Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis96 wrote:To moge dorzucić orzechy i czarnusze bo dieta i suple są. A macie może androloga do polecenia woj. Mazowieckie bądź łódzkie ?
Mogę polecić ginekologa androloga.Radosław Maksym.Przyjmuje w Instytucie Rodziny w stolicy i w CODE w Łodzi.Zajmuje się parami.Jest specjalistą od naprotechnologii.
Dzięki niemu mam drugiego synka.Zlecił badania,suple i potem stymulacja.Zanim do niego trafiłam bujałam się cztery lata chodząc od lekarza do lekarza.Bez efektu.Miałam kiepskie wyniki.
Teraz też do niego pójdę,ale dopiero gdyprzestanę karmić.To już niedługo.Alis96 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anjucha wrote:Cześć
Nie wiem czy dobrze zadam pytanie, ale kiedy u was nastąpiło pęknięcie pęcherzyka? Tzn ile miał mm?
W zeszłą środę byłam u gin i powiedziała, że pęcherzyk ma 18mm - w ogóle zdziwko, że owu tak szybko po biochemie.
Internet mówi naprzemiennie o 24-26 i 18-20mm przy pęknięciu. Zakładając, że pęcherzyk rośnie Ok 2mm/dzień, chciałabym sobie wyliczyć termin okresu 😅
Pęka zazwyczaj między 20-25mm, do tego długość Twojej drugiej fazy 🙂
Dużo dziewczyn czuje charakterystyczne kłucie jajnika jak jest owu, od tego czasu można liczyć 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2021, 07:07
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
No to u mnie dzisiaj tak: test o czułości 10 pokazał drugą kreskę, bladą, pink 20 pokazał ledwie widoczny cień a test o czułości 25 to taki cień cienia że na pierwszy rzut oka w ogóle nie widać. To nie wiem czy ta beta w ogóle urosła od wczoraj. No i w tym wypadku zastanawiam się czy w ogóle iść ją badać. A zresztą pokażę wam zdjęcie https://ibb.co/HHzNMqz
Po tym zdjęciu zauważyłam jak bardzo muszę umyć podłogę w łazienceWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2021, 07:43
Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorgana wrote:U mnie nigdy nie było tak szybko jak powinno. Teraz zastrzyk w niedzielę rano, we wtorek o 17 byłam na monitoringu i nie pękły pęcherzyki. Dostałam drugi zastrzyk i czekam czy teraz zaskoczy
-
milam wrote:No to u mnie dzisiaj tak: test o czułości 10 pokazał drugą kreskę, bladą, pink 20 pokazał ledwie widoczny cień a test o czułości 25 to taki cień cienia że na pierwszy rzut oka w ogóle nie widać. To nie wiem czy ta beta w ogóle urosła od wczoraj. No i w tym wypadku zastanawiam się czy w ogóle iść ją badać. A zresztą pokażę wam zdjęcie https://ibb.co/HHzNMqz
Po tym zdjęciu zauważyłam jak bardzo muszę umyć podłogę w łazience29 lat
30.12.21 - histeroskopowe usunięcie przegrody macicy
➖Trombofilia-niedobór białka S 38%
➖MTHFR hetero, PAI-1 hetero
➖Kir tylko 2DS2
➖ krótka faza lutealna
🎁Cykl z aromkiem+Ovitrelle; accofil+clexane+acard+luteina
17/06 hcg 14,26 🍀
30/06 (5+1) pęcherzyk ciążowy 5,2 mm 🍀
06/07 (6+0) 3mm z bijącym serduszkiem 💗
14/07 (7+1) 1,1 cm Fasolki 💓
27/07 (9+0) 2,3 cm Misia🧸,odklejenie trofoblastu
02/08 (9+6) 3,08 cm Dzidzi 😍
17/08 (12+0) 6,1 cm Malucha 💙
14/09 (16+0) będzie Marcelek 🎈
12/10 (20+0) Mały waży 337g 🥰
17-21/10 szpital- skurcze i skrócenie szyjki
02/11 (23+0) 535g Maluszka 🤗
15/11 (24+6) 700g ☺️
07/12 (28+0) 1150g Szczęścia 💜
21/12 (30+0) 1465g Szkraba ❤️
02/01 (31+5) 1865g Chłopczyka 💚
15-20/01 szpital-hipoglikemia
21/01 (34+3) 2400g 💪🏻
04/02 (36+3) 2936g 🤩
05-10/02 szpital
23/02/2023 na świat przyszedł nasz Marcelek 💙🎈🧸
planowana CC w 39+1 -
maciejka wrote:A tutaj z wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/b21be27a63eb.jpg.html
13 dpo jest dzisiaj. Owulacja 13-14 dc a krótka faza lutelna bo cykl 22 – 25. Plamienia przed okresem zaczynające się 20-21 dzień cyklu. Zarodek nie miał szans się zagnieździć więc dlatego biorę Progesteron. To jest drugi Cykl prób po Łyżeczkowaniu. Wtedy tez udało się tylko dzięki dupkowi ale niestety puste jajo. W marcu zabieg. 3 miesiące przerwy-zalecenie od lekarza. Teraz robiłam tylko testy owu i na własna rękę wzięłam duphaston który jeszcze mi został i oto taki efekt 😍
