Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Najpierw same kreseczki teraz małpy...... Niech by to... 😀😀 oby w lipcu nam sie poszczescilo.
Lisuek u mnie tez teraz bedzie juz 1 cykl z ovitrelle. Lekarz mowil ze jak przyjdzie @ mam dzwonic wykupic recepte i sprobujemy z zastrzykiem. Jestem dobrej myśli. A powiedzcie mi jak to jest kurcze u jednej jest kilka dużych pecherzykow u mnie był tylko jeden. Od czego to zależy? Czyli jak jest więcej niz jeden to duze prawdopodobieństwo tez blizniaczej jest tak? Nigdy nie miałam więcej niz jednego tak z czystej ciekawości wlasnie pytam.23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
Tak, masz wtedy większa szanse na ciąże bliźniacza. Ale często rośnie dwa czy więcej ale pęka tylko jeden - dominujący
-
Hej ja właśnie wróciłam z bety, trzymajcie kciuki żeby coś skoczyło bo w zeszły piątek tylko 2,78 przy delikatnym cieniu na teście 😕
Blondyna.B, Iskra444, Izi, Liseuek, Pani Miśka, Marcelq lubią tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
nick nieaktualnyNie lubię tych wszystkich @! Ale co się odwlecze to...😉
U mnie chyba nie było owulacji, nie czuję w ogóle żadnego bólu ani nic. A jak miałam potwierdzoną owu przez lekarza (podczas stymulacji) to ból był taki, że nigdy go nie zapomnę 🙈 No ale okaże się za 2 tygodnie 😊
Ja też mimo, że staram się długo i się niestety nie udaje to cieszę się z każdych dwóch kreseczek na forum. Bo dla każdej z Nas jest to bardzo wyczekiwany moment. Dla innej bardzo długo to może być 4cs. Dla mnie z perspektywy czasu to mało ale jak byłam w 4cs to już zachodziłam w głowe czemu tak długo 😂 Ale miło byłoby i się z tym zgadzam, żeby zafosolkowane udzielały się do końca miesiąca 😊 Sama testuje po 20 Czerwca. Pozytywny test nie oznacza ucieczki stąd ❤ Po pozytywnym teście towarzyszy dużo obaw i strachu. Czy beta przyrośnie prawidłowo? Czy nie zacznę plamić? A my tu wszystkie po to jesteśmy-aby wspierać te, którym już wyszły dwie kreseczki oraz w drugą stronę-dziewczyny z pozytywem aby dopingowały te, które czekają, bądź mają negatywa. Po co się kłócić, jak to forum jest o tym jak się tworzy nowe życie 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2021, 09:56
Iskra444, Liseuek, Agnuka, Marcelq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosiak123 wrote:Hej ja właśnie wróciłam z bety, trzymajcie kciuki żeby coś skoczyło bo w zeszły piątek tylko 2,78 przy delikatnym cieniu na teście 😕
Chociaz mam mala motywacje bo w domu Mam juz 6letnia dame ❤ wiec zawsze to jest duza motywacja jednak. Ze nie udało się....ale juz jedno szczescie w domu mam..takie troche może dziwne ale jednak ❤ wiec moze dlatego tez sie nie zalamuje. Co ma byc to będzie. 🌷🌸
Nayax zgodze sie z toba ❤ dla kazdej z nas to jest dużo. Kazda zaczyna z tego samego poziomu i fajnie jak mozna sie podzielic radami z innymi konietkami czy zasiegnac ich od innych. To tez daje motywacje ze człowiek nie jest w tym sam 😀Nayax lubi tę wiadomość
23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
Nayax wrote:Trzymam mocno!🤞 O której mają być wyniki?👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
miska997 wrote:Oby urosła i cień okazał sie fasolka jednak ❤❤ u mnie na 5ciu testach byly cienie....ale juz wczoraj byla biel. No I w poludnie przyszla 🙈 a dzisiaj leje sie jak z wiadra. 😤😤😤😤 ale moze w lipcu sie uda. licze na to.
