Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwie, wrote:Cześć dziewczyny....
Nie wiem co robić....
Wtorkowa beta 19,9...a dziś...8....
Chcę wierzyć, że to jakaś pomyłka, bo badanie było zrobione okropnie...2 razy pielęgniarka próbowała wkłuć, dopiero drugiej się udało....
Jadę właśnie do ginekologa, aby dowiedzieć się co dalej....
Jadę metrem i płaczę....
Trzymaj się. Tulam Cie bardzo mocno ❤❤🫂🫂 przyjdz do nas po wizycie i powiedz, co tam.Niecierpliwie lubi tę wiadomość
-
Emka06 wrote:😔 A robiłaś jeszcze testy? Ciemniały?
We wtorek byłam też u lekarza. Sprawdzał szyjkę. Wszystko było ok. Przepisał tylko duphaston dla mojego spokoju....♀️'94
♂️'93
Starania od 04.2022 -
Niecierpliwie, wrote:Nie robiłam. Stwierdziłam, że poczekam na betę, więc od wtorku nie robiłam.
We wtorek byłam też u lekarza. Sprawdzał szyjkę. Wszystko było ok. Przepisał tylko duphaston dla mojego spokoju....
Kochana czekamy na informację, 3maj się i nie płacz kochana ♡♡♡ -
Boże dziewczyny ale mam mętlik. Siknełam sobie z nudów na facelle nie spodziewając się niczego. A tu patrzę coś jest i to różowe więc latam po całej chacie żeby zrobić wam zdjęcie ale wszędzie ta krecha wychodzi masakrycznie. Tu za ciemno tam za jasno z tej za bardzo błyszczy. Wiem że facelle strumieniowe wiele razy oszukało a ja głupia już dzwoniłam do chłopa że coś widzę i ganie się teraz za to 😖
Jutro jadę z rana na betę ale jeśli to testowa to pierwszy raz widzę żeby ona była aż tak widoczna 🙁Emka06, Wioleta91, Angi90 , eM 🌺, san95, Niaha, mama7latka, M94, tetyda, Lipcowa, Niemampomyslunanick, Lady_Dior, Butterfly23, Skatusia🥰, Polaya, kwiatek100, Sara30, Cukruś, Paucia, Selina, agentka93 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem co robić....
Chcę wierzyć, że to jakaś pomyłka, bo badanie było zrobione okropnie...2 razy pielęgniarka próbowała wkłuć, dopiero drugiej się udało....
Jadę metrem i płaczę....Niecierpliwie lubi tę wiadomość
-
Karina wrote:Boże dziewczyny ale mam mętlik. Siknełam sobie z nudów na facelle nie spodziewając się niczego. A tu patrzę coś jest i to różowe więc latam po całej chacie żeby zrobić wam zdjęcie ale wszędzie ta krecha wychodzi masakrycznie. Tu za ciemno tam za jasno z tej za bardzo błyszczy. Wiem że facelle strumieniowe wiele razy oszukało a ja głupia już dzwoniłam do chłopa że coś widzę i ganie się teraz za to 😖
Jutro jadę z rana na betę ale jeśli to testowa to pierwszy raz widzę żeby ona była aż tak widoczna 🙁
Nie wydaje mi się, aby była to testowa.
