Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
@moonflower @Angi90 kochane moje 🥹! Łapcie te wiruski i na lipcowym widzę Was z brzuchami ♥️!
Angi90 , moonflower, NatalaDzD lubią tę wiadomość
🧔🏻39 & 👩🏻33 & 🩷1
🍀⏳📅:
03 grudnia 2022 - ⏸️
16 stycznia 2023 - 💔 9t4d/7t4d - poronienie samoistne
🍀⏳📅:
20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹
🍀⏳📅:
12 listopada 2024 - ⏸️
4 grudnia 2024 - mamy zarodek z serduszkiem ❤️🎁
19 grudnia 2024 - 2.06cm Bobasa 🥰
20 stycznia 2025 - I prenatalne - wszystkie ryzyka niskie🙏🏻
3 marca 2025 - czekamy na naszego chłopca 🩵
10 marca 2025 - połówkowe - 386g zdrowego Jaśka 🥹
19 maja 2025 - III prenatalne - 1734g Jana leżącego główką w dół 🦦
-
Światełko piękna beta 🤩
Niemampomyslunanick gratulacje!!! 😍
Zagłosowane 😁Niemampomyslunanick, Światełko lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
26.05 ➡️ FET 3.1.1 🍀
6 dpt 26,2 | 8dpt 82,6 | 10dpt 235 | 12dpt 554,5
14dpt 1355 | 17dpt 3242 | 19dpt 5306 | 22dpt 10331 💚
23dpt pęcherzyk ciążowy, żółtkowy, zalążek zarodka
25dpt 2,5mm zarodka z ❤️ + krwiak
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard, estrofem, utrogestan, besins
💉 accofil, neoparin 0,6
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Cześć kochane!
Melduję od dziś mdłości od samego rana 🤮 właśnie wracamy z urlopu i ledwo co w aucie siedzę 🙈 ale mega się cieszę, jakkolwiek to brzmi 🙈 niech są i trwaja!!! wszystko przeżyje dla tego kropka 🙏🥺 a to dla mnie dobry znak takie objawy!
Niaha, kochana, jutro polecę z samego rana na betę, Dzisiaj jeszcze siknęłam, kreska ciemnieje, więc to też mnie cieszy.
Bo nie powiem, trochę się zmartwiłam, jak wczoraj przestały mnie boleć piersi, do tej pory meeega były wrażliwe od kilku dni, myślałam, że na okres, no ale jednak nie 🥺🤰. Zaś wczoraj po poludniu wszystko przeszło i to mnie zmartwiło. Aleee ze te mdłości się pojawiły i kreska ciemniejsza, to trochę się uspokoiłam 🙏
Angi, speszal for ju foteczka:
Angi90 , Delfi, Kika95, Światełko, Butterfly23, Miczka, Emka06, Niaha, kwiatek100, Wron Kraa, Skatusia🥰, mama7latka, Marzycielka, Hach, Cukruś, KarolinaAnastazja, Dara, Miminka, Bluesky, Lipcowa, Kasia111, Kropkaxyz, S.Roszpunka, Kil lubią tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
Niaha wrote:Mam pytanie do dziewczyn walczących obecnie lub w przeszłości z trądzikiem. Jaki żel/piankę/płyn do mycia twarzy polecacie? Mój właśnie się skończył i szukam czegoś innego. (Nie za miliony monet)
Polecam z Yves Rocher, na pewno coś dopasujesz pod swoje potrzeby. Swego czasu używałam tej serii z Hydra, ale ostatnio nie było i zamówiłam Pure Algue i też fajnie się sprawdza. Nie wysusza skóry, ale i nie zapycha 🙂Niaha lubi tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Beezi właśnie pamiętam, że Ty byłaś w Azji, ciekawa byłam Twojego podejścia do tego tematu. Łał nie wiedziałam że robiliście test po powrocie
W Hiszpanii jak i w reszcie Europy nie ma zikiJeśli już to pojedyncze przypadki przywiezione z wakacji właśnie z Azji, Afryki czy Ameryki. Ale nie rozprzestrzenia się to tak jak przez ukąszenie w tych krajach.
Ech, napaliłam się jak szczerbaty na suchary bo śledzę te loty już od conajmniej roku. Cały wyjazd mam już zaplanowany co do każdego dnia na miejscuWypisałam nawet urlop, powiadomiliśmy rodziców, którzy z miejsca wyrazili chęć wyjazdu z nami. Po pracy mieliśmy kupić bilety. A tu mi nagle lampka się zaświeciła żeby sprawdzić ewentualnie bezpieczeństwo w ciąży.
