Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
M94 wrote:
Cudniś Śliczny! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Co tam słychać u Ciebie, jak samopoczucie ?M94 lubi tę wiadomość
-
M94 wrote:
Jak maleństwo!! A jak już ładnie jego/ją widać ❤❤ rosnijcie zdrowo! Nudnej 🤰🤰M94 lubi tę wiadomość
-
M94, to już prawdziwy mały człowiek 🥹❤️ Cześć Maluszku 🥰 Rośnijcie zdrowo ❤️🍀
Łapie, trzymam i nie puszczam ✊M94 lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny z rana 😌
em🌺, Wioleta91 czekamy na Wasze piękne 2kreseczki 😁
Mala_osska ja też widzę kreskę i trzymam kciuki, żeby to była ciążowa - nie fabryczna 😊
Karolina_Anastazja a może koleżanka ma endometriozę🤔 Musiałby ją zbadać porządny lekarz. Moja przyjaciółka umierała podczas okresu i właśnie się okazało, że to przez zaawansowaną endometriozę. Ja generalnie miałam bolesne miesiączki i do tego bóle krzyża. Czasem nie wiedziałam co bardziej mnie boli. Bez tabletek ani rusz a jak urodziłam dzieci to jak ręką odjął - nawet nie wiedziałam kiedy okres przychodził 😁 Przez pierwsze pół roku zero objawów, potem już lekkie ćmienia w krzyżu wróciły. Na dzień dzisiejszy mam lekkie bóle menstruacyjne, także u mnie się sprawdziło to, że po porodzie mniej boli.
Moonflower hahahaha no tak się uśmiałam, że masz medal na dziś za zrobienie mi dnia 😂
Ewiwi kciuki za dzisiejszy dzień - nie rozjedź nikogo😂😁
Trzymam kciuki za testujące i te dziewczyny, które betują 😊mala_osska lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Witam dziewczyny z rana 😌
em🌺, Wioleta91 czekamy na Wasze piękne 2kreseczki 😁
Mala_osska ja też widzę kreskę i trzymam kciuki, żeby to była ciążowa - nie fabryczna 😊
Karolina_Anastazja a może koleżanka ma endometriozę🤔 Musiałby ją zbadać porządny lekarz. Moja przyjaciółka umierała podczas okresu i właśnie się okazało, że to przez zaawansowaną endometriozę. Ja generalnie miałam bolesne miesiączki i do tego bóle krzyża. Czasem nie wiedziałam co bardziej mnie boli. Bez tabletek ani rusz a jak urodziłam dzieci to jak ręką odjął - nawet nie wiedziałam kiedy okres przychodził 😁 Przez pierwsze pół roku zero objawów, potem już lekkie ćmienia w krzyżu wróciły. Na dzień dzisiejszy mam lekkie bóle menstruacyjne, także u mnie się sprawdziło to, że po porodzie mniej boli.
Moonflower hahahaha no tak się uśmiałam, że masz medal na dziś za zrobienie mi dnia 😂
Ewiwi kciuki za dzisiejszy dzień - nie rozjedź nikogo😂😁
Trzymam kciuki za testujące i te dziewczyny, które betują 😊
Lady_Dior jak tam u Ciebie, jak samopoczucie, jak kreski?12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Pingwinek wrote:@Domi94, Frutellka, husky - Hej dziewczyny, tak się zastanawiam, czy któraś z Was będzie wcześniej testować, bo jesteście kolejne na liście
Miłego dnia wszystkim, niech przyniesie tylko dobre wieści
Jak czekam do soboty, ale czuję się przedokresowo, przynajmniej tak mi się wydaje;)Pingwinek lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
M94 prześliczny dzidziuś 😍 niech rośnie zdrowo 😊
Marysiaa wczoraj wieczorem zrobiłam jeszcze 1 czuły test i kreska wyszła tak słaba, że już byłam pewna, że beta zaczyna spadać a dodam, że mocz był skoncentrowany🤷🏼♀️ Dziś rano zrobiłam 2testy 25ml.no i kreski są chyba ok ale ja uważam, że beta słabo rośnie... Może będzie ok i po prostu tak akurat mam, bo wiadomo, że w jednej ciąży beta może startować w kosmos a w innej ciąży może przyrastać wolniej. Ja osobiście uważam, że jakoś słabo te kreski mi ciemnieją ale no nic nie zrobię poza czekaniem.
To moje kreski z dziś 17dpo
https://zapodaj.net/plik-THoWhG0U6O
KarolinaAnastazja, M94 lubią tę wiadomość
-
Słoneczka moje kieruje pytanie do tych co biorą duphaston. Czy zdarza wam się krwawić lekko bo lekko mimo brania duphastonu? To jest mój 2cs z nim i w pierwszym nie miałam takich akcji. Strasznie mnie to wkurza bo już myślałam że odpocznę od wkładki 😖
-
Lady Dior, kochana to są normalne, ładniutkie kreseczki ❤️ Jeśli chcesz widzieć różnicę na testach, rób je co 2 dni regularnie o tej samej porze, najlepiej wieczorem. Wtedy będziesz wiedziała jak kreska się zmienia 🥰
Lady_Dior lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Lady_Dior wrote:M94 prześliczny dzidziuś 😍 niech rośnie zdrowo 😊
Marysiaa wczoraj wieczorem zrobiłam jeszcze 1 czuły test i kreska wyszła tak słaba, że już byłam pewna, że beta zaczyna spadać a dodam, że mocz był skoncentrowany🤷🏼♀️ Dziś rano zrobiłam 2testy 25ml.no i kreski są chyba ok ale ja uważam, że beta słabo rośnie... Może będzie ok i po prostu tak akurat mam, bo wiadomo, że w jednej ciąży beta może startować w kosmos a w innej ciąży może przyrastać wolniej. Ja osobiście uważam, że jakoś słabo te kreski mi ciemnieją ale no nic nie zrobię poza czekaniem.
