Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy jeżeli mąż ma infekcję mamy się nie starać w tym cyklu?
Odpowiedz

Czy jeżeli mąż ma infekcję mamy się nie starać w tym cyklu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pszczczółka Znajoma

Wysłany: 21 marca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy miesiąc z lekami wspomagającymi owulację a mój mąż ma infekcję a ja owulację. Pytanie: mam sobie ten cykl odpuścić? Czy infekcja ma wpływ na plemniki i czy potencjalnemu dziecku nie będzie to zagrażać?
    Help :/

• Maczek Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to za infekcja?

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Pszczczółka Znajoma

Wysłany: 21 marca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeziębienie. Jakiś wirus. Lekarka nie powiedziała dokładnie co.
    Przepisała antybiotyk

• Maczek Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak tylko ma siłę, to luz ;) Brzmiało, jakbyś miała na mysli jakąś infekcję intymną.
    Szanse może mniejsze, bo po antybiotyku nasienie może być czasowo "gorsze", niż wcześniej, ale to przejściowe.

K7KTp2.png
    VMlC.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