Chociaz mam mala motywacje bo w domu Mam juz 6letnia dame ❤ wiec zawsze to jest duza motywacja jednak. Ze nie udało się....ale juz jedno szczescie w domu mam..takie troche może dziwne ale jednak ❤ wiec moze dlatego tez sie nie zalamuje. Co ma byc to będzie. 🌷🌸
Nayax zgodze sie z toba ❤ dla kazdej z nas to jest dużo. Kazda zaczyna z tego samego poziomu i fajnie jak mozna sie podzielic radami z innymi konietkami czy zasiegnac ich od innych. To tez daje motywacje ze człowiek nie jest w tym sam 😀👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Dzień dobry wszystkim, udało mi się Was nadrobić. Rzadko się udzielam a to dlatego że dopiero zaczynam z forum a większość z Was zna się z innych watkow i niezręcznie mi tak się wcinać, ale czytam Was codziennie i każdej kibicuje ❤ również uważam że to fajnie ze dziewczyny którym się udało nie znikają od razu zobaczą ⏸ mam nadzieję że niedługo wszystkie będziemy rozmawiać o naszych ciążowych dolegliwościach 🥰🤰
Izi, Liseuek, Iskra444, Morgana, Nayax, Pani Miśka, Selena, Marcelq lubią tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Tak, masz wtedy większa szanse na ciąże bliźniacza. Ale często rośnie dwa czy więcej ale pęka tylko jeden - dominujący
Więc dziewczyny, dostałam taką lekcje w tym cyklu ( w każdym cyklu są jakieś lekcje 😂) i się z Wami tym podzielę, żebyście nie popełniły tego błędu co ja 🤪 owulację miałam dopiero 5 dni po tym najciemniejszym teście owu, więc jak wyjdzie Wam pozytyw to ❤️❤️❤️ dalej dopóki temperatura nie będzie na 200% potwierdzać, że owu już była, bo można się zdziwić. Każdy cykl jest na swój sposób inny. Testy, śluz, szyjka, nawet plamienie w dniu tego testu było, a tu zonk, zamiast w środę owu okazała się być w niedzielę 🤷🏽♀️👩🏻31 lat
Hashimoto,PCOS
🧒🏼33 lata
Luty 2021 ciąża biochemiczna 💔
15.07.2021 cień na teście ⏸️
2.08.2021 pierwsze USG - mamy zarodek 3mm i serduszko 💕
20.09.2021 - 7cm małego chłopczyka 💙
04.04.2022 - Powitaliśmy na świecie nasz największy Cud 🤱
Luty 2024 zaczynamy starania o rodzeństwo 🤞🏻
Maj 2024 ciąża biochemiczna 💔 -
Ja dziś się szczepie wiec dla spokoju ducha machnęłam test i negatywny jest
-
Dziewczyny jakie testy owulacyjne polecacie?starania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩
✓09.21 transfer - CB 💔
✓11.21 transfer - 😞
✓04.22 transfer - 😞
✓05.22 transfer 🙏🏻✊🏻❤️
5dpt- beta: 15,91
7dpt- 66,08
9dpt- 199,48
11dpt- 544,04
13dpt- 1701,08
19dpt- pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
25dpt- jest ❤️🙏🏻🌈🥰
Nasz cudzie trwaj! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌈
23.01.2023 Nasz cud jest z nami 🥰❤️🌈🤗
Mamy ❄️❄️ -
Selena wrote:Moja beta z dziś 1878 mLu /ml ☺️🥰i to już ostatnia więcej nie będę robić ☺️
A egzaminu nie zdałam 😩😩😩
To powtórka niedługo bo już nie będziesz mieć w głowie starań 😁Selena lubi tę wiadomość
-
Kate1811 wrote:Dziewczyny jakie testy owulacyjne polecacie?
Selena, Kate1811 lubią tę wiadomość