Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć!
Wiola 🤞za piękną betę 🍀😘
Nowa Ola, pokazuj tu testa!✊✊
Mqgdzia76, MonikaMonia gratulacje dziewczyny!❤️
Dobrego dnia 💐☺️Wioleta91 lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
eM 🌺 wrote:Wioleta! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! 🤍
-
Wioleta91 wrote:Dziękuję bardzo !! ❤️🥰
Jakieś plany na dzisiejszy urodzinowy dzień? Prócz oczekiwania na najlepszy prezent 🪄🤞🤍👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
Wiolu, z okazji Urodzin życzę Ci przede wszystkim zdrowia cudownego, żeby było wspaniałym , mocnym fundamentem dla rozwijającego się w Tobie nowego życia❤️ Dużo siły, byś ze spokojem przeszła wszelkie zwątpienia i nie dawała się im!💪 Radości i szczęścia na samą myśl o tym, że już wkrótce bedziesz tulić dzieciątko w swych ramionach 🤱 Spełnienia w każdej dziedzinie życia, dużo miłości i spełnienia wszystkich innych Twych życzeń o jakich sobie dziś pomyślisz ✨
Wszystkiego najlepszego 😘Wioleta91 lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Oj Angi dziękuję, poryczałam się 🥲
Wogole ryczę ostatnio o byle co. Totalnie jak nie ja 😅
Co do planów to spotykam się z przyjaciółmi, miało być na piwko, ale sok wystarczy 😁 wzrost bety będzie bardzo dobrym prezentem 🥲Angi90 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już od rana na becie i progesteronie
I oczywiście jeszcze jeden tescik na potwierdzenie
eM 🌺, Wioleta91, Niaha, Angi90 , Skatusia🥰, Saya, Biała1987, Delfi, kwiatek100, Kika95, Amunicja, Lani lubią tę wiadomość
Starania od: lipiec 2022
29.06.23 ⏸️
30.06.23 prog 17.40 beta 56.56
04.07.23 prog 19.11 beta 585.2
10.07.23 prog 19.77, beta 6,664
26.07.23 jest ❤️
03.08.23 USG przed 10. tyg -
Niaha wrote:gattina wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ❤️ 🕊️
Skatusia🥰 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 🥰 🎂
Ogromnie trzymam kciuki za wszystkie bety i ⏸️ 🥰❤️
Dziękuję ♥️Niaha lubi tę wiadomość
♏Ona - 33 lat
AMH - 1,42
czynnik V R2 homo / MTHFR hetero / PAI-1 homo
09.2022 Sono-HSG - drożne oba
05.2023 Histeroskopia - wycięcie polipa
09.2024 Laparoskopia + drożność - wycięcie: wodniaka, lewego jajowodu, torbieli endometrialnej; prawy jajowód drożny
🆘 endometrioza III stopnia
♋On - 35 lata
morfologia 4,85%
fragmentacja 17%
HBA 53%
2022-2023 2x stymulacja; 5x IUI ❌
2025 IVF
1️⃣ 5 pobranych -> 4 zapłodnione -> ET 4.1.1 🤞🏼🍀
5dpt ⏸️ betaHCG 24,8 mlU/ml
7dpt ⏸️ betaHCG 103,5 mlU/ml
10dpt ⏸️ betaHCG 487,8 mlU/ml
22dpt pęcherzyk ciążowy + żółtkowy z ❤️
6+0 (USG 6+4) CRL 0,69cm z ❤️
8+0 (USG 8+6) CRL 2,21 cm
10+3 (USG 11+4) CRL 4,77 cm
02.04 NIPT 🩸 -> chłopiec 💙
04.04 (USG 12+5) - prenatalne I trymestr + PAPPA CRL 63,6 mm / FHR 176 ud/min
-
Wiolu Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin, przede wszystkim dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia wszystkich marzeń, dużo miłości i oczywiście spokojnej ciąży 🎂🎉🥰
Wioleta91 lubi tę wiadomość
-
Mqgdzia76 wrote:Hej
Poranny update
https://files.fm/u/h9y9eh9bd
Kreski obie pojawiły się niemal od razu Mega szybko.
