X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy jeżeli mąż ma infekcję mamy się nie starać w tym cyklu?
Odpowiedz

Czy jeżeli mąż ma infekcję mamy się nie starać w tym cyklu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pszczczółka Znajoma

Wysłany: 21 marca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy miesiąc z lekami wspomagającymi owulację a mój mąż ma infekcję a ja owulację. Pytanie: mam sobie ten cykl odpuścić? Czy infekcja ma wpływ na plemniki i czy potencjalnemu dziecku nie będzie to zagrażać?
    Help :/

• Maczek Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to za infekcja?

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Pszczczółka Znajoma

Wysłany: 21 marca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeziębienie. Jakiś wirus. Lekarka nie powiedziała dokładnie co.
    Przepisała antybiotyk

• Maczek Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak tylko ma siłę, to luz ;) Brzmiało, jakbyś miała na mysli jakąś infekcję intymną.
    Szanse może mniejsze, bo po antybiotyku nasienie może być czasowo "gorsze", niż wcześniej, ale to przejściowe.

K7KTp2.png
    VMlC.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