Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Miminka wrote:I pozdrawiam Was prosto z leżaczka w ogródku 😄 dzis nieoczekiwane wolne wypadlo, wiec wjechało opalanko 😍 trzeba trochę opalić te białe odnóża (mowia ze opalone wyglądają szczuplej 🤣🤣)
Miłego piątku Robaczki 🥰🤗
U mnie w końcu pada deszcz 😍 jeny już nie mogłam się doczekać, bo taka suchota wszędzie, coraz więcej pożarów. Oby ten deszcz dzisiaj trwał jak najdłużej 🤞 -
Niaha wrote:U mnie w końcu pada deszcz 😍 jeny już nie mogłam się doczekać, bo taka suchota wszędzie, coraz więcej pożarów. Oby ten deszcz dzisiaj trwał jak najdłużej 🤞
U nas niestety skwar dalej, niby dzis ma być jakaś burza, ale coś mi się nie wydaje 🫣
Ja kocham upał i słonko, mogę godzinami leżeć na słońcu 😍 ale prawda, deszcz tez bardzo potrzebny... wszystko suche jak wiór😱🥺Niaha lubi tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
Cukruś wrote:Czuje, że dzisiejszy dzień będzie dla mnie koszmarem, już się zaczął rano spadkiem temperatury i tak będzie trwać do 1 dnia okresu.
Rano sobie popłakałam, teraz też nie mam za dobrego humoru. Próbuje udawać w pracy, że wszystko jest dobrze a w środku mnie rozdziera. Dlaczego?
Bo jest to mój 8 cs sumowujac poprzednie.
Dlaczego inni mogą a ja nie? Jak na złość wszystkie filmiki, które napotkam przedstawiają małe dzieciątka. A mi się chce wyc.
Jestem na razie bezradna, najgorsza jest ta bezsilność.
Potrzebuję mocnego przytulenia, dobrze, że wraca dzisiaj moj mąż popłacze sobie w jego ramionach.
Kochana ojojam Cię mocniutko. Twój organizm po prostu czeka na mnie, jak razem to do końca. Z buta w lipiec wchodzimy ❤❤❤ -
Kika95 wrote:Hej dziewczyny 😊 myślę sobie a sikne dziś skoro jutro panieński przyjaciółki, coś mnie podkusiło by sprawdzić....
I tak wstaje zaspana robie jeden test, potem drugi a na końcu trzeci bo nie wierzę
https://ibb.co/SR6pjkL
Jestem dziś 26dc, 13dpo -
Cukruś wrote:Czuje, że dzisiejszy dzień będzie dla mnie koszmarem, już się zaczął rano spadkiem temperatury i tak będzie trwać do 1 dnia okresu.
Rano sobie popłakałam, teraz też nie mam za dobrego humoru. Próbuje udawać w pracy, że wszystko jest dobrze a w środku mnie rozdziera. Dlaczego?
Bo jest to mój 8 cs sumowujac poprzednie.
Dlaczego inni mogą a ja nie? Jak na złość wszystkie filmiki, które napotkam przedstawiają małe dzieciątka. A mi się chce wyc.
Jestem na razie bezradna, najgorsza jest ta bezsilność.
Potrzebuję mocnego przytulenia, dobrze, że wraca dzisiaj moj mąż popłacze sobie w jego ramionach.
Nie jesteś sama. ❤️
Ale nie powiem, hormony przed okresem robią czasami sieczkę z mózgu. Sama tego doświadczyłam ostatnio.
Ale mam do ułożenia swojego psiaka, bo ma trochę problemów behawioralnych, więc mam co robić. Dziś mieliśmy spotkanie z Panią behawiorystką 😁. -
Kil wrote:Niecierpliwie, tulę... jak tam po lekarzu?
