Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas tez wiedzieli bardzo szybko, jeszcze przed pierwszą wizytą. Ale przy temacie strat i informowania bliskich pisałam więcej że nam to pomaga jak wiedzą
Najbliższym mówiliśmy od razu, dalej się samo rozniesie, albo się zorientują.
Dobrego dnia!Mqgdzia76 lubi tę wiadomość
-
U nas też najbliższa rodzina czyli rodzice i rodzeństwo już wie. Z obu stron jest tylko jedna babcia i tu mam zamiar poinformować w drugim trymestrze, nie chce w razie co żeby się denerwowała. Więc pewnie w sierpniu do niej pojedziemy
Dzięki za wskazówkę z kiwi i oliwą - kiwi uwielbiam, olejowe rzeczy nie wiem czy jestem w stanie przełknąć ale też dziś sobie obiecałam że będę pić więcej wody..zobaczymy jak wyjdzie xDMqgdzia76 lubi tę wiadomość
🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
U mnie już rodzice poinformowani - gładko poszło bo mama mnie powitała słowami „a co Ty masz takie wielkie cycki” 😂 moja babcia wzruszona, siedzi i płacze 🙃
Wszystko superWioleta91, Kika95, Delfi, Polaya lubią tę wiadomość
12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
U mnie wie tylko mama, mąż i Wy 😍 narazie nie chce rozpowiadać 🙈
Co do jedzenia. Mdłości mi minęły, jem wszystko, a ze słodkich rzeczy tylko lody 😍Marysiaa lubi tę wiadomość
-
Wioleta91 wrote:U mnie wie tylko mama, mąż i Wy 😍 narazie nie chce rozpowiadać 🙈
Co do jedzenia. Mdłości mi minęły, jem wszystko, a ze słodkich rzeczy tylko lody 😍
Super 💝 a jakieś zachciewajki masz?12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
Następna wizyta 19.10
-
Wioleta91 wrote:U mnie wie tylko mama, mąż i Wy 😍 narazie nie chce rozpowiadać 🙈
Co do jedzenia. Mdłości mi minęły, jem wszystko, a ze słodkich rzeczy tylko lody 😍Wioleta91 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! 😭 A ja tak jak zawsze uwielbiałam słodycze to teraz zupełnie nic, a marzę o uczuciu które było przy jedzeniu lodów. Teraz mnie zaczyna mdlić jak o nich myślę. 😭 Zazdraszczam Wam mocno, cieszcie się tym i zjedzcie porcyjke czy dwie za mnie ;p
Karina lubi tę wiadomość
🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
Hejka 😊 dziś taki upał że ratuje się wszystkim co zimę, woda, kawa mrożona i arbuz 🙈 a co najgorsze siedzę w pracy w taką pogodę 😭
Ja dalej nie mam żadnych mdłości, odrzucenia od czegokolwiek ☺️
Powiem Wam że mi doskierwa to że nie mówimy nikomu na razie, ale chcę poczekać do tego USG żeby być nie wiem pewna że e jestem w tej ciąży 🤣 bo nadal niedowierzam...a potem powiemy rodzicom i rodzeństwu i na razie tyle -
Kika95 wrote:Hejka 😊 dziś taki upał że ratuje się wszystkim co zimę, woda, kawa mrożona i arbuz 🙈 a co najgorsze siedzę w pracy w taką pogodę 😭
Ja dalej nie mam żadnych mdłości, odrzucenia od czegokolwiek ☺️
Powiem Wam że mi doskierwa to że nie mówimy nikomu na razie, ale chcę poczekać do tego USG żeby być nie wiem pewna że e jestem w tej ciąży 🤣 bo nadal niedowierzam...a potem powiemy rodzicom i rodzeństwu i na razie tyle
Boże jaka ulga. Ja do tego 18go to zniosę jajko. Nie mam zbytnio objawów oprócz lekkiego bólu piersi. Tylko on mnie jakoś trzyma w ryzach. 🙈
Kika95 lubi tę wiadomość
-
Karina wrote:Boże jaka ulga. Ja do tego 18go to zniosę jajko. Nie mam zbytnio objawów oprócz lekkiego bólu piersi. Tylko on mnie jakoś trzyma w ryzach. 🙈
Karina lubi tę wiadomość
-
Wioleta91 wrote:Ja już w poniedziałek mam wizyte i zaczynam mieć stresa 🙈
Ja we wtorek i mi aktualnie też towarzyszy stres pomieszany z ekscytacją 🙈
@Karina u mnie też tylko ból piersiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2023, 18:45
Karina lubi tę wiadomość
-
My to właśnie dzisiaj powiedzieliśmy paru osobom z rodziny męża - rodzicom, rodzeństwu i dwóm ciociom. Wszyscy bardzo szczęśliwi
a moim rodzicom dopiero za miesiąc, jak pojedziemy ich odwiedzić.
