Czerwcowy seks w plenerze 🐇 w marcu na porodówkę mnie zabierze 🤱🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
coma wrote:Nooo Blondyna to CI powiem odrazu że ten test to badziewie, serio. Skasowałam zdjęcia z moich testowań, ale kiedy inne testy mi dawały ładne różowe kreski - tego samego dnia i z tego samego moczu on pokazywał niemal kompletnie bialo.
I to nie tylko mi, moja koleżanka tu z forum ostatnio miała to samo, przestraszyla się bardzo tym testem bo się bała że beta nie przyrasta.
Pinki to tylko strumieniowe.
A jakie inne Ci pokazały gdzie ten był biały?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2021, 08:41
-
Blondyna.B wrote:Dlatego teraz sobie zamówiłam strumieniowych kilka. Czekam aż przyjdą i może jeszcze dziś powtórzę na tamtym jak uda mi się przetrzymać i nie pić za dużo jakiś czas.
A jakie inne Ci pokazały gdzie ten był biały? -
Iskra444 wrote:Pinki strumieniowe u mnie miały dokładność 50/50
-
Ja w tym poprzednim cyklu sikałam 10 dpo na norda - i tam był cień cienia, 11 dpo na pinki strumieniowe i 12 dpo na ten płytkowy i tam było biało - i wtedy wysłalam męża po facelle i pinka strumieniowego do rosska i tam były normalne kreski.
Ten test niby 10 czułość a jest jakiś gówniany, nie wiem czemu.
Też sobie z allegro zamówiłam 10 pinków, ale jeszcze mi nie doszly bo zamówiłam też inofem i mają problem z dostępnoscia. Ale luzik bo ja dopiero 26-27 testuje. Ocipieje do tego czasu. Jak nie ten cykl to dopiero sierpniowy, bo w lipcu wtedy się zaszczepie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2021, 08:45
-
coma wrote:Ja w tym poprzednim cyklu sikałam 10 dpo na norda - i tam był cień cienia, 11 dpo na pinki strumieniowe i 12 dpo na ten płytkowy i tam było biało - i wtedy wysłalam męża po facelle i pinka strumieniowego do rosska i tam były normalne kreski.
Ten test niby 10 czułość a jest jakiś gówniany, nie wiem czemu.
Też sobie z allegro zamówiłam 10 pinków, ale jeszcze mi nie doszly bo zamówiłam też inofem i mają problem z dostępnoscia. -
coma wrote:No i wygodniej się używa strumieniowych
Strasznie się nakrecilam na ten cykl i podejrzewam, ze nic z tego nie wyjdzie, nie wiem po co to sobie robię -
Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było. Musiałam odpocząć psychicznie po biochemie i starałam się nie wchodzić tu na forum. Co tam u Was?
Czy myślicie, że to już pozytyw?
https://naforum.zapodaj.net/17165a446809.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/37a58a2c42c8.jpg.html28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
-
coma wrote:mi to 9dpo nigdy nic nie wyszło, wiem ze niektorym tak wczesnie wychodzi ale ja sie nawet nie łudzę
W ciąży z której mam corkę pierwszy test zrobiłam 15 dpo serio.
W pierwszej ciąży robiłam test tydzień po dacie 🐵 wtedy były starania po prostu bez zabezpieczenia więc jakoś się nie spodziewałam. Ale teraz chęć jest wielka i dlatego siebie bardzo obserwuję -
Zosia1111 wrote:Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było. Musiałam odpocząć psychicznie po biochemie i starałam się nie wchodzić tu na forum. Co tam u Was?
Czy myślicie, że to już pozytyw?
https://naforum.zapodaj.net/17165a446809.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/37a58a2c42c8.jpg.html
Mocno Ci się przesunęło, mi "tylko" o tydzień -
Ja byłam na monitoringu, także wiem co i jak mniej więcej. Troche ta wizyta mnie nakrecila, bo przeżyłam już troche monitoringów i zaden nie był tak obiecujący jak ten.
