Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Emka06 wrote:O, ale się wpasowałam w temat facetów i suplementacji 🫣
Mój mąż ostatnio sam postanowił sobie kompletować suple w pillboxie, co uznałam za postęp, bo dotychczas ja mu szykowałam na cały tydzień, a on je tylko zażywał. No i dziś się pakujemy, chcę spakować NAC, bo jeśli małpa przyjdzie podczas wyjazdu to musiałabym zacząć go brać już tam. Okazało się, że jak ostatnio uzupełniał pudełeczko to skończył się NAC, a on "otworzył kolejne opakowanie". Ciekawe, bo zamówiłam tylko jedno, więc nie wiem czego dawkę sobie podwoił. Stwierdził, że bardzo się spieszył, a wszystkie te opakowania wyglądają podobnie i nie trudno się pomylić. Stacjonarnie nigdzie nie ma, internetowo już nie zamówię więc mężowi zabraknie NAC na wyjazd, a ja nie wezmę w 3-7dc 🥲
A próbowaliście w sklepie z odżywkami dla sportowców? -
Naay95 wrote:Dziękuję Wam za wszystkie kciuki, jesteście takie kochane:) tak, będę dosikiwac z porannego moczu i zobaczymy
To wpisuję Ciebie i pięknie rozpoczniesz ten miesiąc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niaha wrote:A próbowaliście w sklepie z odżywkami dla sportowców?Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Selina wrote:Emka a Ty za granicę wyjeżdżasz na urlop tak? Bo jakby to Pl była, to bym pokombinowala na Twoim miejscu z zamówieniem do paczkomatu w okolicy gdzie będziesz 😅Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Emka06 wrote:O widzisz, na to nie wpadłam. Tam pewnie udałoby się kupić. Niestety w okolicy wszystkie takie sklepy już zamknięte. Jestem zła, że taka przerwa w suplementacji wyjdzie 😒
Przykro mi ale to nie znaczy, że cykl będzie przekreślony 🤞🍀Emka06 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emka06 wrote:O, ale się wpasowałam w temat facetów i suplementacji 🫣
Mój mąż ostatnio sam postanowił sobie kompletować suple w pillboxie, co uznałam za postęp, bo dotychczas ja mu szykowałam na cały tydzień, a on je tylko zażywał. No i dziś się pakujemy, chcę spakować NAC, bo jeśli małpa przyjdzie podczas wyjazdu to musiałabym zacząć go brać już tam. Okazało się, że jak ostatnio uzupełniał pudełeczko to skończył się NAC, a on "otworzył kolejne opakowanie". Ciekawe, bo zamówiłam tylko jedno, więc nie wiem czego dawkę sobie podwoił. Stwierdził, że bardzo się spieszył, a wszystkie te opakowania wyglądają podobnie i nie trudno się pomylić. Stacjonarnie nigdzie nie ma, internetowo już nie zamówię więc mężowi zabraknie NAC na wyjazd, a ja nie wezmę w 3-7dc 🥲
Kochana, ja trzymam kciuki 🤞, żeby ten NAC nie był Ci potrzebny na wyjeździe, bo tam wysikasz tłuste, piękne ⏸️Emka06 lubi tę wiadomość
-
Emka może jakaś apteka w pobliżu akurat ma? Można sprawdzić w necie https://ktomalek.pl/
Edit: nie przejmuj się i korzystajcie z wakacji :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2023, 20:29
Starania od 01.2022
👩🏼 👱🏼♂️ 29l.
04.2022 cp 💔
09.2022 6t 💔
01.2023 cb 💔
27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
05.09 2.65cm glutka ❤️
30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
27.11 410g bobasa 💙
29.01 1518g misia 💙
25.03 3400g maleństwa 💙
06.04 witaj na świecie synku 😘❤️ -
Dobry wieczór dziewczyny - Niaha dziękuję za przywitanie i wpisanie na listę Mam nadzieję, że cała się zazieleni 😁 U mnie owu jest dość późno i od zawsze tak było. Kiedyś 18-20dc teraz im starsza jestem to jest trochę lepiej bo 15/16dc.
2tyg temu miałam covid i nie mam pojęcia czy może to jakoś wpłynąć na płodność 🤷🏼♀️ w każdym bądź razie aktualnie męczę się z zapaleniem spojówek ale starać się będziemy😆 U mnie dziś 11dc i jutro skoczę po testy owu i może wieczorem zobaczę jak się ma sytuacja 😆 Brałam 1500mg NAC 3-7dc i mam nadzieję, że ten podrasował moje stare jajca😂
Piszecie o suplementach starego-ja mojemu muszę podawać, bo by się pogubił człowieczek 🤪 ale dzielnie łyka wszystko 😁 a sporo tego...