Moon... poczęstuj też mnie xD
Ewelina - jesteśmy z WamiDochodźcie powoli do siebie
U mnie wczoraj wieczorem zauważyłam na bieliźnie ślady plamienia... dzisiaj rano też tak delikatnie więc pewnie @ przyjdzie za kilka h... patrząc na powyższe nawet nie testuje...
Zapraszam!!
Zaraz będę nadrabiać! właśnie wróciłam z rzęs, ale laski u mnie była burza 🤯🤯🤯
Kil lubi tę wiadomość
-
Kika gratulacje!🤩 piękne krechy!❤️
Polaya, nic siebie martw, to normalne, że raz czujesz bardziej , a raz wcale , tak będzie przez całą ciążę 😊🫂czekamy na betę!🍀
Lady Dior, przytulam kochana 🫂 bardzo Ci współczuję 🥺
Cukruś, czekamy na Mężulka! Zjazdy są i będą, ale razem damy radę!💪 Gdzieś tam jest duszyczka, która do Was trafi!✨ Przytulam najmocniej 🫂❤️
Wróciłam z burzowego⛈️ zakończenia roku, nareszcie jest czym oddychać!✌️No i duma mnie rozpiera, bo Nadzia zniosła dużo wszelakich nagród 🥰Lady_Dior, Butterfly23, Dara, Putka2022 lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Umówiłam sie wczoraj na poniedziałek na mój pierwszy monitoring w klinice. Wg apki to będzie 7-8 dzień po, więc jeszcze rano pojde na progesteron (również go wcześniej nie badałam). I trochę się stresuje, że może to trochę późno po prawie roku staran, żeby iść na pierwszy monit i pierwszy raz badać proga
Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządkuchoć gdyby nie było, to przynajmniej miałabym powód czemu sie nie udaje tyle czasu. Ehhh..
Starania od: lipiec 2022
29.06.23 ⏸️
30.06.23 prog 17.40 beta 56.56
04.07.23 prog 19.11 beta 585.2
10.07.23 prog 19.77, beta 6,664
26.07.23 jest ❤️
03.08.23 USG przed 10. tyg -
Pingwinek wrote:Umówiłam sie wczoraj na poniedziałek na mój pierwszy monitoring w klinice. Wg apki to będzie 7-8 dzień po, więc jeszcze rano pojde na progesteron (również go wcześniej nie badałam). I trochę się stresuje, że może to trochę późno po prawie roku staran, żeby iść na pierwszy monit i pierwszy raz badać proga
Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządkuchoć gdyby nie było, to przynajmniej miałabym powód czemu sie nie udaje tyle czasu. Ehhh..
Hmm, na monitoring najlepiej pójść co najmniej dwa razy, pierwszy raz przed owulacja, drugi tuż po owulacji. Nie jestem pewna czy gin cokolwiek powie w 7/8dpo. Ewentualnie możesz poprosić o skierowanie na badania krwi, które robi się w 3dc. Również jeśli powiesz dr że chcesz pełny monitoring, to pewnie lekarz sam wskaże, że takie badania są niezbędne. -
Niaha wrote:Hmm, na monitoring najlepiej pójść co najmniej dwa razy, pierwszy raz przed owulacja, drugi tuż po owulacji. Nie jestem pewna czy gin cokolwiek powie w 7/8dpo. Ewentualnie możesz poprosić o skierowanie na badania krwi, które robi się w 3dc. Również jeśli powiesz dr że chcesz pełny monitoring, to pewnie lekarz sam wskaże, że takie badania są niezbędne.
Dokładnie. Nie ma sensu robić monitoringu tak późno, bo to już wróżenie z kuli czy w ogóle owulacja się odbyła. Płynu w zatoce bardzo często nie widać już 3dpo, więc Ja bym sobie odpuściła ten cykl z monitoringiem, a zbadała proga i od następnego zaczęła odpowiednioNiaha, Darka96 lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Jestem w szoku jak szybko lab ogarnął mi badania krwii, które miałam przed 10rano pobierane 🤯🤯🤯 z drugiej strony jak wychodziłam z budynku to widziałam pracownika labu, który po próbki szedł 😂Marysiaa, Polaya, Angi90 , Skatusia🥰, Niaha, Butterfly23, Dara, Putka2022, S.Roszpunka, mama7latka lubią tę wiadomość
-
Bezimienna, z czym się mierzycie z pieskiem, co tam wyczynia?
