Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
@san95 to taka sama sytuacja jak u mnie 😅 wesele w piątek a ja dopiero wczoraj zamówiłam sukienkę, albo dojdzie albo będę szukać w piątek na mieście cokolwiek nadającego się na wesele 😂
Ja też trochę odpuściłam ten miesiąc. Po tych wynikach jakoś siedzi mi w głowie po co się starać jak możliwe że mam zablokowaną owulke. Nie robię testów, póki co nie spinam się że seks musi być bo niedługo owulka. Będzie co ma być ☺️ w poniedziałek idę na monitoring i mam nadzieję, że lekarz rozjaśni mi jak to wszystko wygląda.Skatusia🥰 lubi tę wiadomość
Razem 11 lat ❣️
Małżeństwo 2 lata💒
Starania od lipca 2022r.
Ona:27 lat
✅️AMH 1,78
👉Prolaktyna powyżej normy- Bromocorn
👉Niska Ferrytyna
Owulacje potwierdzone monitoringiem
On:26 lat
✅️ Badanie nasienia(ilość, morfologia, wymazy)
👉 Ruch postępowy 1,07%
30.10 pierwsza wizyta w ramach Rządowego programu prokreacyjnego
12.11- ⏸️🍀
-
Cześć dziewczyny 🌼
Kwiatek, Tośka, Biała trzymam 🤞 za ładne bety 🍀
Polaya, też nie miałam wysokich temperatur w poprzednim cyklu, myślałam nawet , że będzie bezowulacyjny, ale prog 8dpo wskazał, że Owu była.
Rozalaa nie mogę się przyzwyczaić do Twojego profilowego 🫣 Taki słodziutki ten kotecek 😅
S.Roszpunka przytulam za @🫂 Widzę, że na nowy cykl jesteś zwarta i gotowa, z luźniejszą głową, niech dzieje się magia ✨ Badania spokojnie możesz zrobić do 5dc☺️
Izzy pozazdrościć wypadu ☺️😎
U mnie dziś sporo pracy w domu i na podwórku, biegam już od 8 ,bo popołudniu chcemy znów wyskoczyć na relaks do psiapsi ☺️
Dobrego dnia 💐
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2023, 10:33
S.Roszpunka, Biała1987, rozalaa, Polaya lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne-niskie ryzyka🩷
28/11 wizyta ⏳
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
moonflower wrote:Witałam się rano, i witam się również wieczorem (nadal z biura), nareszcie wykopałam sie spod sterty papierów.
Normalnie mój mózg dziś wybuchnął... laski wyobraźcie sobie, że ten kierowca który został przyłapany na kradzieży (w maju pisałam) zaczął do nas wypisywać z groźbami, że na wszystkich znajdą się jakieś haki itp, że go zwolniliśmy rozumiecie!!
No gość kradł i teraz ma czelność nas straszyć, że jak mu nie zapłacimy za straty moralne to on ześle na nas wszystkie kontrole świata 🤯🤯🤯 nosz kurwa czuje że aż prolaktyna mi skoczyła, a staremu to już chyba uszami wyszła!!
🤯🤯🤯🤯🤯🤯
porażka tym większa że okazało się ze nie tylko okradł tą firmę pod którą jeździliśmy to teraz do samochodu po nim wsiadł inny kierowca i norma na 100km spadła o 4l średnio!! więc na 100% paliwo też kradł i to w ilościach hurtowych!!
Wiecie co jest najgorsze! że będą na tym cierpieć inni nasi pracownicy, bo mi się powoli zaczyna włączać znieczulica... po prostu czym jesteśmy dla kogoś lepsi to jest jeszcze grzej, bo dasz palec to weźmie całą ręke... nosz kurwa trzeba być takim pracodawcą chujem chyba żeby Ci na głowę nie weszli...
dobra wyżaliłam się, a teraz to juz nie płacze przez gnoja jak przez pół dnia tylko mamjakąś okropną głupawke... przez te nerwy jak nic nie uda nam się spłodzić bombelka... 🤯🤯🤯👶🏻👶🏻👶🏻
Gratuluję kreseczek!!
Musiałam to wyrzucić z siebie SORRY!!
