Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Pingwinek wrote:Ale przecież możesz poznać potencjał forum, zostajesz tu ma wątku przez całą ciążę zapewne
Chyba Bialekkk wspominala tutaj o partnerze z kibicowskich kręgów, powiem wam że mój też pochodzi z takiego środowiska, o ile nie kibicowskiego to mającego wiele problemów z prawem, wszystko co nielegalne to on i naprawde to jest chyba najbardziej wewnętrznie wrazliwy osobnik jakiego znam, na zewnątrz skur**el, a wewnatrz i w naszym zwiazku osoba dajaca mnostwo wsparcia, chyba dzieki niemu jakos sie trzymam przy tym co sie dzieje w mojej glowie -
kwiatek100 wrote:Smutków ciąg dalszy - przeszły mi mdłości i nawet jak próbowałam zasnąć w ciągu dnia to nie mogłam..
Głowa mi wariuje
Ciężko wybić sobie z głowy zmartwienia bo każda z nas co chwilę się martwi. Ale mdłości z tego co dziewczyny mówiły raz pojawiają się raz znikają. Zobaczysz że jutro one wrócąPolaya lubi tę wiadomość
-
Polaya wrote:Aaaaa i wahania nastroju, teraz płaczę że zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu bo nie mogłam poznać całego potencjału tego forum (tak, wiem że to irracjonalne i wiele z was by tak chciało, mimo wszystko mam nadzieję że nikogo nie urażę tym moim wywodem), chwilę temu nie mogłam się opanować ze śmiechu bo zobaczyłam super śmiesznego psiaka na memie, czułam kilka skurczy dzisiaj które mnie zaniepokoiły, też płakałam, mam wrażenie że coś (albo ktoś 👶) mi mózg odebrało
Mi też się łapią dwie szare komórki, generują losową myśl i albo idę w płacz albo w śmiech, to jest uczucie nie do opisania. I jest świadomość, że zachowanie jest irracjonalne, ale nic się nie zaradzi, nie do opanowania. Kosmiczne to jest 😅
Polaya lubi tę wiadomość
12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Kika95 wrote:Ja np. wgl nie mam mdłości, to wszystko zależy od naszego organizmu 😊
U mnie też jak na razie brak mdłości. Ale apetyt tak opadł, że jestem 2 kg na minusie od czasu ⏸️. Staram się wcisnąć chociaż jeden duży posiłek w ciągu dnia, ale to jest walka. A jeszcze niedawno mogłam jeść i jeść 🙃12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
Następna wizyta 19.10
-
kwiatek100 wrote:Smutków ciąg dalszy - przeszły mi mdłości i nawet jak próbowałam zasnąć w ciągu dnia to nie mogłam..
Głowa mi wariuje
Mi też dzisiaj przeszły, nawet apetyt mam większy, porównując do ubiegłych dni. Ale myślę, że to nie jest tak, że to oznacza coś złego. Po prostu to jest taka sinsuida, jeśli chodzi o to nasze samopoczucie w ciąży.
To zrozumiałe, że się martwisz, ale nie myśl o najgorszym. Nic złego się nie dzieje 😘👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
No i serio dzisiaj mam dzień, gdzie mam ochotę zjeść milion różnych rzeczy 🤣 od rana chodzą za mną jagodzianki 🤤🤤 widziałam dzisiaj na relacji na ig, że jedna z cukierni w mieście, gdzie pracuję, dodała, że jutro zaprasza na świeże jagodzianki 😁 przypadek? Nieee sądzę 😁 także rano prosto tam, o ile jutro mi się nie odmieni i znowu wszystko nie będzie bleee
Jutro mam w planach też poraz ostatni już zrobić betę, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 🙏 i pozostanie mi tylko czekać do wizyty 🙏Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2023, 22:02
Angi90 lubi tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
kwiatek100 wrote:Umówiłam się na jutro na badanie w medicoverze do losowego lekarza z rana. Jak się do rana przestanę stresować to nie pójdę i odmowie najwyżej.
Właśnie wiem że te objawy to tak mogą skakać. Ale od dwóch tygodni stale czułam się tak samo, a dziś to się złożyło z tym plamieniem, jeszcze męża cały dzień nie ma w domu więc siedzę i myślę.🥴
W takim razie życzę Ci rano mdłości, żebyś się nie stresowałaI wiem co czujesz, z mdłościami się narzeka, ale bez nich tak jakoś inaczej, skoro codzień występują.
-
Dziewczyny, wszystkie jesteście wspaniałe! Wasze ciała robią teraz mega robotę i mają prawo mieć huśtawkę emocjonalną, pamiętajcie o tym ❤️ każda z nas ma inne objawy i w związku z nimi obawy, co jest ludzkie. Najważniejsze to zdawać sobie z tego sprawę i z zacisnietymi pośladami iść dalej... Ku macierzyństwu 😁
Karina, Delfi lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane!