Ja to też mam tak, że troche bym chciała zajść a trochę się boję. Ale bardziej chcę -
Dziewczyny, u mnie starania na razie odwołane. Robiłam badania i wyszło wysokie cmv😡 pisałam już na wątku majowych ale może Wy coś doradzicie jak to sie leczy 😭 myśle, że przez to poroniłam zwłaszcza, że wszystko dobrze sie rozwijało a nagle serduszko przestało bić😔 to już nieważne, było minęło ale ważne żeby w przyszłości dzieciątko sie nie zaraziło i dobrze rozwijało. Podpowiedzcie coś bo już cała w nerwach jestem.24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
KaJa wrote:Dziewczyny, u mnie starania na razie odwołane. Robiłam badania i wyszło wysokie cmv😡 pisałam już na wątku majowych ale może Wy coś doradzicie jak to sie leczy 😭 myśle, że przez to poroniłam zwłaszcza, że wszystko dobrze sie rozwijało a nagle serduszko przestało bić😔 to już nieważne, było minęło ale ważne żeby w przyszłości dzieciątko sie nie zaraziło i dobrze rozwijało. Podpowiedzcie coś bo już cała w nerwach jestem.
KaJa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlalala wrote:Tak, w grudniu odstawiłam. @ miałam nieregularne a cykle prawdopodobnie bezowulacyjne. Mam nadzieję że teraz wróci do normy. A tabletki brałam 2 lata.
jak to jest, ze u innych po tabsach od razu "pyk" ??
Trochę mnie uspokoiłaś, bo ja po pół roku brania wczoraj na wizycie dowiedziałam się, że miałam cykl bezowulacyjny a pęcherzyk nadal nie pękł mimo złuszczenia się wszystkiego. Pierwszy raz miałam coś takiego a lekarz powiedział, ze ilość cykli bezowulacyjnych zwiększa się z wiekiem i trochę się zaniepokoiłam, że jestem za stara no ale widzę, ze to nie wiek tylko organizm musi wrócić do normy po odstawieniu a to już 3 cykl i w takim razie, muszę czekać aż wszystko wróci na stare tory i mam nadzieję, ze stanie się to szybko. -
conte wrote:jak to jest, ze u innych po tabsach od razu "pyk" ??
Trochę mnie uspokoiłaś, bo ja po pół roku brania wczoraj na wizycie dowiedziałam się, że miałam cykl bezowulacyjny a pęcherzyk nadal nie pękł mimo złuszczenia się wszystkiego. Pierwszy raz miałam coś takiego a lekarz powiedział, ze ilość cykli bezowulacyjnych zwiększa się z wiekiem i trochę się zaniepokoiłam, że jestem za stara no ale widzę, ze to nie wiek tylko organizm musi wrócić do normy po odstawieniu a to już 3 cykl i w takim razie, muszę czekać aż wszystko wróci na stare tory i mam nadzieję, ze stanie się to szybko. -
Blondyna.B wrote:Wygląda na taki prawie prawie ale to i może być tak że wieczorem będzie ciemniejszy albo miałaś zbyt rozwodniony mocz ☺️
Mocno Ci się przesunęło, mi "tylko" o tydzień
Ogólnie cykle miałam 30-32 dni. W Poprzednim cyklu
,, ciążowym '' owulacje miałam ok 21 dnia, cykl 38 dni w 39 dniu poronienie, dziś już jest 20dc i test owu taki jak na zdjęciach, więc owulacja chyba się zbliża 😊
U ciebie który to cykl po biochemie? 1 czy 2?28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
-
Zosia1111 wrote:Ogólnie cykle miałam 30-32 dni. W Poprzednim cyklu
,, ciążowym '' owulacje miałam ok 21 dnia, cykl 38 dni w 39 dniu poronienie, dziś już jest 20dc i test owu taki jak na zdjęciach, więc owulacja chyba się zbliża 😊
U ciebie który to cykl po biochemie? 1 czy 2?