Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy mówicie gin o ovu friend?
Odpowiedz

Czy mówicie gin o ovu friend?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:13

• zonaboba Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze z niego korzystam zawsze jak mierze temp. To wpisuje najpierw do tel. I wykres mam zawsze kiedy mi jest potrzebny. Bo intermet w tel mam tylko jak wykupie pakiet. :)

Nona lubi tę wiadomość

To nasz 50 cs +10 na luzie <3 Na OVU od 04.2014r.
    26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI :(

• mf Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byłam na wizycie kontrolnej przed staraniami, to moja gin powiedziała, że dobrze, że prowadzę obserwacje, bo przy moich długich cyklach (długich wywołanych stresem=skoki prolaktyny) przynajmniej można ocenić, czy są to cykle owulacyjne. Jednak jak zapytałam o testy owu powiedziała, żeby aż tak się nie spinać, tylko czerpać przyjemność ze starań :) Ale właśnie wykresy sama chętnie zobaczy, żeby mogła pomóc. Prowadzić wykres i zapisywać notatki można równie dobrze w excelu, ale skoro są aplikacje, czy stronki takie jak OF, to czemu z nich nie korzystać?? mi to bardzo ułatwia notowanie, bo rano włączam sobie wifi w telefonie i notuję tempkę na OF, fajnie, że napisałyście o tych aplikacjach - muszę wypróbować :)

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 14:13

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