Karianaaaaa!!!! Jaka cudna beta!🤩 nie wytrzymam!😭 Lokator zameldowany!❤️
eM! Trzymam🤞za jutro 🍀😘
Kwiatek, uszy do góry Mamo! Wszystko jest dobrze, idź na wizytę, bo panikować nie możesz, o nie ☝️ W ciąży być to taka fala, raz czujesz to, raz tamto, a raz ...nic. A wszystko to jest dobre, bo nie jest złe. Rób tak, żeby się nie stresować, przytulam 🫂
Skatusia, gratuluję 🥰 Przepiękny Bąbelek 😍❤️
Nowa Ola, Aśś zaciskam Kciuki za jutrzejsze testowanie 🤞🍀✨
Wiola, kochana powtarzasz jutro betę?☺️🤞
Dobrej nocy 🌜Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2023, 23:03
Nowa_Ola, Skatusia🥰, Karina, eM 🌺 lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Selina, Światełko, Skatusia🥰, KarolinaAnastazja, aśś, kwiatek100 dziękuję przeogromnie
Nowa_Ola, aśś chyba każda z nas czeka na Wasze poranne testy 🥰🤞🤞
eM 🌺 wielkie kciuki za betę, ale pewnie to formalność
Delfi trzymam kciuki za wizytę🤞 Koniecznie daj znać co tam, jak tam
Agata98 co tam u Ciebie?
xMartaa wykres masz bardzo obiecującyNie chcesz się skusić na testowanie?🍀 I jak tam po obronie? 🥰
Nowa_Ola, Skatusia🥰, eM 🌺, Delfi lubią tę wiadomość
-
Angi90 wrote:Cześć kochane!
Karianaaaaa!!!! Jaka cudna beta!🤩 nie wytrzymam!😭 Lokator zameldowany!❤️
eM! Trzymam🤞za jutro 🍀😘
Kwiatek, uszy do góry Mamo! Wszystko jest dobrze, idź na wizytę, bo panikować nie możesz, o nie ☝️ W ciąży być to taka fala, raz czujesz to, raz tamto, a raz ...nic. A wszystko to jest dobre, bo nie jest złe. Rób tak, żeby się nie stresować, przytulam 🫂
Skatusia, gratuluję 🥰 Przepiękny Bąbelek 😍❤️
Nowa Ola, Aśś zaciskam Kciuki za jutrzejsze testowanie 🤞🍀✨
Wiola, kochana powtarzasz jutro betę?☺️🤞
Dobrej nocy 🌜Angi90 lubi tę wiadomość
-
Delfi powodzenia na wizycie! Daj znać jak będziesz po!
Kwiatek, jak tam z rana? - u mnie mdłości były sporadycznie co któryś dzień, ale ostatnio też już mnie drzemki omijają, jakoś wytrzymuje do wieczora (choć kładę się wcześnie, już o 21.!). Więc objawy mam mizerne, ale wierzę że wszystko będzie dobrze tym razem.
Dziewczyny pisalyscie o wadze, ja już jestem +3kg na wadze od dnia testu pozytywnego! Ale podejrzewam że to przez encorton, steryd jednak wpływa na zwiększenie masy ciała. Obawiam się swojego wyglądu po całkowitym leczeniu, ale wytrzymam.Delfi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja wcześniej nie mierzyłam tempki, dopiero 2 dzień i to zwykłym termometrem i temperatura cały ten czas mi się utrzymuje powyżej 37. Oczywiście się zastanawiam czy to coś znaczy
dzisiaj zrobiłam też test owulacyjny (nie bijcie), ale strasznie byłam ciekawa czy coś będzie na nim widać, a testów ciążowych nie mam na stanie nawet póki co, bo inaczej bym już wysikała.
Błagam, powiedzcie mi, że świruje, wykopcie mnie z tego forum, no cokolwiek!Bo ja tu oszaleje
Starania od: lipiec 2022
29.06.23 ⏸️
30.06.23 prog 17.40 beta 56.56
04.07.23 prog 19.11 beta 585.2
10.07.23 prog 19.77, beta 6,664
26.07.23 jest ❤️
03.08.23 USG przed 10. tyg -
Pingwinek, a nie jesteś w stanie ogarnąć jakiegoś normalnego testu? Może masz jakąś opcję
Pingwinek lubi tę wiadomość
12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
Następna wizyta 19.10
-
Cześć dziewczęta
krew na betę spuszczona, mam nadzieję, że tak Niaha napisała, to tylko formalność, oby 🙏🙏🙏
Nowa Ola, Aśś czekam na wasze testy, trzymam kciuki 🤞🤞🤞 jak to Angi zawsze pisała, siedzę pod kibelkiem
Pingwinek, jeśli nie mierzyłaś wcześniej temperatury, to tak naprawdę w tym momencie ona nic nie mówi... nie denerwuj się. Widzę, że jutro masz wpisane testowanie, także na spokojnie zatestuj jutro rano i wszystko będzie jasneoczywiście trzymam mocno kciuki za Ciebie, ale nic innego nie pozostaje jak zatestować, bądź zrobić betę
Angi90 , Niaha, Karina, Wioleta91, Światełko, Pingwinek, Delfi lubią tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
Wczoraj mi jeszcze odszedł jeden stres, bo dostałam naprawdę fajną podwyżkę. To dla mnie bardzo ważne, bo pracuję na B2B, wiec żadne zasiłki/płatne urlopy/macierzyński mi nie przysługują. A przy obecnej kwocie spokojnie sobie odłożę przez te pare miesięcy odpowiednie fundusze na siedzenie w domu przez jakiś czas. Kamień z serca mi spadł 🥰Pingwinek, kwiatek100, Angi90 , Skatusia🥰 lubią tę wiadomość
12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
Następna wizyta 19.10
-
Czeeść
Już po wizycie - wszystko jest okej, nawet pierwszy raz zobaczyliśmy i usłyszeliśmy serduszko ♥️
Pani doktor trochę z takich, że jak nie krwawię na maxa to nie mam co przychodzić i 'duohaston? A po co?'. Ale sprawdziła wszystko i jestem wdzięczna, że jest wszystko dobrze. Nasz mały kropek przez tydzień urósł z 3mm do 7,5mm 💪Angi90 , Marysiaa, eM 🌺, Niaha, Światełko, Skatusia🥰, Wioleta91, Delfi, Paucia lubią tę wiadomość
🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1