Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiolu, życzę Ci wszystkiego co najlepsze, niech się spełniają Twoje marzenia i życzę Ci przede wszystkim nudnej, pięknej ciąży ♥️
U nas na badania USG od początku przychodzi ze mną mąż. Staje sobie przy mojej głowie a pani doktor tam działa i wszystko mu tłumaczy. Więc na tych dwóch badaniach które miałam, też był. Nawet z pracy się trochę zwolnił bo ma postanowienie że po prostu chce przy mnie być. 😊Wioleta91, Marysiaa, Pingwinek lubią tę wiadomość
🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
Nowa_Ola wrote:Dzięki dziewczyny za kciuki, ale w nocy odwiedziła mnie @, więc zaczynam kolejny cykl 😘
TulęNowa_Ola lubi tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Marysiaa wrote:eh zaczęłam już mocno panikować przed poniedziałkowym USG, boję się czy będzie serduszko
Nie martw się na zapas, stres szkodzi kropeczkowi 😉
Wszystko będzie dobrze ❤️Marysiaa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny w piątek. Pięknie się tutaj zrobiło na koniec. Czułam kciuki za dalsze postępy✊ u mnie póki co brak plamienia, czuję się całkiem dobrze, troszkę mam mdłości ale mniejsze niż wczoraj. Do lekarza idę jutro zobaczyć co się tam dzieje. Dzisiaj totalnie bez humoru.👩33 🧔41
♥️ M. 04.2022 -
Światełko wrote:Cześć dziewczyny w piątek. Pięknie się tutaj zrobiło na koniec. Czułam kciuki za dalsze postępy✊ u mnie póki co brak plamienia, czuję się całkiem dobrze, troszkę mam mdłości ale mniejsze niż wczoraj. Do lekarza idę jutro zobaczyć co się tam dzieje. Dzisiaj totalnie bez humoru.
-
Wioleta91 wrote:To chyba nieuniknione... Najpierw czekamy na upragnione dwie kreseczki a potem martwimy się o każdy dzień 😉 już taki nasz los 😅
Nie martw się na zapas, stres szkodzi kropeczkowi 😉
Wszystko będzie dobrze ❤️
To jest w ogóle możliwe, żeby we wtorek był tylko zarys zarodka a w poniedziałek już serduszko? Jakoś szybko się wydaje12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
Następna wizyta 19.10
-
Marysiaa wrote:To jest w ogóle możliwe, żeby we wtorek był tylko zarys zarodka a w poniedziałek już serduszko? Jakoś szybko się wydaje
-
Wioleta91 wrote:W ktorym tygodniu ciąży jesteś ?
Aplikacje pokazują 5+6 albo 5+7
To w poniedziałek wypada 6+2 albo 6+312.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
Następna wizyta 19.10
-
Marysiaa wrote:To jest w ogóle możliwe, żeby we wtorek był tylko zarys zarodka a w poniedziałek już serduszko? Jakoś szybko się wydaje👩33 🧔41
♥️ M. 04.2022 -
U mnie z kolei w pierwszej ciąży 5+3 nic a tydzień później biły dwa serduszka 🥲
Marysiu, noł stres 🤞 -
no nic nie zrobię, muszę czekać
Wioleta91 lubi tę wiadomość
12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
Następna wizyta 19.10
-
Marysiaa wrote:no nic nie zrobię, muszę czekać👩33 🧔41
♥️ M. 04.2022 -
Światełko wrote:Poczekajcie jak będziecie czekać na ruchy dziecka. Jak będzie spało do południa to do południa będziecie chodzić tak zestresowane/drażliwe dopóki się nie poruszy. Dramat🤦 ciąża to jedna wielka nauka pokory i cierpliwości. A martwienie o dziecko nie minie z chwilą porodu będzie trwało do końca Waszego życia ...
MonikaMonia lubi tę wiadomość
-
Wioleta91 wrote:Czyli całe wariowanie przed Nami 😅 chyba jednak autobus do wariatkowa potrzebny 😅
Wioleta91 lubi tę wiadomość
👩33 🧔41
♥️ M. 04.2022 -
kwiatek100 wrote:
U nas na badania USG od początku przychodzi ze mną mąż. Staje sobie przy mojej głowie a pani doktor tam działa i wszystko mu tłumaczy. Więc na tych dwóch badaniach które miałam, też był. Nawet z pracy się trochę zwolnił bo ma postanowienie że po prostu chce przy mnie być. 😊
U mnie też mąż był na pierwszej, jak zaproponowałam, by przy kolejnych badaniach był dopiero na prenatalnych w sierpniu, bo szkoda urlopu, to stwierdził, że na chwile zwolni się z pracy i wyskoczy na badanie, by być, rozczuliło mnie totak więc na to wychodzi, że zamierza być na każdym badaniu
U mnie jednak trochę to inaczej wyglądało, całe badanie lekarz kazał siedzieć mężowi za kotarą, a w odpowiednim momencie zawołał męża, aby zerknął na monitor -
Marysiaa wrote:eh zaczęłam już mocno panikować przed poniedziałkowym USG, boję się czy będzie serduszko
Marysia, spokojnie, myślę że każda z nas miała bądź dalej ma obawy, do usg zostało niedługo
Ja sama mam badania 17.07., a potem dopiero 10.08 i się zastanawiam, jak ja wytrzymam między jednymi a drugimi 3,5 tygmusimy być cierpliwe i wierzyć, że wszystko będzie dobrze
lekarz też od razu mi powiedział, że przed prenatalnymi mam przyjść jeszcze raz, zobaczyć czy serduszko dalej bije, by bywa że nie…(szczery). Każdy etap będzie trudny, najpierw czy jest serduszko, potem czy dalej wszystko w porządku itd., nauczy nas to cierpliwości, ale razem wytrwamy do lutego/marca
Wioleta91, Marysiaa, Skatusia🥰 lubią tę wiadomość
-
Saya wrote:Mój mąż gada, że fajnie byłoby by się urodził dzieciaczek 29lutego 😂😂 akurat w 2024 będzie
No mamy szanse, nie da się ukryć12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
Następna wizyta 19.10
-
Saya wrote:Mój mąż gada, że fajnie byłoby by się urodził dzieciaczek 29lutego 😂😂 akurat w 2024 będzie
Ja to ogólnie nie chciałabym, ale też o tym myślałam
Edit.: jak dziecko zapragnie przyjść na świat 29.02, zaakceptujęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2023, 13:37
Polaya lubi tę wiadomość