Myślę, że to może być to 😍
Teraz ogarnąć czas na betę 💪 -
Super 🥰 czekamy na wyniki badań 😍
Pingwinek lubi tę wiadomość
-
Wróciłam od kardiologa i powiem Wam, że dawno tak niekompetentnej dziewczyny na recepcji nie spotkałam. Najpierw przy umawianiu mojej wizyty do punktu pobran otworzyła złego pacjenta z innymi badaniami, potem gdy dodać chciałam bez skierowania bete i dopłacić chciała mnie skasować ponad 100 zł!!!! Kiedy wspomniałam, że coś za dużo, bo ostatnio w Alabie płaciłam około 50 i niemożliwe, że taka przebitka aż jest... To jej koleżanka obok znowu ją poratowała i finalnie wyszło 77zl,choc i tak wg mnie to mega dużo... Tym bardziej, że niby mam zniżkę z pakietu na badania laboratoryjne.... Ale nie chciałam się dalej z nią spierać dla dobra moich nerwów, ciśnienia i rosnącego we mnie maleństwa... Poszłam na wizytę do kardiologa, gdzie no serducho z emocji to mi biło. Ciśnienie o dziwo ok, ale to zasługa leków 😂 nawet lekarka powiedziała, że laboratorium tu drogie...
Dostałam skierowanie na holter ekg, poszłam następnie spuści te krew i przy okazji zapytałam w punkcie pobrań, bo one tam po godzinach pobrań zakładają te holtery jakie jest oczekiwanie i powiedziały, że trochę niestety trzeba czekać.
Jakie było moje zdziwienie, gdy w rejestracji próbując umówić ten holter okazało się, że termin jest nawet i na dziś!!!
Stwierdziłam, no ooook, może ktoś właśnie odwolal w przeciągu tych 10 minut. Nie podejrzewałam tej dziewczyny, że znowu coś odwaliła, ale jakie było moje zdziwienie, gdy już idąc w drodze na tramwaj zajrzałam do aplikacji i tam, zamiast holter ekg widniał holter ciśnieniowy, na który skierowania nie miałam... No i w momencie jak patrzyłam i nie dowierzałam, zadzwonił telefon, gdzie usłyszałam znajomy głos który mnie przepraszał, bo jak się okazało LEKARZA DZISIAJ NIESTETY NIE BĘDZIE I MÓJ HOLTER SIĘ NIE ODBĘDZIE.
Nawet nie przyznała się do swojego błędu, że źle umówiła i się zorientowała, tylko sprzedawała mi bajeczkę, że lekarza nie ma... Przecież lekarz holtera nie zakłada 🤦🏻♀️
Szkoda gadać, finalnie będę dzwoniła na infolinię by to na nowo umówić, bo nie chciało mi się z nią więcej gadać... Pewnie nowa była, więc byłam mega wyrozumiała, ale ten telefon po moim wyjściu z centrum medycznego mnie po prostu powalił na łopatki... -
Ale fajne zakończenie miesiąca, tyle podwójnych kreseczek, trzymam kciuki za bety
Nowa_Ola, trzymam kciuki za dzisiejszy test 🙂
Wiola, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, jest co świętować w tym rokuWioleta91, Pingwinek lubią tę wiadomość
-
Saya wrote:Wróciłam od kardiologa i powiem Wam, że dawno tak niekompetentnej dziewczyny na recepcji nie spotkałam. Najpierw przy umawianiu mojej wizyty do punktu pobran otworzyła złego pacjenta z innymi badaniami, potem gdy dodać chciałam bez skierowania bete i dopłacić chciała mnie skasować ponad 100 zł!!!! Kiedy wspomniałam, że coś za dużo, bo ostatnio w Alabie płaciłam około 50 i niemożliwe, że taka przebitka aż jest... To jej koleżanka obok znowu ją poratowała i finalnie wyszło 77zl,choc i tak wg mnie to mega dużo... Tym bardziej, że niby mam zniżkę z pakietu na badania laboratoryjne.... Ale nie chciałam się dalej z nią spierać dla dobra moich nerwów, ciśnienia i rosnącego we mnie maleństwa... Poszłam na wizytę do kardiologa, gdzie no serducho z emocji to mi biło. Ciśnienie o dziwo ok, ale to zasługa leków 😂 nawet lekarka powiedziała, że laboratorium tu drogie...