U mnie dopiero nieśmiało zaczyna padać, bardzo mnie to cieszy bo już trawniki żółte od paru tygodni. A i moja balkonowa plantacja ziół i sałaty też będzie zadowolona, dzień bez podlewania12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Saya wrote:
Saya elegancki wynik, cieszę się że nie jestem sama z pasją chodzenia na bete 😂12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Mart768 wrote:Cukruś tulę Cię mocno, też wczoraj już miałam taki zjazd. Przysięgam, że jeszcze jeden głupi tekst o poznawaniu nowych ludzi albo przechwałki, że „urodziłam w 5 minut” i autentycznie kogoś uderzę…
U mnie zaczęło się wczoraj plamienie, więc tak jak myślałam - nie zdążyliśmy na owulację. Przeliczyłam sobie w kalendarzu przyszłe cykle vs wyjazdy faceta no i wyszło mi, ze najblizsza szansa na ciążę będzie w listopadzie. Serio chce mi się wyć, bo już bym wolała wiedzieć na sto procent, że naprawdę nie możemy mieć dziecka i wiedzieć na czym stoję, a nie żyć w takim zawieszeniu. Stary podszedł do tego megalekko na zasadzie „przyjedziesz do mnie na parę dni w sierpniu”, ale jaką mamy gwarancję, że akurat wtedy nie bede miala cyklu bezowulacyjnego albo coś mi sie nie rozreguluje przez stres związany z podróżą. No i prawda jest taka, że nawet jak jestem u niego to on jest tak wymęczony po pracy, że przez cały pobyt nie ma seksównie wiem co robić, ja też nie mam nieograniczonego urlopu…. Chyba po prostu odpuszczę już całkiem i zacznę udawać, że nienawidzę małych dzieci i wcale nie potrzebuję swojego, bo nie jestem w stanie funkcjonować w tych ciągłych rozczarowaniach i niesprzyjających okolicznościach.
Mart768 przytulam Cię mocno. Nie myśl tak, że nie będziesz mieć dzieci. To udawanie że się ich nienawidzi raczej nie wypala 😜 Uważam, że jesteś mega dzielna, że żyjecie na odległość.
Może podejście Twojego faceta nie jest wcale takie głupie? Skoro tak naprawdę nic innego nie poradzisz, trzeba zaakceptować to co jest i kombinować w tych ramach. Spróbuj pomyśleć o projekcie "żyćko", zrealizować coś co odkladałaś na później, a starania niech się dzieją w międzyczasie? Ja właśnie przeszłam do tego etapu.
Na smutne pocieszenie: my, którzy możemy ❤️ w każde dni płodne też nie zachodzimy w ciążę 😔 Obie mamy 30/31 lat i wierzę, że jeszcze przyjdzie dobry czas dla nas 🥰Ona: 32 lat, On: 33 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30 -
Dziewczyny, beta 192.8 😭😭😭😭🤍🤍🤍🤍 BOZE
Bialeekk, KarolinaAnastazja, Saya, Marysiaa, moonflower, Paucia, Polaya, Delfi, Angi90 , Biała1987, Karina, Wron Kraa, Skatusia🥰, Niaha, kwiatek100, san95, Selina, Mart768, Butterfly23, oloska, aśś, Arieen, Lipcowa, tetyda, rozalaa, RinTinTin, Kil, Emka06, Pingwinek, Niesia90, Dara, Hope..., Putka2022, S.Roszpunka, mama7latka, gattina, Amunicja lubią tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️