A teraz już chyba czas na chill! Jade zaraz po piwko do Lidla 🤩🤩
Moon a ja ci powiem z drugiej strony, że nie jesteście pierwsza firmą w którą kradną paliwo i nie jest to pierwszy i nie ostatni raz fakt człowiek liczy manko bo jest na wagę złota i cie w pełni rozumiem..ale też wiem, że w 95% firm kradną paliwo i kraść będą...taki chory zwyczaj u Naszych Polaków występuje -
Niaha wrote:kwiatek100, Tośka1 - mocno trzymam kciuki za betę🤞 koniecznie dajcie znać 🍀🍀
Cukruś - temperatura jeszcze nie odbiła, więc albo te testy wskazały jakąś anomalię i owulacji wcale jeszcze nie było albo odbije jutro. Czasami temperatura idzie w górę po 2/3 dniach.
Część Światełko, miło, że postanowiłaś do nas dołączyć jeśli będziesz miała jakiekolwiek pytania śmiało pisz ❤️
Polaya - szkoda, że nie zaczęłaś mierzyć 3 dni wcześniej bo ładniej byłoby widać skok tempki, ja mam taką samą temperaturę jak Ty, nie martw się tym. Pewnie w fazie folikularnej masz w okolicach 36,2.
No dobra to tylko mezulek skończy sprzątać łazienkę i się na niego biorę żeby jeszcze doładować przed imprezą 😁
Edit. Jednak nie bo żadne z nas w sumie nie ma ochoty. A ja już zaczęłam znowu świrować z tym, że trzeba codziennie i mąż mnie sprowadził trochę na ziemię, że będziemy się teraz zmuszać a nic z tego pewnie nie wyjdzie.
Czuje, że może dzisiaj mam owu bo mam takie dziwne uczucie w jajniku jakby coś pękło i było w nim "pelno"
Zobaczymy co to będzie dzisiaj. Może jeszcze go zaskoczę po fryzjerze i makijażu a może on mnie bo na imprezę dopiero na 19 🫣
A jak nie to liczę, że seksy z poprzednich dni wystarczaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2023, 10:40
Niaha lubi tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
• 2x fertistim • glucophage XR 1500 mg •
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA
❔️ANA3 - histony graniczny (+) 🔜 reumatolog
✖️ 2023 - 2x stymulacja CLO
12/2023 klinika
02/2024 sonoHSG - lewy niedrożny
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 7x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle (2x pęcherzyk pękł bez ovi)+2 cykle z estrofem 11-13 dc
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
• suple zalecane od androloga •
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
✅️ 06/2024 fragmentacja DNA 14%
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
🔜 01/2025 badanie nasienia po zabiegu
obecnie 20 cs -
Witajcie w sobotkę 😘
Pospane, trzeba brać się za robotę 🙈 chata sama się nie sprzątnie niestety, samochod tez nie 😅
Dobrego dnia Kochane ❤️❤️Niaha lubi tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
Co do soboty to u mnie pochmurnie i jak na razie bez szału.
Życz Wam mimo tej dziwnej pogody wszystkiego Pięknego i spokojnego dnia!
Mnie od poniedziałku boli lewy cycek albo serce, sama nie wiem...jak pomyślę o tym wszystkim co się działo to mnie tak "sciska" na chwilę i bol przeszywa przez piers..3miesiace temu miałam tam stan zapalny mięśnia, teraz nie wiem czy to reakcja postresowa czy jak... jak mu nie przejdzie do czwartku to chyba jakiś kardiolog będzie mi potrzebny.
Gratulacje za te cudowne kreski!!😘
Wgl. Nawet nie wiecie ile na pogrzebie przy kondolencjach usłyszałam "że jedno odchodzi to drugie nadchodzi"...
A i powiększyła mi się rodzinka! Za domem mam małe 3 cudowności ptaszki 😍
-
Pięknej soboty życzę
Niaha lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
4.09.2024 r. - transfer blastki
12.09.2024 r. - beta HCG 50,27 mIU/ml - zostań z Nami proszę! (po Zivafert i Ovitrelle) Progesteron 128 ng/ml
14.09.2024 r. - beta HCG 56,41; Progesteron 121 ng/ml
17.09.2024 r. - beta HCG 200,42; Progesteron 108,6 ng/ml
20.09.2024 r. - beta HCG 802,05; Progesteron 85,9 nh/ml
2.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 0,44 cm; 140 uderzeń /min
16.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 1,9 cm; 143 uderzeń/min 😻
7.11 - CRL 4,4 cm; FHR 167, mamy małego Wstydnisia😊
13.11 - prenatalne - CRL 6,1 cm Dzieciaczka, FHR 152🧬 ryzyka niskie
10.12 - wizyta ⏳
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
-
Ogólnie rano sluz miałam taki jakby czop, który się rozciągał między palcami, ale bardziej bialy niż przezroczysty.