Dostałam skierowanie na holter ekg, poszłam następnie spuści te krew i przy okazji zapytałam w punkcie pobrań, bo one tam po godzinach pobrań zakładają te holtery jakie jest oczekiwanie i powiedziały, że trochę niestety trzeba czekać.
Jakie było moje zdziwienie, gdy w rejestracji próbując umówić ten holter okazało się, że termin jest nawet i na dziś!!!
Stwierdziłam, no ooook, może ktoś właśnie odwolal w przeciągu tych 10 minut. Nie podejrzewałam tej dziewczyny, że znowu coś odwaliła, ale jakie było moje zdziwienie, gdy już idąc w drodze na tramwaj zajrzałam do aplikacji i tam, zamiast holter ekg widniał holter ciśnieniowy, na który skierowania nie miałam... No i w momencie jak patrzyłam i nie dowierzałam, zadzwonił telefon, gdzie usłyszałam znajomy głos który mnie przepraszał, bo jak się okazało LEKARZA DZISIAJ NIESTETY NIE BĘDZIE I MÓJ HOLTER SIĘ NIE ODBĘDZIE.
Nawet nie przyznała się do swojego błędu, że źle umówiła i się zorientowała, tylko sprzedawała mi bajeczkę, że lekarza nie ma... Przecież lekarz holtera nie zakłada 🤦🏻♀️
Szkoda gadać, finalnie będę dzwoniła na infolinię by to na nowo umówić, bo nie chciało mi się z nią więcej gadać... Pewnie nowa była, więc byłam mega wyrozumiała, ale ten telefon po moim wyjściu z centrum medycznego mnie po prostu powalił na łopatki...
Niektórzy ludzie po prostu nie nadają się do pracy, którą wykonują 🙄 Trzymaj się, następnym razem będziesz widziała od razu żeby do niej nie podchodzić - nie ma opcji żeby wszyscy byli tam aż tak nieogarnięci, na pewno inni są chociaż trochę bardziej spoko12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Hahaha myślałam że tylko ja miałam takie atrakcje xD za bete i proga kobitka chciała ode mnie 130 złotych gdzie do tej pory w granicach 80 płaciłam 😅
Ale młodziutka była zestresowana więc też wybaczyłam. Nie chcę stresować kropka 😁 -
Delfi wrote:Ale fajne zakończenie miesiąca, tyle podwójnych kreseczek, trzymam kciuki za bety
Nowa_Ola, trzymam kciuki za dzisiejszy test 🙂
Wiola, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, jest co świętować w tym roku -
Ja dzisiaj za betę i proga (+ usługa pobrania 10 zł) zapłaciłam łącznie 101 zł w DiagnostyceStarania od: lipiec 2022
29.06.23 ⏸️
30.06.23 prog 17.40 beta 56.56
04.07.23 prog 19.11 beta 585.2
10.07.23 prog 19.77, beta 6,664
26.07.23 jest ❤️
03.08.23 USG przed 10. tyg -
No powiem Wam, że właśnie też starałam się podejść do tego na luzie... Następnym razem jak zobaczę ja na rejestracji, to zignoruje i pójdę do koleżanki obok 😂😂
W ogóle to większość badań będę starała się robić właśnie z pakietu w Enel med, to co tamtejszy ginekolog mi będzie dawał, a dodatkowe badania od ginekologa u którego będę prowadzić z własnej kieszeni, ale napewno nie w labie w klinice jak dzisiaj 😬 12go lipca mam wizytę u prowadzącego, aleee... 6.07 umówiłam usg właśnie w enelu, bo miałam skierowanie i będzie za friko, tak więc najpierw 6.07 a potem 12.07 będę miała wgląd na malucha 😍
Wioleta, wszystkiego naj 😍❤️Wioleta91, Marysiaa lubią tę wiadomość
-
Nowa_Ola wrote:Dzięki dziewczyny za kciuki, ale w nocy odwiedziła mnie @, więc zaczynam kolejny cykl 😘
Nowa_Ola lubi tę wiadomość