X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy mogę wziąć clo 6 dnia cyklu ??
Odpowiedz

Czy mogę wziąć clo 6 dnia cyklu ??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 23 stycznia 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki wczoraj był mój mąż i zgapilam się aby wziąść tabletkę clo w 5 dc, czy mogę ją wziąść dziś czyli 6 dc? Czy lepiej odpuścić i zacząć w następnym cyklu ?? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Ja tak zrobiłam raz, wzielam dzien po zapomnieniu. Tez nie wiedzialam co robic, ale wzielam. Nic złego sie chyba nie stało. Aczkolwiek moze dziewczyny maja jakies wieksze doswiadczenie z tym.
    Nie masz mozliwosci zadzwonic do swojego lekarza z takim pytaniem? :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