A teraz ten sluz jest bialy, ale bardzuej taki wodnisto-lepki? I jak zaznaczyłam sluz lepki to apka mi wyznaczyła na wczoraj owu. No ciekawe, jeszcze później obczaję ten sluzWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2023, 10:59
👱♀️ 25L
AMH 7,9
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA
12/2023 klinika
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 7x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle (2x pęcherzyk pękł bez ovi)+2 cykle z estrofem 11-13 dc
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
obecnie 20 cs -
Pięknej soboty !!
Czekam pod kibelkiem Asia i Milcia 🤞❤️
Cukruś, moja owu niby dzisiaj jednak. Cholera wie apka co chwilkę mi zmienia 😅 tak podziałane że mam dość 🔥 na najbliższy czas 😅
KarolinaAnastazja a może to dobry znak 🤞 😍Niaha lubi tę wiadomość
-
Marti27 wrote:@san95 to taka sama sytuacja jak u mnie 😅 wesele w piątek a ja dopiero wczoraj zamówiłam sukienkę, albo dojdzie albo będę szukać w piątek na mieście cokolwiek nadającego się na wesele 😂
Ja też trochę odpuściłam ten miesiąc. Po tych wynikach jakoś siedzi mi w głowie po co się starać jak możliwe że mam zablokowaną owulke. Nie robię testów, póki co nie spinam się że seks musi być bo niedługo owulka. Będzie co ma być ☺️ w poniedziałek idę na monitoring i mam nadzieję, że lekarz rozjaśni mi jak to wszystko wygląda.
Ja zamówiłam 2 dni temu 🤣 buty już do mnie idą… torebka ma być między 9, a 19 🤣 siedzę jak na szpilach i czekam… Stary już koszule ma, reszta tez ogarnięta. Najgorzej jak ta sukienka nie będzie dobra, a przyjdzie na ostatnia chwile, bo wtedy to nawet do krawca nie zdążę podejść 🤭🤭🤭
Mam to samo tzn owulki mam, ale nie robię testów ani nic. Totaaalny luz i zero spiny. Żyje sobie z dnia na dzień i jeśli dziecko jest nam dane teraz to będzie, jeśli nie to od sierpnia zacznę powrót do testów, monitoringów itd. Czerwiec i lipiec wrzucam na luz. Chce się cieszyć tym co jest, a nie przez swoją głowę psuć wszystko..
trzymam kciuki za Twój monitoring 🤞🏼
Marti27 lubi tę wiadomość
-
Cukruś wrote:No dobra to tylko mezulek skończy sprzątać łazienkę i się na niego biorę żeby jeszcze doładować przed imprezą 😁
Edit. Jednak nie bo żadne z nas w sumie nie ma ochoty. A ja już zaczęłam znowu świrować z tym, że trzeba codziennie i mąż mnie sprowadził trochę na ziemię, że będziemy się teraz zmuszać a nic z tego pewnie nie wyjdzie.
Czuje, że może dzisiaj mam owu bo mam takie dziwne uczucie w jajniku jakby coś pękło i było w nim "pelno"
Zobaczymy co to będzie dzisiaj. Może jeszcze go zaskoczę po fryzjerze i makijażu a może on mnie bo na imprezę dopiero na 19 🫣
A jak nie to liczę, że seksy z poprzednich dni wystarcza
Myślę, ze takie zmuszanie sie do ❤ nie wiele dobrego przyniosą pożytku pod katem psychicznym, a w związku z tym nasze nastawienie w głowie może przynieść efekt odwrotny. Mi lekarz mówił, że najważniejsze jest to przed samą owulka, żeby wojownicy już czekali na uwalniająca się komórkę. Glowa do góry! 🤞Moze ochota przyjdzie, jak wrocisz umalowana, ladnie ubrana i uczesna. Będzie 🔥🔥 a potem lekko spóźnisz się na imprezkę! 😁😍Wioleta91, Cukruś lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, w samo poludnie😅.
