Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosis wrote:Matko! Jaka czarna wizja! 😬 I byłoby po dzidzionach... 😬🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
Witam w ten piękny słoneczny poniedziałek 😊
Erkow gratulacje ♥️
Tulę za wszystkie biele , jeszcze będą ⏸️ 😊 ja w pierwszej ciąży przy pierwszym teście zobaczyłam biel i też zawód,@ nie przyszła tydzień później drugi test i były dwie kreseczki.
Moon lipiec będzie Twój, może się spotkamy jak mój cykl w końcu ruszy jak trzeba 😊
Kwiatek trzymam kciuki mocno za betę 🤞 bo mi taki psikus test zrobił niedawno ,że też coś widziałam był delikatny cień różowy, a następne testy rano na drugi dzień to wykluczyły ciążę niestety. A już tak się napaliłam.
U mnie 45 dzień bez okresu 🙈 . Boli podbrzusze jak na @. Jutro jadę do ginekologa na interpretację wyników z krwi, dzięki forum mogę się na nią lepiej przygotować, więcej wiem, dużo jest tu przydatnych informacji, o których wcześniej nie miałam pojęcia. Trochę jestem skołowana bo poprzednia wizyta nie wiele wniosła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2023, 12:18
Wioleta91 lubi tę wiadomość
Mama KP
Starania od 03.2023
Długie cykle spowodowane KP
06.09.2023 - beta HCG 19 miu prog 9,51 ng/ml
11.09.2023 - beta HCG 438 miu prog 12,7 ng/ml
29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️ -
Dziewczyny ale szalejecie z tymi brzuszkami 🥰
Ja też chcę 😅🤞
Moon, bierz lipiec w swoje ręce, coś czuję że tam wpadnę 😅😛
Wszystkiego dobrego z okazji urodzin oraz rocznic ❤️
Przyjmijcie spóźnione życzenia, ja tam zawsze jestem do tyłu 😅 -
Czesc Dziewczyny, tak jak pisałam wcześniej, nie odzywam się tutaj często ale odebrałam wyniki wymazu i jajko zniosę zanim dodzwonie się do lekarza. Wy jesteście skarbnicą wiedzy więc może któraś z Was podpowie mi co oznacza wynik ? Jestem po leczeniu infekcji ontymnej-globulki 9 dni miałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2023, 12:30
-
Ja myśle ze to oznacza ze w pochwie nadal są bakterie co nie powinny tam być czyli E.faecalis i to bardzo liczne i piszą pod spodem antybiogram czyli na jakie antybiotyki ta bakteria jest wrażliwa żeby takimi leczyć. I myśle ze 1 to będzie pierwszego rzutu a 2 to w dalszej kolejności jak 1 nie pomoże.
Miczka lubi tę wiadomość
👩🏻🦳31 👦🏻 35
starania od 10.22 ✊
01.23 cp leczona MTX 😔
Zaczynam na nowo ☀️🍀
5.02.24 ⏸️ beta 128, prog 49 ❤️✊
16.02.24 beta 9259 😍
17.02.24 usg prawidłowo położony pęcherzyk z ciałkiem żoltkowym 🥰 -
Miczka wrote:
Masz dwie bakterie, których tam nie powinno być. Bakterie kwasu mlekowego powinny się tam znajdować a u Ciebie ich nie ma.
Ta tabela na dole wskazuje na jakie antybiotyki zareagują bakterie.
Lekarz pewnie przepisze Ci antybiotyk i probiotyk
Miczka lubi tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
kwiatek100 wrote:Krew spuszczona:) ale o tej godzinie to wynik będzie późnym popołudniem. Postaram się dziś robić to co lubię żeby się nie stresować
Dokładnie tak, pamiętaj, że nie masz wpływu na to co się wydarzy, także postaraj się właśnie skupić na czymś innym 😘 trzymam kciuki 🤞kwiatek100 lubi tę wiadomość
08.2020 - synek 👶
05.2022 - ⏸️
07.2022 - 8 tc. 💔👼
11.2022 - ponowne starania 🙏
20.06.2023 - ⏸️🥺
13.07.2023 - jest ❤️
19.07.2023 - 1.2 cm Szczęścia ❤️🌈
08.08.2023 - rosnę 👶
13.08.2023 - krwotok i szpital 💔
16.08.2023 - 5.1cm Siłacza 🤍
23.08.2023 - prenatalne -> 6.4 cm zdrowego Dzidziutka 🤍
27.09.2023 - Synek 💙
25.10.2023 - połówkowe -> 550g Chłopca 🤎
29.11.2023 - 1 kg Szczęścia 🤍
03.01.2024 - 2 kg Misia 🐻
01.02.2024 - 2,8 kg 🧸❤️
07.02.2024 - ❤️
21.02.2024 - (38+3) 3,7 kg 🐻
27.02.2024 - Bruno 👶🐻 -
RinTinTin wrote:Masz dwie bakterie, których tam nie powinno być. Bakterie kwasu mlekowego powinny się tam znajdować a u Ciebie ich nie ma.
Ta tabela na dole wskazuje na jakie antybiotyki zareagują bakterie.
