X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy jeżeli mąż ma infekcję mamy się nie starać w tym cyklu?
Odpowiedz

Czy jeżeli mąż ma infekcję mamy się nie starać w tym cyklu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pszczczółka Znajoma

Wysłany: 21 marca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy miesiąc z lekami wspomagającymi owulację a mój mąż ma infekcję a ja owulację. Pytanie: mam sobie ten cykl odpuścić? Czy infekcja ma wpływ na plemniki i czy potencjalnemu dziecku nie będzie to zagrażać?
    Help :/

• Maczek Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to za infekcja?

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Pszczczółka Znajoma

Wysłany: 21 marca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeziębienie. Jakiś wirus. Lekarka nie powiedziała dokładnie co.
    Przepisała antybiotyk

• Maczek Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak tylko ma siłę, to luz ;) Brzmiało, jakbyś miała na mysli jakąś infekcję intymną.
    Szanse może mniejsze, bo po antybiotyku nasienie może być czasowo "gorsze", niż wcześniej, ale to przejściowe.

K7KTp2.png
    VMlC.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