Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosia, wszystkie wyniki są ok, TSH bardzo ładne, beta jak to beta liczy się przyrost, a u Ciebie jest bardzo ładny, duphastonu nie odstawiaj bez konsultacji z lekarzem!
Gratuluję takich ładnych wyników 😊 Rośnijcie zdrowo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2021, 15:50
Gosiak123, Selena lubią tę wiadomość
-
Dziękuję 🥰 jestem trochę spokojniejsza ale wiadomo, w sobotę dopiero się okaże czy przyrost bety będzie prawidłowy jak powtórzę.
Pierwszej bety sprzed tygodnia za bardzo nie biorę pod uwagę bo 2,8 nawet nie wskazywał na ciążęAlis96 lubi tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
nick nieaktualnyGosiak123 wrote:Dziękuję 🥰 jestem trochę spokojniejsza ale wiadomo, w sobotę dopiero się okaże czy przyrost bety będzie prawidłowy jak powtórzę.
Pierwszej bety sprzed tygodnia za bardzo nie biorę pod uwagę bo 2,8 nawet nie wskazywał na ciążę
15 dpo to tak w okolicach terminu 🐵, a bodajże u mamyginekolog gdzieś kiedyś mi mignęło, że przy implantacji w terminie jak ma większość, czyli 6-7dpo to w okolicy 🐵 beta powinna wynosić właśnie około 200 😊Gosiak123 lubi tę wiadomość
-
Gosiak123 wrote:Dziewczyny mam wyniki
Beta 206,86
Progesteron 32,45
TSH 1,205
Zrobiłam TSH bo u nas w rodzinie problemy z tarczyca występują z pokolenia na pokolenie, bez ciąży miałam wynik w normie ale wiem że w ciąży są jakieś inne normy. Powiedzcie mi czy taki wynik jest ok?
Odnośnie bety to dziś 15 dpo, nie mam podanych norm. Jest ok czy za mało ? Kompletnie się na tym nie znam 🤦🏻♀️
Progesteron chyba w porządku? Myślicie że odstawiać duphaston? Brałam raz dziennie bo poprzednia ciążę poroniłam.Gosiak123 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jaki powienien byc wynik progresteronu w dniu owulacji lub dzień po ? Z tego co mi testy pokazały i tempka , mialam jakis owu niedziela poniedziałek a badanie miałam wlasnie w poniedziałek z rana i wyszedł 12.8 Wiec pewnie i tak to zadne znaczenie nie bedzie mieć chyba 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2021, 16:16
-
nick nieaktualny
-
Nayax wrote:Nasti6 progesteron należy zbadać 7dpo aby mniej więcej wiedzieć czy była owulacja (100% pewności i tak daje dopiero monitoring u lekarza) 😊
Gosia! Piękny przyrost, TSH super a jeśli chodzi o progesteron to skonsultuj z lekarzem 😊
Tak wiem , tylko ,ze lekarz nie wiedział kiedy mam owulacje i zamiast jak to zwykle bywa nie mialam jej okolo 14 dc tylko około 21 dc . I taka o to date mi dała na pobranie krwi i tak wyszlo. Nie wiem co jej tez nie pasuje jeszcze bo wlasnie do mnie dzwonila aby przyjsc jeszcze raz na prolaktyne jutro ,ktora byla w ormie na poczatku cyklu ,troche dziwne . -
Nasti a w normie to jaka ta prolaktyna była? Bo normy są np do 26, ale 20 to generalnie już jest za dużo .
Gosiek123, w dniu spodziewanej miesiączki beta powinna być ok209, tak pisze mamaginegolog, jak ktoś już wspomniał.
Jestem oburzona tymi fałszywymi testami i ich ilością, 😠 no jak tak można taki bubel sprzedawać
I gratuluję pięknych bhcg 💪 -
milam wrote:Nasti a w normie to jaka ta prolaktyna była? Bo normy są np do 26, ale 20 to generalnie już jest za dużo .
Gosiek123, w dniu spodziewanej miesiączki beta powinna być ok209, tak pisze mamaginegolog, jak ktoś już wspomniał.
Jestem oburzona tymi fałszywymi testami i ich ilością, 😠 no jak tak można taki bubel sprzedawać
I gratuluję pięknych bhcg 💪
7,5 U/L Gdzie norma dla pierwszej fazy u nich jest od 2.5 - 10.2
Edit , teraz patrze kurcze blade na ten wynik i to jest wynik FSH 🙈 Dobrze ,ze dostałam to na maila ! Oni mieli mi zrobic prolaktyne w tymtym dniu a nie to 🤦♀️ Wiec dalej jestem niestety w wielkiej nie wiadomej ,bo w zeszłym ms mialam za wysoką . Ale czy na druga połowe cyklu te badania sie powinno robic wogle?🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2021, 17:48
-
Cześć dziewczyny! Mam do Was pytanie 🙂 Czy was też tak w czasie owulacji okropnie boli jajnik? Ja wcześniej jak nie prowadziłam wykresów nie odczuwałam wcale bólu jajników ( albo nie zwracałam na to uwagi ) a teraz w poprzednim cyklu jak i w tym gdy nadchodzi owulacja ból jest chwilami dość mocny 🤔 zastanawiam się czy to normalne czy coś może być nie tak? Oprócz tego nie mam jakichś innych niepokojących symptomów.
-
MoniaA wrote:Cześć dziewczyny! Mam do Was pytanie 🙂 Czy was też tak w czasie owulacji okropnie boli jajnik? Ja wcześniej jak nie prowadziłam wykresów nie odczuwałam wcale bólu jajników ( albo nie zwracałam na to uwagi ) a teraz w poprzednim cyklu jak i w tym gdy nadchodzi owulacja ból jest chwilami dość mocny 🤔 zastanawiam się czy to normalne czy coś może być nie tak? Oprócz tego nie mam jakichś innych niepokojących symptomów.
MoniaA lubi tę wiadomość
-
Alis96 wrote:Czy robiliście może badanie na cytomegalie i toksoplazmoze ? Mi lekarz zalecił. Masakra jakaś 200 zł. Kolejny koszt.
Wyniki dopiero jutroAlis96 lubi tę wiadomość
starania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩
✓09.21 transfer - CB 💔
✓11.21 transfer - 😞
✓04.22 transfer - 😞
✓05.22 transfer 🙏🏻✊🏻❤️
5dpt- beta: 15,91
7dpt- 66,08
9dpt- 199,48
11dpt- 544,04
13dpt- 1701,08
19dpt- pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
25dpt- jest ❤️🙏🏻🌈🥰
Nasz cudzie trwaj! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌈
23.01.2023 Nasz cud jest z nami 🥰❤️🌈🤗
Mamy ❄️❄️ -
MoniaA wrote:Cześć dziewczyny! Mam do Was pytanie 🙂 Czy was też tak w czasie owulacji okropnie boli jajnik? Ja wcześniej jak nie prowadziłam wykresów nie odczuwałam wcale bólu jajników ( albo nie zwracałam na to uwagi ) a teraz w poprzednim cyklu jak i w tym gdy nadchodzi owulacja ból jest chwilami dość mocny 🤔 zastanawiam się czy to normalne czy coś może być nie tak? Oprócz tego nie mam jakichś innych niepokojących symptomów.
MoniaA lubi tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Kochane zastanawiam sie czy odpuścić ten cykl, mam powiększone węzły chlonne obok ucha i chyba to znowu zapalenie ucha. Myslicie , że może to być przeszkoda ? Jejku jak nie brak owu, to jak jest owulacja to jakies choroby 🙄🙄🙄
Ps. Mnie przy owulacji nic nie boli 🤷♀️