Przeszło mi nawet przez myśl żeby wstrzymać starania, ale równie szybko wyleciało mi to z głowy. W przypadku naszego stażu, mam wrażenie że każdy miesiąc jest na wagę złota i nie chcę tego znowu przeciągać. Masakra co za dylematWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2023, 15:13
-
Claire, ja bym poleciała. ☺️ To, że panuje tam taki wirus, nie oznacza przecież, że od razu go złapiecie. To tak jak w Egipcie jest słynna zemsta faraona i przecież nie każdy ją łapie. Życie masz jednak jedno, a skoro jest to Twoje marzenie i od roku śledzisz bilety, to ja bym się nie zastanawiała. ☀️
Niaha, Claire lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Angi90 wrote:Cześć dziewczyny!
U mnie też duchota 🥵 Strandardowo, w nocy pobłyskało i na tym się skończyło 🤷🏼♀️ Kiedy jest tak ciepła noc to zawsze rano wstaję z uczuciem jakbym spała pod namiotem 🙈
Światełko Kciuki za betę 🤞🍀
Wiola gdzie te obsikane patyki?🫣 Do kawy miały być 🤷🏼♀️😅
Cukruś, co ma być to będzie słodziaku 🫂❤️ Jesteś na krawędzi, że tak powiem, jeśli będzie dobrze temepratura od jutra będzie pięła się do góry, jeśli będzie obniżać lot to czekamy na wredotę.zrobiony przed chwilką, przeczekam spokojnie weekend i pójdę w poniedziałek na betę 😅
Hope..., Butterfly23, Emka06, Miczka, Angi90 , eM 🌺, Niaha, Wron Kraa, Skatusia🥰, mama7latka, tetyda, Marzycielka, Miminka, Delfi, Kika95, Cukruś, Lipcowa, Lady_Dior, gattina, Paucia, Kil lubią tę wiadomość
-
Niaha wrote:Piękna beta ❤️ na USG już na pewno wszystko byłoby widać 🤩
Jeszcze raz gratulacje kochana 🥰Butterfly23, Niaha lubią tę wiadomość
👩33 🧔41
♥️ M. 04.2022 -
@niemampomyslunanick jezuniu cudowny bobasek!!!😍🥹🥹❤️ Ciotka się rozczuliła🥹❤️👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Angi90 , Zosis, M94, Dara, Lipcowa, Kil lubią tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Wioleta91 wrote:
Niaha lubi tę wiadomość
Starania od: lipiec 2022
29.06.23 ⏸️
30.06.23 prog 17.40 beta 56.56
04.07.23 prog 19.11 beta 585.2
10.07.23 prog 19.77, beta 6,664
26.07.23 jest ❤️
03.08.23 USG przed 10. tyg -
Pingwinek wrote:Podziwiam za opanowanie w tej sytuacji, ja bym tak nie dała rady
Pingwinek lubi tę wiadomość
-
Claire wrote:Beezi właśnie pamiętam, że Ty byłaś w Azji, ciekawa byłam Twojego podejścia do tego tematu. Łał nie wiedziałam że robiliście test po powrocie
W Hiszpanii jak i w reszcie Europy nie ma zikiJeśli już to pojedyncze przypadki przywiezione z wakacji właśnie z Azji, Afryki czy Ameryki. Ale nie rozprzestrzenia się to tak jak przez ukąszenie w tych krajach.
Ech, napaliłam się jak szczerbaty na suchary bo śledzę te loty już od conajmniej roku. Cały wyjazd mam już zaplanowany co do każdego dnia na miejscuWypisałam nawet urlop, powiadomiliśmy rodziców, którzy z miejsca wyrazili chęć wyjazdu z nami. Po pracy mieliśmy kupić bilety. A tu mi nagle lampka się zaświeciła żeby sprawdzić ewentualnie bezpieczeństwo w ciąży.
Przeszło mi nawet przez myśl żeby wstrzymać starania, ale równie szybko wyleciało mi to z głowy. W przypadku naszego stażu, mam wrażenie że każdy miesiąc jest na wagę złota i nie chcę tego znowu przeciągać. Masakra co za dylematClaire, Lipcowa lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Pingwinek wrote:Podziwiam za opanowanie w tej sytuacji, ja bym tak nie dała rady
Ja tak samo, już bieglabym na betę + sprawdzilabym proga 🫣
Zazdroszczę opanowania 😁Pingwinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyClaire wrote:Beezi właśnie pamiętam, że Ty byłaś w Azji, ciekawa byłam Twojego podejścia do tego tematu. Łał nie wiedziałam że robiliście test po powrocie
Przeszło mi nawet przez myśl żeby wstrzymać starania, ale równie szybko wyleciało mi to z głowy. W przypadku naszego stażu, mam wrażenie że każdy miesiąc jest na wagę złota i nie chcę tego znowu przeciągać. Masakra co za dylemat