Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Mqgdzia76 wrote:Cześć wszystkim 😊
Dawno mnie tu nie było robiliśmy przerwę w staraniu 2 cykl po powrocie do prób.
Dziś chyba 2kreski
https://ibb.co/JCjv326
Trochę nie dociera do mnie jutro powtórzę i jak test wskazał poprawnie bo na czytałam się o jakiś fałszywych pozytywach.
Co sądzicie?
Sorry, że tak znikąd xd
Pozdrawiam i trzymam za nas kciuki 💪
No są 2 kreski, nic dodać nic ująć 💝12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Dziś chyba 2kreski
Trochę nie dociera do mnie jutro powtórzę i jak test wskazał poprawnie bo na czytałam się o jakiś fałszywych pozytywach.
Co sądzicie?
Sorry, że tak znikąd xd
Pozdrawiam i trzymam za nas kciuki 💪
Kreska bardzo ładna, jeżeli w prawidłowym czasie odczytana (chyba do 5 min. od zrobienia). W pierwszym cyklu starań bardzo dużo robiłam testów pinka, biel na nich, ani razu mnie nie oszukały - szukałam pod światło i nic, choć jakieś 2h po zrobieniu jednego testu pokazała mi się taka kreska, nadzieję robiła, ale test po dwóch godzinach był nieważny.
W moim szczęśliwym cyklu pink pokazał mi kreskę od razu, więc ja tym testom ufam i powoli bym się cieszyła na Twoim miejscu, choć jak jutro zrobisz powtórkę, będziesz mieć pewność
Mqgdzia76 lubi tę wiadomość
-
Dziś chyba 2kreski
Co sądzicie?
Sorry, że tak znikąd xd
Pozdrawiam i trzymam za nas kciuki 💪Mqgdzia76 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
trochę mnie tu nie było, średnio znosiłam biel na testach, to czekanie na @ i testowanie… staraliśmy się w sumie ponad rok.
W międzyczasie zaliczyłam kilka antybiotyków bo mój ginekolog co i rusz stwierdzał jakieś choroby (mam wrażenie ze to była jakaś loteria z jego strony - tak się czułam), w końcu miałam dosyć ciągłego bycia na antybiotyku i poszukałam innego lekarza. Stwierdzono, ze to nie u mnie leży problem, tylko u partnera, który prawdopodobnie na coś choruje i wciąż mnie zaraża. Sugerowałam to poprzedniemu lekarzowi ale wiecie co? Wyśmiał mnie 😂 parsknął i stwierdził, ze my kobiety zawsze próbujemy wszystko usprawiedliwiać ( to była moja ostatnia wizyt w jego gabinecie).
Po ostatnim antybiotyku, już dobranym prawidłowo dla mnie i partnera raczej nie robiłam sobie wielkich nadziei, w międzyczasie mieliśmy przeprowadzkę wiec moja głowa totalnie nie rejestrowała rytmu staraczki, nie miałam nawet kiedy pomyśleć o tym 🙈
Od paru dni bolał mnie brzuch typowo jak na okres ale wczoraj w dniu kiedy miał przyjść nie nadszedł, wiec standardowo stwierdziłam, ze zrobię test - to zawsze wywoływało u mnie szybki start 😂
Myslalam, ze spadnę z porcelany…
https://ibb.co/V2vdf3B
Dziś potwierdziłam test wynikiem bety - 290 🙈
Mqgdzia76, Polaya, Karina, Skatusia🥰, kwiatek100, Kropkaxyz, Niaha, Beige, eM 🌺, Wioleta91, Amunicja, Lani lubią tę wiadomość
-
MonikaMonia wrote:Cześć dziewczyny,
trochę mnie tu nie było, średnio znosiłam biel na testach, to czekanie na @ i testowanie… staraliśmy się w sumie ponad rok.
W międzyczasie zaliczyłam kilka antybiotyków bo mój ginekolog co i rusz stwierdzał jakieś choroby (mam wrażenie ze to była jakaś loteria z jego strony - tak się czułam), w końcu miałam dosyć ciągłego bycia na antybiotyku i poszukałam innego lekarza. Stwierdzono, ze to nie u mnie leży problem, tylko u partnera, który prawdopodobnie na coś choruje i wciąż mnie zaraża. Sugerowałam to poprzedniemu lekarzowi ale wiecie co? Wyśmiał mnie 😂 parsknął i stwierdził, ze my kobiety zawsze próbujemy wszystko usprawiedliwiać ( to była moja ostatnia wizyt w jego gabinecie).
Po ostatnim antybiotyku, już dobranym prawidłowo dla mnie i partnera raczej nie robiłam sobie wielkich nadziei, w międzyczasie mieliśmy przeprowadzkę wiec moja głowa totalnie nie rejestrowała rytmu staraczki, nie miałam nawet kiedy pomyśleć o tym 🙈
Od paru dni bolał mnie brzuch typowo jak na okres ale wczoraj w dniu kiedy miał przyjść nie nadszedł, wiec standardowo stwierdziłam, ze zrobię test - to zawsze wywoływało u mnie szybki start 😂
-
Mqgdzia76 wrote:Woow wygląda obievujacco też dziś testowanie?
Test jest z wczoraj, oprócz tego zrobiłam jeszcze jeden facelle i jeden pink płytkowy - wszystkie pozytywne niemal natychmiast.
Beta z dziś 🥰 -
Delfi wrote:Kreska bardzo ładna, jeżeli w prawidłowym czasie odczytana (chyba do 5 min. od zrobienia). W pierwszym cyklu starań bardzo dużo robiłam testów pinka, biel na nich, ani razu mnie nie oszukały - szukałam pod światło i nic, choć jakieś 2h po zrobieniu jednego testu pokazała mi się taka kreska, nadzieję robiła, ale test po dwóch godzinach był nieważny.
W moim szczęśliwym cyklu pink pokazał mi kreskę od razu, więc ja tym testom ufam i powoli bym się cieszyła na Twoim miejscu, choć jak jutro zrobisz powtórkę, będziesz mieć pewnośćDelfi lubi tę wiadomość
-
Polaya wrote:Mqgdzia76, MonikaMonia piękne kreseczki, to nie mogą być oszukańce, witamy w zespole 😀 trzymam kciuki za kolejne przyrosty ❤️
❤️
Nawet nie nastawiam się na oszukańce, odpędzam złe myśli 😄Mqgdzia76 lubi tę wiadomość
-
MonikaMonia wrote:Cześć dziewczyny,
Ale z tego ginekologa to niezły skur...czysyn. Jak można tak bagatelizować 😤MonikaMonia lubi tę wiadomość
-
MonikaMonia wrote:No.. wyszłam od niego w takim szoku, ze myslalam ze się przesłyszałam 😂
Mqgdzia76, Niaha, MonikaMonia, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Mqgdzia76, MonikaMonia gratuluję pięknych pozytywnych testów 😍 teraz czekamy na ładne przyrosty bety i witamy w gronie mamusiek 🥰♥️
Mqgdzia76, MonikaMonia lubią tę wiadomość
-
Delfi wrote:Super ❤️ U mnie lekarz powiedział że na tym etapie bez słuchania serduszka, jedynie widok bijącego serduszka widziałam
Ta pani doktor była taka starsza, nie pytała mnie zupełnie o zdanie, po prostu włączyła tak na 3 sekundy. A wiecie, jak już włączyła to był wzrusz. Ale mam nadzieję, że to nie zaszkodzi kropeczkowi.Mqgdzia76 lubi tę wiadomość
🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1