Witam się z Wami z traski🛣. Jedziemy na wakacje. Niech się dzieje. Termometru nie brałam, Bo mu nie ufam, nie będę się stresować niepotrzebnie na urlopie. Co ma być, to bedzie😊Niaha, Hach, Skatusia🥰, rozalaa, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Cukruś wrote:Ogólnie rano sluz miałam taki jakby czop, który się rozciągał między palcami, ale bardziej bialy niż przezroczysty.
A teraz ten sluz jest bialy, ale bardzuej taki wodnisto-lepki? I jak zaznaczyłam sluz lepki to apka mi wyznaczyła na wczoraj owu. No ciekawe, jeszcze później obczaję ten sluz
Wczoraj wieczorem serduchowaliscie, to śluz z cechami płodnymi mógł by pozostałościami po podnieceniu. Także poobserwuj przez cały dzień 🙂
Teoretycznie to z tego co kojarzę, to należy zaznaczać ten plodny śluz, tylko jak to się ma do tego, który pozostaje po np. seksie 🤷🏼♀️🤔
Ja dzis okropnie się czuję. Boli podbrzusze, boli w krzyżu, niedobrze mi, boli głowa. Ja rozumiem, że jak człowiek się budzi z bólem, to wie że żyje, no ale bez przesady 😂 oczywiście odstawiłam Acard, bo musiałabym siedzieć na toalecie całymi dniami.
Dobrego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2023, 12:09
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Hach wrote:Myślę, ze takie zmuszanie sie do ❤ nie wiele dobrego przyniosą pożytku pod katem psychicznym, a w związku z tym nasze nastawienie w głowie może przynieść efekt odwrotny. Mi lekarz mówił, że najważniejsze jest to przed samą owulka, żeby wojownicy już czekali na uwalniająca się komórkę. Glowa do góry! 🤞Moze ochota przyjdzie, jak wrocisz umalowana, ladnie ubrana i uczesna. Będzie 🔥🔥 a potem lekko spóźnisz się na imprezkę! 😁😍
💟💟💟
Podzialane 3 dni do tyłu więc nawet jeżeli owu dzisiaj to wczorajsze żołnierze dają radę 😁Hach, Niaha lubią tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
12/2023 klinika
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
obecnie 20 cs -
S.Roszpunka wrote:Wczoraj wieczorem serduchowaliscie, to śluz z cechami płodnymi mógł by pozostałościami po podnieceniu. Także poobserwuj przez cały dzień 🙂
Teoretycznie to z tego co kojarzę, to należy zaznaczać ten plodny śluz, tylko jak to się ma do tego, który pozostaje po np. seksie 🤷🏼♀️🤔
Starałam się sprawdzać sluz właśnie zawsze przed seksem i dzisiaj było to samoS.Roszpunka lubi tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
12/2023 klinika
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
obecnie 20 cs -
My dzisiaj zaliczyliśmy basen z trójką dzieciakow meza brata, lekki hardcore, ale bylo fajnie zapomniec chwile o problemach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2023, 14:18
Rozpoczęcie starań 06.2022
💁♀️PCOS, owulacja przywrócona na stymulacji, oba jajowody drożne,
Lametta 5-9 dc 1x2, NAC 5-9 dc 3x1, Proovulin, Resweratrol (250 mg), omega 3 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), Wit D3, Wiesiołek 1- 12 dc 3x1, L-arginina 6-12 dc 3x2, Wit E 1-12 dc 3x1, Pregna start, selen 100 mcg, cynk 30 mg, wit C 1000 mg, zioła ojca Sroki, Ovitrelle x2
Trombofilia:
MTHFR_677C>T Układ homozygotyczny ❌️
PAI-1 4G Układ heterozygotyczny ❌️
14 cykl stymulowany (wczesniej prawie 2 lata)
💁♂️
L- karnityna 3x1 (1800 mg), L- arginina 3x2 (3000 mg), acetyl L-karnityna 2x1 (1000 mg), Q10 3x1 (600 mg), selen 100 mcg, wit E 1x1, likopen 1x1 (20 mg), NAC 2x1 (1000 mg), omega 3 2x1 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), smoothie + zmielone siemie lniane z dodatkiem oleju z czarnuszki
Morfologia nadal 1%, ale w normie w przeliczeniu na ejakulat,
DFI 15%, HBA 74%, MAR test 0% -
Cukruś wrote:💟💟💟
Podzialane 3 dni do tyłu więc nawet jeżeli owu dzisiaj to wczorajsze żołnierze dają radę 😁 -
Hej, dziewczyny! Trzymam kciuki za bety! ✊🏻❤️
Ja od wczoraj jestem jakaś dziwna. Cycki mnie bolą, ale chociaż mąż zadowolony, bo takie super pełne, jak to ujął 😂 Boli mnie podbrzusze i w ogóle nie mam apetytu 😒 A tu już prawie dojeżdżam na Podlasie i miałam się objadać kartaczami 😃👩🏻+🧔🏻= ❤️ 2017
👩🏻+🧔🏻= 💍 13.08.2020 Oświadczyny w Rzymie ❤️
👩🏻+🧔🏻= 🐶 22.07.2022 Psynek ❤️
👩🏻+🧔🏻= 💒 16.09.2022
Starania o pierwsze dziecko od początku 2022 roku.