Bardzo trzymam za Was kciuki, żeby to był ostatni cykl staraniowy na kilkanaście kolejnych miesięcy 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2023, 20:34
Niaha lubi tę wiadomość
-
Niaha wrote:To jak, wpisać Ciebie na jakiś konkretny termin? 😁
Jak zastrzyk 3.06 to poproszę o wpisanie na 16.06 😀Niaha lubi tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
moonflower wrote:RinTinTin masz rację, praca nie ucieknie!! 😍😍🥰🥰 Poza Tym chce Cię na tym wątku stymulacyjna siostro 😍😍🥰🥰❤️❤️ po ciężkim maju musi nam zaświecić CZERWCOWE słoneczko 😍😍🥰🥰🥰
Dokładnie! Byłyśmy siostrami co do dnia! Czerwiec musi być nasz 😀🥰moonflower lubi tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
Witam się z Wami na czerwcowym wątku 😊 udało mi się nadrobić wszystko dopiero teraz , lecicie z postami jak szalone 😆
Ja w tym miesiącu nie zapisuje się na testowanie bo nie wiem kiedy owu i czy w ogóle będzie, jak 🐒 się skończy a powinna jutro to zaczynam robić owulaki i czekam na weekend bo stary wraca i będzie 🔥🔥🔥
Więc Niaha możesz mnie wpisać na wolnego strzelca 😊Niaha lubi tę wiadomość
Starania od 09.22
👩 27
niedoczynność tarczycy /euthyrox n125
💊 Pueria Uno, Wit.D3, inofem, kwas foliowy
Od 03.23 dostinex
👨 27
💊Fertilman
żel conceive plus -
nick nieaktualnyNadrobiłam!
Mój mężulek też nie ogarnia w suplementy, twierdzi,że bierze ale jakoś tak średnio z tego opakowania ubywa 🤔 chyba musze go bardziej pilnować bo coś kręci😅
Teraz jest na etapie chudnięcia, zdrowego jedzenia i ćwiczenia, waży się kilka razy dziennie i mierzy miarką🤣
A ja sikam na owulaki dla sportu i chyba złapałam piczora!
Wiem,że powinnam o tych samych godzinach ale jakoś mi nie idzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2023, 21:13
Nataliii, Selina, Kasia111, Niaha, rozalaa lubią tę wiadomość
-
olail wrote:Nadrobiłam!
Mój mężulek też nie ogarnia w suplementy, twierdzi,że bierze ale jakoś tak średnio z tego opakowania ubywa 🤔 chyba musze go bardziej pilnować bo coś kręci😅
Teraz jest na etapie chudnięcia, zdrowego jedzenia i ćwiczenia, waży się kilka razy dziennie i mierzy miarką🤣
Wiem,że powinnam o tych samych godzinach ale jakoś mi nie idzie...Kasia111, olail lubią tę wiadomość
-
olail wrote:Nadrobiłam!
Wiem,że powinnam o tych samych godzinach ale jakoś mi nie idzie...
Piękny pik Teraz zdecydowanie trzeba to wykorzystać 🔥🔥🔥olail lubi tę wiadomość
-
Putka2022 wrote:Cukruś, łudzę się, że melisa wystarczy 🙄 może za szybko odstawiłaś te antydespetanty
Kasia, super wynik ☺️
Musiałam żeby móc zacząć starać się o dzidziusia bo też musi być pewien okres aż te toksyny z Ciebie wyjdą.👱♀️ 25L
AMH 7,9
• 2x fertistim • glucophage XR 1500 mg •
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA
❔️ANA3 - histony graniczny (+) 🔜 reumatolog
✖️ 2023 - 2x stymulacja CLO
12/2023 klinika
02/2024 sonoHSG - lewy niedrożny
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 7x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle (2x pęcherzyk pękł bez ovi)+2 cykle z estrofem 11-13 dc
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
• suple zalecane od androloga •
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
✅️ 06/2024 fragmentacja DNA 14%
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
🔜 01/2025 badanie nasienia po zabiegu
obecnie 20 cs -
Dziękuję kochane za wiarę w mój cykl ❤️ Przypomniałyście mi, że nie spakowałam testów 🙈 Po takim czasie starań tak ciężko mi uwierzyć, że może nagle się udać, że pamiętałam tylko o spakowaniu podpasek, tamponów, nospy i przeciwbólowych.
Nataliii, dziękuję za tę stronę 😊 Znalazłam Miovelie NAC w aptece niedaleko lotniska. Apteka czynna całą dobę, więc godzina naszego wylotu zupełnie nie przeszkadza. Tylko teraz muszę przemyśleć czy tam nadjeżdżamy, czy faktycznie wrzucamy na luz i niech się dzieje co chce 😅Nataliii lubi tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
Dziewczynki jestem świeżo po doktorku i pomyślałam, że podzielę się z Wami wnioskami z dzisiejszej wizyty, może którejś z Was to się przyda
Z racji tego, że miesiąc temu miałam podwyższony poziom prolaktyny, doktorek zlecił mi prolaktynę w teście czynnościowym (pobranie krwi na czczo, następnie łyknięcie tabletki i kolejne pobranie po godzinie). Co się okazało tym razem poziom prolaktyny po pierwszym pobraniu był idealny, w środku normy, ALE już drugi, po godzinie wywalony w kosmos, wzrost x20 (norma x6) - mogłabym się ❤️ dzien w dzień i nic by z tego nie było. I tak naprawdę doktorek mówi, że jest mnóstwo kobiet, które starają się miesiącami, a wszystko wydaje się super, ale zajść nie mogą, bo przecież wyniki w normie... Jak widać nie koniecznie... Bo gdybym teraz zrobiła tylko "standardową" prolaktynę, to też by się wydawało, że jest super i to nie jest powód niepowodzeń.
Także kochane długo Staraczki, może spuście krew na to badanie... A nóż widelec to winowajca (koszt ok 100zł).
Dostałam 4x 0,5 tabletki dostinex i od lipca zaczynamy ❤️❤️❤️
Buziolce, trzymam kciuki za czerwcowe brzuszki 🍀🤞💚