Maciejko a badalas progesteron 7dpo? Ja też mam krotki fazy lutealne 10-11 dni. Ja proga 7 do mam 14-16 więc niby ok[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
milam wrote:No to u mnie dzisiaj tak: test o czułości 10 pokazał drugą kreskę, bladą, pink 20 pokazał ledwie widoczny cień a test o czułości 25 to taki cień cienia że na pierwszy rzut oka w ogóle nie widać. To nie wiem czy ta beta w ogóle urosła od wczoraj. No i w tym wypadku zastanawiam się czy w ogóle iść ją badać. A zresztą pokażę wam zdjęcie https://ibb.co/HHzNMqz
Po tym zdjęciu zauważyłam jak bardzo muszę umyć podłogę w łazience
Te widzę! 😍 Na wszystkich trzech!👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
nick nieaktualnymilam wrote:No to u mnie dzisiaj tak: test o czułości 10 pokazał drugą kreskę, bladą, pink 20 pokazał ledwie widoczny cień a test o czułości 25 to taki cień cienia że na pierwszy rzut oka w ogóle nie widać. To nie wiem czy ta beta w ogóle urosła od wczoraj. No i w tym wypadku zastanawiam się czy w ogóle iść ją badać. A zresztą pokażę wam zdjęcie https://ibb.co/HHzNMqz
Idź na betę, test testowi nie równy, tym bardziej, że różne czułości. To jest sam początek, jeden test ładniej się wybarwia a inny słabiej beta, a raczej przyrost, da Ci jasność sytuacji 😊 jak dla mnie są ładne kreski 😊 -
Hej, możecie mi wpisać już @ bo plamienie po odstawieniu proga się rozkręca. Przed nami ciężki czas bo wiemy ze przez lato nie mamy szans na ciąże ponieważ temperatura i charakter pracy mojego męża wpływają bardzo zle na jego wyniki. O ile w chłodniejszy czas jesteśmy w stanie wypracować super wyniki to w lecie wszystko leży pewnie wiec będę musiała czekać do września…
-
Na początku mogą się wydawać że nie ciemnieją jeśli są tak jasne ☺️
Beta jak najbardziej ma sens przynajmniej będziesz miała pewność -
A jak zrobię test dzisiaj w jednym laboratorium a w sobotę w innym to ma sens? Wokół mnie jest tylko 1 czynne w sobotę laboratorium, ale najdroższe z wszystkich i zawsze tam się godzinami stoi w kolejce więc nie chcę tam dzisiaj iść, a w sobotę ewentualnie bym mogła sobie postać w kolejce. Tylko czy 2 różne laboratoria mają sens, czy się da porównać wyniki?
-
U mnie dziś 9dpo biało - chociaż mam wrażenie że coś tam próbuje przebijać ale już jutro będę robić strumieniowy Pink na którym bardziej było widać tak wcześnie niż na płytkowym
-
milam wrote:A jak zrobię test dzisiaj w jednym laboratorium a w sobotę w innym to ma sens? Wokół mnie jest tylko 1 czynne w sobotę laboratorium, ale najdroższe z wszystkich i zawsze tam się godzinami stoi w kolejce więc nie chcę tam dzisiaj iść, a w sobotę ewentualnie bym mogła sobie postać w kolejce. Tylko czy 2 różne laboratoria mają sens, czy się da porównać wyniki?
-
Niebieska Gwiazda wrote:Mogę polecić ginekologa androloga.Radosław Maksym.Przyjmuje w Instytucie Rodziny w stolicy i w CODE w Łodzi.Zajmuje się parami.Jest specjalistą od naprotechnologii.
Dzięki niemu mam drugiego synka.Zlecił badania,suple i potem stymulacja.Zanim do niego trafiłam bujałam się cztery lata chodząc od lekarza do lekarza.Bez efektu.Miałam kiepskie wyniki.
Teraz też do niego pójdę,ale dopiero gdyprzestanę karmić.To już niedługo. -
Nooo Blondyna to CI powiem odrazu że ten test to badziewie, serio. Skasowałam zdjęcia z moich testowań, ale kiedy inne testy mi dawały ładne różowe kreski - tego samego dnia i z tego samego moczu on pokazywał niemal kompletnie bialo.
I to nie tylko mi, moja koleżanka tu z forum ostatnio miała to samo, przestraszyla się bardzo tym testem bo się bała że beta nie przyrasta.
Pinki to tylko strumieniowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2021, 08:30