Lekarz pewnie przepisze Ci antybiotyk i probiotyk
Tak właśnie myślałam. Pewnie mąż też będzie musiał brać antybiotyk, czy to raczej dotyczy tylko mnie? 🤔
Tak się zastanawiam, skoro ogólnie wyniki mamy oknto czy te bakterie mogą wpływać na to, że nie mogę zajść w ciążę. W internecie różnie piszą. Muszę zapytać lekarza
Dziękuję za odp. 🙂 -
Choć rozsądek mówił że to za wcześnie, to siknęłam sobie - nie porannym moczem (rano jeszcze trzymałam się w przekonaniu, że zaczekam do niedzieli z testowaniem). Ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu, jest druga jasna kreska 🥹 chyba że mam zwidy
https://ibb.co/2SPYT3r
Zrobiłam przed chwilą drugi test… o czułości 25 (chciałam dla pewności z innej firmy sprawdzić) i też pojawiła się jaśniutka kreskaWioleta91, Skatusia🥰, Niaha, Bluesky, Nataliii, Miczka, Bezimienna , Cukruś, Lady_Dior, kwiatek100, moonflower, alauda, Margo2023, S.Roszpunka, rozalaa, Aśka, Niesia90, Dara, Selina, Lipcowa, Putka2022, Kasia111, samantka, gattina, Niezapominajka95 lubią tę wiadomość
-
Miczka wrote:Tak właśnie myślałam. Pewnie mąż też będzie musiał brać antybiotyk, czy to raczej dotyczy tylko mnie? 🤔
Tak się zastanawiam, skoro ogólnie wyniki mamy oknto czy te bakterie mogą wpływać na to, że nie mogę zajść w ciążę. W internecie różnie piszą. Muszę zapytać lekarza
Dziękuję za odp. 🙂
Najlepiej by było gdyby Mąż też zrobił badanie nasienia na bakterie tlenowe i beztlenowe i jeśli wykaże to też powinien brać antybiotyk. Mój Mąż miał tą bakterie w tamtym roku i też miał kurację przez miesiąc chyba z tego co pamiętam.Miczka lubi tę wiadomość
Mama KP
Starania od 03.2023
Długie cykle spowodowane KP
06.09.2023 - beta HCG 19 miu prog 9,51 ng/ml
11.09.2023 - beta HCG 438 miu prog 12,7 ng/ml
29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️ -
Miczka wrote:Tak właśnie myślałam. Pewnie mąż też będzie musiał brać antybiotyk, czy to raczej dotyczy tylko mnie? 🤔
Dziękuję za odp. 🙂Miczka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Lipcowa wrote:Mam ogromne nadzieję co do lipca ale boję się marzyć
Ale wtedy i Mąż i Maluch byliby z tego samego miesiąca
Jak wypoczynek? poratuj jakimiś pięknymi widokami w ten pracujący, poniedziałkowy poranek
My dzisiaj chillujemy przy basienie, bo po dwudniowej wycieczce nasze nogi marzą o odpoczynku 😅
Widoczki? Bardzo proszę ❤️ Przepraszam za spam, ale nie mogłam wybrać jednego 😅
Kotor ze wczoraj ❤️
I choć kociarą nie jestem to w Kotorze kotka musiałam uchwycić 😅
A tu widok na Bokę Kotorską z serpentyn ❤️
Milocer Beach ❤️
I ta woda ❤️
Pavlova Strana ❤️
W takich okolicznościach wczoraj jedliśmy rybkę ❤️
Wioleta91, Skatusia🥰, Delfi, Niaha, Nataliii, Arieen, kwiatek100, Lady_Dior, Claire, Paucia, S.Roszpunka, rozalaa, Aśka, Dara, Selina, Lipcowa, Angi90 , olail, Beezi, Putka2022, Kasia111, Amunicja, Niezapominajka95 lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Delfi wrote:Choć rozsądek mówił że to za wcześnie, to siknęłam sobie - nie porannym moczem (rano jeszcze trzymałam się w przekonaniu, że zaczekam do niedzieli z testowaniem). Ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu, jest druga jasna kreska 🥹 chyba że mam zwidy
Zrobiłam przed chwilą drugi test… o czułości 25 (chciałam dla pewności z innej firmy sprawdzić) i też pojawiła się jaśniutka kreskaDelfi lubi tę wiadomość
-
Delfi wrote:A tak podpytam, jak chodzicie na betę, to idziecie „z ulicy” do laboratorium, czy wcześniej się umawiacie?
-
Claire wrote:Emeczko, Kochana, jak się czujesz, wszystko dobrze? Przepiękne macie te widoki, rozpłynęłam się.. 🫠
Czuję się dobrze, dziękuję, że pytasz 😘 Okres się nie rozkręcił, więc trochę nadziei mam, ale zatestuję dopiero jak się spóźni. Według moich obliczeń powinien być dziś, najpóźniej jutro. Na razie rozkoszuję się tymi widokami i staram się za dużo nie myśleć 🥰 A jak Ty się czujesz w tym cyklu?Claire lubi tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Delfi wrote:Choć rozsądek mówił że to za wcześnie, to siknęłam sobie - nie porannym moczem (rano jeszcze trzymałam się w przekonaniu, że zaczekam do niedzieli z testowaniem). Ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu, jest druga jasna kreska 🥹 chyba że mam zwidy
Zrobiłam przed chwilą drugi test… o czułości 25 (chciałam dla pewności z innej firmy sprawdzić) i też pojawiła się jaśniutka kreskaDelfi lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam przed chwilą drugi test… o czułości 25 (chciałam dla pewności z innej firmy sprawdzić) i też pojawiła się jaśniutka kreska
Cudownie 🤩 czy lecisz na betę? -
Emka06 wrote:Wierzę, że lipiec Cię nie zawiedzie ❤️
My dzisiaj chillujemy przy basienie, bo po dwudniowej wycieczce nasze nogi marzą o odpoczynku 😅
Widoczki? Bardzo proszę ❤️ Przepraszam za spam, ale nie mogłam wybrać jednego 😅
Piękne widoki, aż się rozmarzyłam 😍Emka06 lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam przed chwilą drugi test… o czułości 25 (chciałam dla pewności z innej firmy sprawdzić) i też pojawiła się jaśniutka kreska