Czy któraś z Was tak miała? - podejrzenie ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, jest w 7dpo, 22dc. Cykle nieregularne. Natomiast od kilku dni mam mdłości oraz skurcze, ale dziś to już jest ciężkie do zniesienia. Od około 4 dni czuję jakby mnie jakieś choróbsko brało, ale poza lekkim katarem, bólem głowy i ogólnym trochę rozbiciem nic się nie dzieje. Oczywiście jak większość już szaleje, testy ciążowe wychodzą negatywne (tak wiem, wiem, że jeśli nawet to za wcześnie). @ spodziewana 17.11. Wczoraj zauważyłam delikatne plamienie, więc obstawiam, że to spoiler @. Nie nastawialiśmy się jakoś super z mężem, tylko uznaliśmy, że jak się uda to się uda, ale bez napinania się, że to musi być już ten cykl. Myślicie, że jest szansa, że się udało?
-
Lilo_30 wrote:Cześć dziewczyny, jest w 7dpo, 22dc. Cykle nieregularne. Natomiast od kilku dni mam mdłości oraz skurcze, ale dziś to już jest ciężkie do zniesienia. Od około 4 dni czuję jakby mnie jakieś choróbsko brało, ale poza lekkim katarem, bólem głowy i ogólnym trochę rozbiciem nic się nie dzieje. Oczywiście jak większość już szaleje, testy ciążowe wychodzą negatywne (tak wiem, wiem, że jeśli nawet to za wcześnie). @ spodziewana 17.11. Wczoraj zauważyłam delikatne plamienie, więc obstawiam, że to spoiler @. Nie nastawialiśmy się jakoś super z mężem, tylko uznaliśmy, że jak się uda to się uda, ale bez napinania się, że to musi być już ten cykl. Myślicie, że jest szansa, że się udało?👩2001
🧔♂️1993
8 cs
12.01.2024 ⏸️
24.01.2024 mamy pęcherzyk ciążowy
07.02.2024 następna wizyta pusty pęcherzyk
Poronienie chybione 6/8 tydz. ciąży -
Cześć dziewczyny, jestem nowa w temacie więc może wy będziecie w stanie coś mi podpowiedzieć. 18 dni temu odstawiłam zafrille( dienogestum), 8 dni temu była owulacja( typowy ból przez 3-4 godziny prawego jajnika) a dzisiaj bez żadnego ostrzeżenia zaczęłam plamić. Pierwsza myśl to okres, ale jakoś za szybko. Wcześniej nie zdarzały mi się plamienia, nawet po odstawianiu visanne/zafrilli a biorę je od 7 lat z przerwami. Czekać, robić test? Sama nie wiem, co myśleć 😢
-
Test nie zaszkodzi
Aczkolwiek poczekałabym jeszcze z jego zrobieniem tak z 2/3 dni. Bo jeśli dopiero 8dpo możesz niepotrzebnie się zawieśćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 16:28
Zuza93 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Jestem w 30dc, cykle przeważnie 26-28dni. Robiłam test wczoraj (dzien po spodziewanej @) z porannego moczu (1 kreska), do tego w ok 20 dniu cyklu miałam prawie wszystkie możliwe objawy. Teraz zostało lekkie ciągnięcie podbrzusza i czasem zaboli prawy lub lewy jajnik, oraz bardzo dużo wodnistej białej wydzieliny. Próbowałam testować jaka jest szyjka jednak robiłam to pierwszy raz i nie mam porównania. Ogólnie jestem dość nabrzmiala na dole. Piersi właściwie nie bolą jedynie troszkę sutki. Czy miałyście podobne objawy i jednak po jakimś czasie test wyszedł pozytywny? Myślę czy iść na betę czy po prostu jeszcze trochę poczekać bo może to z nerwów @ sie opóźnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 19:58
👧33 🧔♂️37 🦎3
Starania od 04.2021 -
Hmmm, wydaje mi się, że test 2 dni po okresie powinien już być mocno zabarwiony.
Jeśli chodzi o wydzielinę, ja nie odpowiem na to pytanie, jedyny objaw na który zwróciłam uwagę w oczekiwaniu na testowanie to temperatura ciała. Normalnie mam 35,5, a nagle mialam 36,7 co dla mnie jest już jak stan podgorączkowy 😅😅😅 no i z tego co pamiętam czułam jakby miał przyjść okres
Może przetestuj jutro jeszcze raz porannym moczem i innym testem? Polecam pink lub Facelle z rossmanna. Świetnie się wybarwiająTrochesamotnaAsia lubi tę wiadomość
-
TrochesamotnaAsia wrote:Cześć dziewczyny. Jestem w 30dc, cykle przeważnie 26-28dni. Robiłam test wczoraj (dzien po spodziewanej @) z porannego moczu (1 kreska), do tego w ok 20 dniu cyklu miałam prawie wszystkie możliwe objawy. Teraz zostało lekkie ciągnięcie podbrzusza i czasem zaboli prawy lub lewy jajnik, oraz bardzo dużo wodnistej białej wydzieliny. Próbowałam testować jaka jest szyjka jednak robiłam to pierwszy raz i nie mam porównania. Ogólnie jestem dość nabrzmiala na dole. Piersi właściwie nie bolą jedynie troszkę sutki. Czy miałyście podobne objawy i jednak po jakimś czasie test wyszedł pozytywny? Myślę czy iść na betę czy po prostu jeszcze trochę poczekać bo może to z nerwów @ sie opóźnia.
Ja bym na twoim miejscu odczekała jeszcze parę dni, znam przypadki, że dziewczyny robiły testy po spodziewanej @ i biel wizira, a za dwa dni już piękne dwie kreseczki! Nie ma na to reguły.
Molahonkeey lubi tę wiadomość
2 lata starań o pierwszy cud 🧸
Ona 👱♀️
IO - wyleczona ✅
MUCH ✅
AMH - 0,86 (do powtórzenia)
HSG ✅
On 🧔🏻
ŻPN II/III ⁉️
Morfologia 2%
Plemniki 27mln/ml (norma >16)
DFI 25%