Czy któraś z Was tak miała? - podejrzenie ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, jest w 7dpo, 22dc. Cykle nieregularne. Natomiast od kilku dni mam mdłości oraz skurcze, ale dziś to już jest ciężkie do zniesienia. Od około 4 dni czuję jakby mnie jakieś choróbsko brało, ale poza lekkim katarem, bólem głowy i ogólnym trochę rozbiciem nic się nie dzieje. Oczywiście jak większość już szaleje, testy ciążowe wychodzą negatywne (tak wiem, wiem, że jeśli nawet to za wcześnie). @ spodziewana 17.11. Wczoraj zauważyłam delikatne plamienie, więc obstawiam, że to spoiler @. Nie nastawialiśmy się jakoś super z mężem, tylko uznaliśmy, że jak się uda to się uda, ale bez napinania się, że to musi być już ten cykl. Myślicie, że jest szansa, że się udało?
-
Lilo_30 wrote:Cześć dziewczyny, jest w 7dpo, 22dc. Cykle nieregularne. Natomiast od kilku dni mam mdłości oraz skurcze, ale dziś to już jest ciężkie do zniesienia. Od około 4 dni czuję jakby mnie jakieś choróbsko brało, ale poza lekkim katarem, bólem głowy i ogólnym trochę rozbiciem nic się nie dzieje. Oczywiście jak większość już szaleje, testy ciążowe wychodzą negatywne (tak wiem, wiem, że jeśli nawet to za wcześnie). @ spodziewana 17.11. Wczoraj zauważyłam delikatne plamienie, więc obstawiam, że to spoiler @. Nie nastawialiśmy się jakoś super z mężem, tylko uznaliśmy, że jak się uda to się uda, ale bez napinania się, że to musi być już ten cykl. Myślicie, że jest szansa, że się udało?👩2001
🧔♂️1993
8 cs
12.01.2024 ⏸️
24.01.2024 mamy pęcherzyk ciążowy
07.02.2024 następna wizyta pusty pęcherzyk
Poronienie chybione 6/8 tydz. ciąży -