Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Super kwiatek! To już ładnie było wida, masz zdjęcie ? 🙂
kwiatek100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eRKow. wrote:Super kwiatek! To już ładnie było wida, masz zdjęcie ? 🙂🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
Marysiaa wrote:U mnie nadal utrzymują się lekkie plamienia, ale zdecydowanie mniej intensywny kolor niż pierwszego dnia. Poza tym jest spoko
Wczoraj mi jeszcze odszedł jeden stres, bo dostałam naprawdę fajną podwyżkę. To dla mnie bardzo ważne, bo pracuję na B2B, wiec żadne zasiłki/płatne urlopy/macierzyński mi nie przysługują. A przy obecnej kwocie spokojnie sobie odłożę przez te pare miesięcy odpowiednie fundusze na siedzenie w domu przez jakiś czas. Kamień z serca mi spadł 🥰
Gratuluję! 😊 Spokojna mama to spokojny dzidziuś
Marysiaa lubi tę wiadomość
-
Skatusia🥰 wrote:https://ibb.co/r2F3jCL
Tak, już jestem po wizycie 😍♥️ wszystko jest dobrze jak na ten moment 😍 mamy już 1 cm szczęścia, serduszko już bije ♥️🥰 mamy 7 tc 1 dzień wg USG (wg okresu 7tc 3 dzień), także jest mała różnica 😍🥰 i wielka ulga 😍 kolejna wizyta dopiero za miesiąc, ale myślę że pomiędzy będę sobie dodatkowo chodzić na NFZ dla własnego spokoju 🥰😍
Cudownie 😍❤️ rośnijcie pięknie 🥰Skatusia🥰 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Delfi, o której dziś wizyta ? Trzymamy kciuki i wszystkie ciotki czekają na zdjęcie kropka 😍
Delfi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, beta 2529,7
Wioleta91, Staaraczkaaa, Marysiaa, Karina, Saya, mama7latka, Emka06, Pingwinek, Lani, kwiatek100, Skatusia🥰, Angi90 , Paucia lubią tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
Czy tam aby nie jest Was więcej ? 🤔❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2023, 11:07
eM 🌺 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nowa_Ola wrote:U mnie dziś test praktycznie taki sam, jak wczoraj, więc czekam. Dopiero 11 dpo, jeszcze mam chwilę, żeby wysikać II 🥰
Wioleta91, Nowa_Ola lubią tę wiadomość
-
Kobietki, w związku z tym że przejmuję pałeczkę po wspaniałej prowadzącej, chciałabym żebyście wszystkie pisały o swoich kolejnych wizytach, żebym je mogła wpisać. Będziemy mogły się wzajemnie wspierać i oczekiwać naszych maluszków 😍
Jeśli kogoś pomine, śmiało przypominać się, krzyczeć, ja się nie pogniewam 😉
Może też zechcialybyście podzielić się informacją o nadchodzących urodzinach, rocznicach na miesiąc lipiec ? Chętnie wpiszę 😉eM 🌺, Delfi, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, przyszłam się przywitać i życzyć Wam miłego dnia 😊
Dziś mam jakoś dzień wyjęty z kalendarza, kiepsko spałam i odczuwam brak regeneracji. Podczytuje Was ale jakoś brak mi sił by każdej z Was coś odpowiedzieć.... Przepraszam.
Mam nadzieję, że jutro będzie już ze mną lepiej i wrócę pełna sił i z fajną beta (idę jutro do kardiologa i trochę badań z krwii zrobić, więc czemu nie klepnąć znowu bety, od ostatniej minął tydzień 😅)
Trzymajcie się ☺️ -
Saya wrote:Cześć dziewczyny, przyszłam się przywitać i życzyć Wam miłego dnia 😊
Dziś mam jakoś dzień wyjęty z kalendarza, kiepsko spałam i odczuwam brak regeneracji. Podczytuje Was ale jakoś brak mi sił by każdej z Was coś odpowiedzieć.... Przepraszam.
Mam nadzieję, że jutro będzie już ze mną lepiej i wrócę pełna sił i z fajną beta (idę jutro do kardiologa i trochę badań z krwii zrobić, więc czemu nie klepnąć znowu bety, od ostatniej minął tydzień 😅)
Trzymajcie się ☺️ -
Wioleta, powiem Ci, że od pierwszej bety nachodzą mnie co i rusz takie myśli 🙉 nie wiem czemu, mam nadzieję, że to nie moja wewnętrzna intuicja mi tak popdowiada, bo nooo to byłoby mega wyzwanie, na pewno niezły szok i ogólnie przerażenie 🙉🙉🙉 ale co bozia da
z tym, że u mnie już 20dpo, to Kropeczka mogłą się już nieźle rozwinąć. No zobaczymy 13ego
Staraczkaa, beta badana po 72h
Nowa_Ola, trzymam kciuki i wierzę, że jutro postawisz kropkę nad i w tym miesiącuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2023, 12:05
Staaraczkaaa, Nowa_Ola, Skatusia🥰, Angi90 lubią tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️