Jeżeli chodzi o lody, to również teraz mogłabym jeść, choć dzisiaj się okazało, że smaku śmietankowego nie jestem w stanie (za bardzo czułam śmietanę, a coś mi takie smaki nie podchodzą ostatnio). Ubolewam jednak nad kawą, uwielbiałam, zmieniłam na bezkofeinową, a od 3 tygodni nie piłam żadnej, bo mi nie smakuje żadna kawaKarina lubi tę wiadomość
-
Żeby tylko ta krewetka była na miejscu z bijącym serduszkiem, niczego więcej nie potrzebuje 🥰
Karina lubi tę wiadomość
-
Z moich zachcianek to wczoraj była kiełbasa z grilla, mięso jem w minimalnych ilościach i jak już to tylko kurczak, ale wczorajsza kiełbasa to było złoto😂😂 Oprócz tego ogórki, może nie kiszone, ale im kwaśniejsze tym lepsze, żurek też już był robiony "natychmiast" 😂
Wioleta91 lubi tę wiadomość
-
Część z rana w niedzielę, ja melduje, że za godzinę pierwsza wizyta
jest stresik i ekscytacja, mam nadzieję, że pani dr pozwoli mi wejść od razu z mężem
Kropkaxyz, Skatusia🥰, Wioleta91, kwiatek100, MonikaMonia, Polaya lubią tę wiadomość
Starania od: lipiec 2022
29.06.23 ⏸️
30.06.23 prog 17.40 beta 56.56
04.07.23 prog 19.11 beta 585.2
10.07.23 prog 19.77, beta 6,664
26.07.23 jest ❤️
03.08.23 USG przed 10. tyg -
Cześć dziewczynki, może i ja do Was dołączę? 25.07 dwie kreski, pierwsza beta 26.06: 880, druga 28.06 3848, trzecia 30.06 9114
we wtorek mam pierwsza wizytę. To moja trzecia ciąża - na pokładzie 15to latka i 2 latka
Kropkaxyz, Saya, Skatusia🥰, Światełko, kwiatek100, Kika95, Polaya lubią tę wiadomość
-
Ladyo witamy
rozgość się.
Pingwinek, koniecznie daj znać po wizycie! Kciuki ✊
U mnie apetyty słaby, jem cokolwiek żeby jeść bo.. non stop jestem głodna 😂 staram się mało ale często, co 3h muszę coś zjeść. Ze słodyczy, lodów - rezygnuje dobrowolnie, lemoniada jest wyjątkiem ale tylko taka bardziej kwaśna. Za to super wchodzi twaróg, serki wiejskie, śmietaa, sery - więc muszę trochę uważać żeby jednak wszystko było pasteryzowane.
Dobrej, błogosławionej niedzieli -
Pingwinek wrote:Część z rana w niedzielę, ja melduje, że za godzinę pierwsza wizyta
jest stresik i ekscytacja, mam nadzieję, że pani dr pozwoli mi wejść od razu z mężem
Czekamy na relacje! 💝12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
Następna wizyta 19.10