https://zapodaj.net/plik-THoWhG0U6OLady_Dior lubi tę wiadomość
-
Może spróbuj podziałać na jednej firmie testów? Może będzie wtedy widać lepiej jak ciemniejeNie wyglądają te kreski na słabsze niż te co poprzednio wysyłałaś, raczej stabilne
U mnie na facelle już mocna, ciemna krecha, a na płytkowych z allegro dalej marny cień cienia mimo że miały być o czułości 10moonflower, Lady_Dior lubią tę wiadomość
12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
aaa laski! kupiliśmy bilety na KSW!! Ale się jaram!! byliśmy rok temu na takiej gali było zajęliście i znów się wybieramy w sierpniu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2023, 10:30
Miminka, Niaha, Butterfly23, Marysiaa, Wron Kraa, rozalaa, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Bardzo ładne kreski. Kochana wpisuje Tobie 🤰.
Weź pod uwagę, że nie wiadomo co to za testy, jeśli są one pokroju pinka to równie dobrze możesz mieć betę 200 🥰
A przypomnij kochana kiedy masz wizytę u lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2023, 10:43
moonflower, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
M94 słodkie Maleństwo
Niech rośnie zdrowo 🥰
M94 lubi tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Piękny dzidziuś 😍 boziu ❤️
A u mnie jakaś dziwna rzecz się wydarzyła.
Dopiero co wczoraj skończyły się plamienia po 🐒,a dzisiaj mam dużo rozciągliwego śluzu, nigdy takiego przez te miesiące starań nie zaobserwowałam u siebie, nie w takich ilościach i nie taki ciągnący. Ale to dopiero 8dc to coś za szybko 🤔
Nie jest z serduszkowania bo było wczoraj rano to już nic nie zostało 😅 No nic,tak jak zapowiadałam, w tym cyklu nic nie sprawdzam i wrzucam urlopowy luuuz, tylko tak mnie to zdziwiło.
Jeszcze dziś pracka 14-20 i trzy tygodnie urlopu!!! Aaaa! Jak się ciesze😍 już mam ludziowstręt do pacjentów i ich zębów, czas nałodować bateryjki i wrócić z powerem 🤣
Miłego dzionka☀️Niaha, Angi90 , Butterfly23, M94 lubią tę wiadomość
-
M94 - ale cudny dzidziuś
Wioleta - ogromne gratulacje!=DD nudnej ciąży!!
Lipcowa - mega się cieszę, że Lipiec będzie wasz<3<3
Ja wczoraj miałam dziwną sytuację... w pracy po wyjeździe wszyscy mi mówią, że schudłam/zmizerniałam xD a po pracy siostra do mnie pisze czy jestem w ciąży ?! bo jej mąż uważa, że inaczej wyglądam i że to to jest ciąża xD kurczę nie chciałam się nakręcać ale powoli, powoli...xDmoonflower, Pingwinek, Zosis, Marzycielka, Wron Kraa, Emka06, M94, Lipcowa, Polaya lubią tę wiadomość
-
Kil wrote:M94 - ale cudny dzidziuś
Wioleta - ogromne gratulacje!=DD nudnej ciąży!!
Lipcowa - mega się cieszę, że Lipiec będzie wasz<3<3
Ja wczoraj miałam dziwną sytuację... w pracy po wyjeździe wszyscy mi mówią, że schudłam/zmizerniałam xD a po pracy siostra do mnie pisze czy jestem w ciąży ?! bo jej mąż uważa, że inaczej wyglądam i że to to jest ciąża xD kurczę nie chciałam się nakręcać ale powoli, powoli...xD
Kil ja pamiętam jak byłam z synem w ciązy, pierwsze tygodnie, może 6tc, przyjechała do mnie w odwiedziny ciocia, o ciąży wiedzieliśmy tylko my i rodzice.
No i stoję w kuchni przy blacie, robię herbatę a ciocia za mną siedziała przy stole więc byłam do niej odwrócona tyłem. I nagle pyta mnie - a Ty nie jesteś w ciąży? tak inaczej wyglądasz 😅😅Kil, Niaha, Angi90 , Zosis lubią tę wiadomość
-
olail wrote:Hej dziewczyny!
Piękny dzidziuś 😍 boziu ❤️
A u mnie jakaś dziwna rzecz się wydarzyła.
Dopiero co wczoraj skończyły się plamienia po 🐒,a dzisiaj mam dużo rozciągliwego śluzu, nigdy takiego przez te miesiące starań nie zaobserwowałam u siebie, nie w takich ilościach i nie taki ciągnący. Ale to dopiero 8dc to coś za szybko 🤔
Nie jest z serduszkowania bo było wczoraj rano to już nic nie zostało 😅 No nic,tak jak zapowiadałam, w tym cyklu nic nie sprawdzam i wrzucam urlopowy luuuz, tylko tak mnie to zdziwiło.
Jeszcze dziś pracka 14-20 i trzy tygodnie urlopu!!! Aaaa! Jak się ciesze😍 już mam ludziowstręt do pacjentów i ich zębów, czas nałodować bateryjki i wrócić z powerem 🤣
Miłego dzionka☀️
U mnie śluz płodny pojawią się zaraz po okresie. Nawet mam go z domieszką krwi jeszcze... libido mi mega rosnie w okresie 😅 No ale ja owu mam w 10-12 DC. Moze Ty też będziesz mieć ciut wcześniej, skoro śluz płodny masz już w 8 DC?
I udanego urlopu!! Doskonale wiem, jak pacjenci potrafią dać w kość 😅😭olail lubi tę wiadomość