Zbyt różowa 😊
Gratulacje ❤️
Widzę, że na koniec czerwca posypało się dużo kreseczek. Cudnie- jednak co lato to lato🤭Karina lubi tę wiadomość
👩🏼 37 lat 🧔🏻41 lat
👦🏼👧🏼 bliźniaki 2012
👧🏻 córeczka 2019
6.12.23 II 10dpo - beta 10 ,dobre przyrosty
21.12.23 usg puste jajo
4.01.24 indukcja - poronienie 💔beta 52965
08.05.2024 II - 11dpo beta 23
10.05.2024 beta 98💚progesteron 52,80ng
16.05.2024 - beta 2464
22.05.2024 - 1 usg 'tylko' pęcherzyk ciążowy
24.05.2024 - beta 26709
28.05.2024 wizyta mamy wyczekane ❤
11.07.2024 I prenatalne 7,5cm zdrowego bobasa
10.01.2025 Planowane cc , Czekamy na Ciebie Synku
-
Karina wrote:Boże dziewczyny ale mam mętlik. Siknełam sobie z nudów na facelle nie spodziewając się niczego. A tu patrzę coś jest i to różowe więc latam po całej chacie żeby zrobić wam zdjęcie ale wszędzie ta krecha wychodzi masakrycznie. Tu za ciemno tam za jasno z tej za bardzo błyszczy. Wiem że facelle strumieniowe wiele razy oszukało a ja głupia już dzwoniłam do chłopa że coś widzę i ganie się teraz za to 😖
Jutro jadę z rana na betę ale jeśli to testowa to pierwszy raz widzę żeby ona była aż tak widoczna 🙁2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Niecierpliwie, wrote:Nie robiłam. Stwierdziłam, że poczekam na betę, więc od wtorku nie robiłam.
We wtorek byłam też u lekarza. Sprawdzał szyjkę. Wszystko było ok. Przepisał tylko duphaston dla mojego spokoju....Niecierpliwie lubi tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
Jutro jadę z rana na betę ale jeśli to testowa to pierwszy raz widzę żeby ona była aż tak widoczna 🙁Karina lubi tę wiadomość
-
Emka06 wrote:Wygląda obiecująco 😍 Masz jeszcze jakiś inny test?
Wytrzymam do jutra a potem zacznę wisieć na telefonie 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2023, 19:26
Wron Kraa lubi tę wiadomość
-
Karina!!!! O matko!!!😱 Różowa kreseczka! 🥹❤️
Zaciskam Kciuki 🤞🤞🤞
A już Cię miałam gonić pod wykresem, że mi temperatury nie mierzysz!🙈Karina lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Niecierpliwie 🫂 Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, a beta to tylko błąd labu 🥺 Czekam na wieści ✊
Karina, Niecierpliwie lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
IVF '24🍀
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
Karina wrote:Nie mam naprawdę, ja zazwyczaj mało testuje. Chłop pojechał w trasę nie wiedziałam co ze sobą zrobić to co ten czapir staraczki sobie myśli... Sikaj co będziesz czekać. Ale kurde zawsze wiedziałam że biel to biel a kreska pojawiła się czasowo po 3 minutach. Ale mam kaszę mannę z mózgu.
Wytrzymam do jutra a potem zacznę wisieć na telefonie 🙈Karina lubi tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
Nie wiem co robić....
Jadę metrem i płaczę....
Tuledaj znać po lekarzu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2023, 19:33
Niecierpliwie lubi tę wiadomość
-
Angi90 wrote:Karina!!!! O matko!!!😱 Różowa kreseczka! 🥹❤️
Zaciskam Kciuki 🤞🤞🤞
A już Cię miałam gonić pod wykresem, że mi temperatury nie mierzysz!🙈 -
Emka06 wrote:Teraz podejrzałam wykres, jesteś dopiero 9dpo? 🙈 Zawsze Was podziwiam za to wczesne testowanie 😅 To tym bardziej dobrze to wygląda 😍
-
Karina wrote:No ładnie 🤣 na ten mój wykres nie ma co patrzeć bo w sekrecie trzymałam że nie mierzyłam się o jednej godzinie. Przez tą duchotę nic mi się nie chciało. 😅
Ale się cieszę!!!!🥹❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2023, 19:33
Karina lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
IVF '24🍀
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
Jutro jadę z rana na betę ale jeśli to testowa to pierwszy raz widzę żeby ona była aż tak widoczna 🙁
Widać, widaćKarina lubi tę wiadomość
-
Karina, trzymam kciuki i mam dobre przeczucia 🤞🤞🤞🤍
to co, miałyśmy testować razem, ale nie wyszło, to na betę lecimy obie 😎Angi90 , Karina lubią tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️