Leczenie w klinice:
05.2023 - 1cs Letrozol
06.2023 - 2cs Letrozol+Ovitrelle
15.07 ⏸️ 🥹❤️
17.07 - 41,9 mlU/ml ❤️
19.07 - 88,5 mlU/ml ❤️
03.08 - pierwsza wizyta, 4mm, jest serduszko 🥳
26.10 - dziewczynka? 🥺🩷
15.11 - 372g pięknej dziewczynki, witaj Jagna ❤️
17.01 - 1650g 🥰
19.02 - Nasz największy cud, Jagusia 🩷 34+6, 2790g, 51 cm.
👩🏻 28l.
AMH - 4.01
Sono-hsg - Jajowody drożne ✅
🧔🏻 36l.
Morfologia nasienia 1%
Badanie USG jąder w porządku 💪🏻
-
Cukruś wrote:No dobra to tylko mezulek skończy sprzątać łazienkę i się na niego biorę żeby jeszcze doładować przed imprezą 😁
A jak nie to liczę, że seksy z poprzednich dni wystarcza
Rozumiem Cię. Mój mąż też w cyklu musiał mnie stopować, co ostatecznie doprowadziło do małego spięcia 😤 Poniekąd rozumiem presję na facecie, ale z drugiej strony my też ją czujemy 🤷🏻♀️Cukruś lubi tę wiadomość
👩🏻+🧔🏻= ❤️ 2017
👩🏻+🧔🏻= 💍 13.08.2020 Oświadczyny w Rzymie ❤️
👩🏻+🧔🏻= 🐶 22.07.2022 Psynek ❤️
👩🏻+🧔🏻= 💒 16.09.2022
Starania o pierwsze dziecko od początku 2022 roku.
Leczenie w klinice:
05.2023 - 1cs Letrozol
06.2023 - 2cs Letrozol+Ovitrelle
15.07 ⏸️ 🥹❤️
17.07 - 41,9 mlU/ml ❤️
19.07 - 88,5 mlU/ml ❤️
03.08 - pierwsza wizyta, 4mm, jest serduszko 🥳
26.10 - dziewczynka? 🥺🩷
15.11 - 372g pięknej dziewczynki, witaj Jagna ❤️
17.01 - 1650g 🥰
19.02 - Nasz największy cud, Jagusia 🩷 34+6, 2790g, 51 cm.
👩🏻 28l.
AMH - 4.01
Sono-hsg - Jajowody drożne ✅
🧔🏻 36l.
Morfologia nasienia 1%
Badanie USG jąder w porządku 💪🏻
-
Dziewczyny nie wiem gdzie się kontaktować, ale mam problem z działaniem forum z laptopa, z telefonu udaje mi się napisać i polubić wpisy, a z lapka wychodzi mi okienko (na pewno jestem zalogowana) "Witaj w społeczności OvuFriednd.pl!", regulamin do zaakceptowania i prosi o podanie nicku, tylko gdy wpisuje mój nick to wychodzi komunikat, że podany nick juz istnieje. Jak ma nie istnieć jeśli jestem jego posiadaczką? 😂
Co najlepsze - z telefonu mogę edytować ten komentarz, a z laptopa mogę go polubić, tak jakbym to nie była ja
Sytuacja opanowana - okazuje się że mam tutaj dwa konta, nie przypominam sobie żebym zakładała konto na drugiego maila, ale jak widać tak musiało byćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2023, 13:09