X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy mogę wziąć clo 6 dnia cyklu ??
Odpowiedz

Czy mogę wziąć clo 6 dnia cyklu ??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 23 stycznia 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki wczoraj był mój mąż i zgapilam się aby wziąść tabletkę clo w 5 dc, czy mogę ją wziąść dziś czyli 6 dc? Czy lepiej odpuścić i zacząć w następnym cyklu ?? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Ja tak zrobiłam raz, wzielam dzien po zapomnieniu. Tez nie wiedzialam co robic, ale wzielam. Nic złego sie chyba nie stało. Aczkolwiek moze dziewczyny maja jakies wieksze doswiadczenie z tym.
    Nie masz mozliwosci zadzwonic do swojego lekarza z takim pytaniem? :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