Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje wizyty są wpisane.
Właśnie sobie zamówiłam poduszkę w kształcie litery C w zestawie z materacykiem, poduszka w kształcie motylka i poduszką na kolkę dla dziecka 😁 później ta wielka poducha niby może robić za coś a'la kokon dla dziecka, ogrodzenie, kojec - nie wiem jak to nazwać 😂 tyle nauki przede mną... W ogóle teściowa dała nam książkę ostatnio "ciąża i pierwszy rok życia dziecka". Będziemy się dokształcać z mężem 😁
Z zakupów jeszcze muszę biustonosze zmienić, moje strasznie zaczynają uwierać. Ale też myślę żeby to były już takie przeznaczone do karmienia, żeby nie zmieniać za te kilka miesięcy znowu.
-
tez chyba zamowie na dniach poduszkę, nie wiem
czemu ale ciagle towarzyszy mi jakieś głupie uczucie ze to za wcześnie na zakupy dla maluszka, ze mogę się zawieść 😵💫 popaprane myślenie…
mam książkę „w oczekiwaniu na dziecko” i „zdrowy maluszek. wyprawka noworodka oczami lekarza” i zamierzam je w najbliższym czasie rozpracować bo czuje się najzwyczajniej w świecie zielona w temacie 😁 -
MonikaMonia wrote:tez chyba zamowie na dniach poduszkę, nie wiem
czemu ale ciagle towarzyszy mi jakieś głupie uczucie ze to za wcześnie na zakupy dla maluszka, ze mogę się zawieść 😵💫 popaprane myślenie…
mam książkę „w oczekiwaniu na dziecko” i „zdrowy maluszek. wyprawka noworodka oczami lekarza” i zamierzam je w najbliższym czasie rozpracować bo czuje się najzwyczajniej w świecie zielona w temacie 😁 -
Dzień dobry dziewczyny, jeśli chodzi o sen to ja przed ciąża tylko na brzuchu zasypiałam, ale od kiedy wiem o ciąży to staram się na lewym boku spać by się już przyzwyczajać do tej pozycji snu. Też powoli rozważam poduszkę, tylko nie wiem czy C czy U 😬
Jeśli chodzi o prenatalne, to u mnie też było bardzo szybko i zwięźle, lekarz opowiadał co widzi ale na pytania moje już nie odpowiadał... Do tego przy pobieraniu krwii na pappe po, zrobiła mi pielęgniarka mega siniaki-wylew, więc ogólne doświadczenia prenatalnych średnio zadowalające pod względem ogólnym.. Ale z dzidzi wszystko ok, nic niepokojącego nie zauważył podczas badania.
U mnie wizyta 06.09 ☺️ no i prawdopodobnie dziewczynka -
eRKow. wrote:Mam takie same myśli, że to za wcześnie na jakiekolwiek zakupy... Na początku sobie postanowiłam że po prenatalnych zacznę szukać i może już kupować.. prenatalne minęły już jakiś czas temu, myśl że to za wcześnie dalej jest i teraz o zakupach dla malucha (wózki, ubranka i cała wyprawka) zacznę myśleć po polowkowych... No wierzę że tym razem będzie już dobrze, ale te myśli nie dają spokoju...
ja tez mam takie postanowienie, ze po prenatalnych zacznę się ogarniać z wyprawką ale czy tak będzie.. nie wiem, obawiam się, ze może być jak u Ciebie - tez będę to przeciągała ze strachu. -
MonikaMonia wrote:widzę Polaya, że dzis obydwie mamy "super informacje"
Nie odzywam się tutaj za wiele ostatnio, bo niestety nie mam czasu, jednak podczytuję i staram się być na bieżąco, trzymam kciuki za wszyskie z nas ❤️ -
Wiola, rozumiem Twój strach doskonale ♥️ na pewno wszystko jest dobrze. Czekamy na zdjęcie bobaska 😚
Wioleta91 lubi tę wiadomość
08.2020 - synek 👶
05.2022 - ⏸️
07.2022 - 8 tc. 💔👼
11.2022 - ponowne starania 🙏
20.06.2023 - ⏸️🥺
13.07.2023 - jest ❤️
19.07.2023 - 1.2 cm Szczęścia ❤️🌈
08.08.2023 - rosnę 👶
13.08.2023 - krwotok i szpital 💔
16.08.2023 - 5.1cm Siłacza 🤍
23.08.2023 - prenatalne -> 6.4 cm zdrowego Dzidziutka 🤍
27.09.2023 - Synek 💙
25.10.2023 - połówkowe -> 550g Chłopca 🤎
29.11.2023 - 1 kg Szczęścia 🤍
03.01.2024 - 2 kg Misia 🐻
01.02.2024 - 2,8 kg 🧸❤️
07.02.2024 - ❤️
21.02.2024 - (38+3) 3,7 kg 🐻
27.02.2024 - Bruno 👶🐻 -
Mam kompletne wyniki prenatalnych. Ryzyka niskie, ufff... Kamień z serca. Poduszkę mam w kształcie C, jestem zadowolona. O wyprawce póki co nie myślę. Dużo rzeczy/gadżetów mam po córce. Co do ubrań to nie znam płci😛
Delfi, MonikaMonia, Saya lubią tę wiadomość
👩33 🧔41
♥️ M. 04.2022 -
Jesteśmy po badaniach prenatalnych 1 trymestru wszystko dobrze, dzidzia zdrowa, prawdopodobnie chłopiec 😱
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2023, 21:52
Delfi, Wioleta91, Saya, eM 🌺, eRKow., Angi90 , MonikaMonia, Karina, Kropkaxyz, Skatusia🥰 lubią tę wiadomość
-
Marysiaa wrote:Wiola a Ty o której masz?
Angi90 lubi tę wiadomość
-
Ladyo świetne zdjęcie oj, coś z przewagą mężczyzn ten czerwiec nam wychodzi chyba..
Ladyo, Delfi lubią tę wiadomość
-
Ruchome to dziecko, aż zdjęcia tak nie wyraźne 😅
Usłyszałam serduszko, wszystko na miejscu😍 niskie ryzyka zachorowań, 7 cm dzidziona ! Jak już chciała płeć podejrzeć to się dupką odwróciło i po ptokach 😅 ale serduszko bije 170 więc wyczuwam girls 💜💜💜Angi90 , Saya, MonikaMonia, Polaya, Marysiaa, eM 🌺, Światełko, Skatusia🥰, xMartaa lubią tę wiadomość
-
Wiola pięknie!😍 A teraz oddychaj 😅😘
Wioleta91 lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł
13.02 kolejna wizyta ⏰
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
dziewczyny super wiadomości z wizyt
Wiola u naszej dzidzi tak samo serduszko szybkie, trzymam sie kurczowo tej myśli o dziewczynce haha
Polaya no spory dylemat - z jednej strony chciałoby sie mieć pewność informując a z drugiej to jednak bardzo ważny dzień i nerwów jest pewnie wystarczająco.. kurcze, ja chyba mimo wszystko bym otwierała i sprawdzała. wierze bardzo bardzo bardzo, że wszystko dobrzeWioleta91 lubi tę wiadomość
-
Angi90 wrote:Wiola pięknie!😍 A teraz oddychaj 😅😘
Angi90 , MonikaMonia, eM 🌺, Skatusia🥰 lubią tę wiadomość