czy mozliwe sa objawy ciazy dzien po stosunku?
-
WIADOMOŚĆ
-
ivv wrote:faktycznie zależy kiedy były serduszka w pierwszej ciąży 3 dni po owulacji (a więc i ) miałam objawy (żadne przeczucia) - piłam chyba z 4 albo 5 litrów wody dziennie, smakowała mi jak nie wiem co, miałam okropnie dużo białego śluzu i padałam ze zmęczenia. Czy może to się zdarzyć 1 dzień po? Może i może Któż to wie Za to w tej ciąży nie miałam żadnych objawów aż do testu.
Oh, ja wczoraj miałam taki straszny smak na picie. Wychłeptałam chyba kilka litrów różnych płynów. Jak jadłam serek wiejski to wysiorbałam z niego nawet śmietankę, tak mi się pic chciało. Mam biały śluz, a dziś okropnie chce mi się spać. Ahahah, ale nadzieja:D <lol>
-
nick nieaktualnyHej!
Ja staram się o maleństwo dopiero 4 miesiące.
I wiem że objawy się pojawiają ale nie są spowodowane ciążą lecz tym że ciągle o tym myślimy... Wierzcie mi że w tym miesiącu tak bardzo tego chciałam że rzuciłam palenie nie pije kawy bo mi nie smakuję nawet przez kilka dni po płodnych czułam się fatalnie miałam straszne problemy z żołądkiem licząc że może się udało. Lekarz wczoraj powiedział mi że nie wyklucza ciąży lecz za wcześnie jest gdybać i objawy na pewno nie są objawami ciążowymi więc muszę poczekać na @ bądź jej brak... Więc czekam z niecierpliwością do czwartku... -
Ach te nieromantyczne kobiety ja tam czułam, że jestem w ciąży, no nie dzień po stosunku ale już 4 to tak. Cycki tak zaczęły boleć i zrobiły się nietykalskie, że bolało nawet noszenie stanika. To była pierwsza ciąża, pierwszy cykl starań, nie wkręcałam sobie niczego, bo nie sądziłam, że się uda za pierwszym razem. właściwie w pierwszym tygodniu od poczęcie miałam jeszcze objawy tj buuuuużo śluzu, częste siusianie i mdłości.
I też pisałam gdzieś wtedy o tym co się dzieje i wszystkie mi mówiły, że to nie możliwe, że za wcześnie, a ja wiedziałam, że to jest to.
Możecie nie wierzyć ale tak było, a efekt tamtych objawów ma już prawie 5 lat
-
Cześć dziewczyny!
Jestem tu po raz pierwszy więc od razu wybaczcie jak coś się powtórzę, ale potrzebuję porady bo zwariuję
zaczynamy z mężem starać się o bobaska no i tak wyszło że miało byc w marcu,ale "załapaliśmy się " w lutym ale to dłuuuga historia. więc: cykle mam długie bo aż 42 dni ale regularne , w tym miesiącu owulacja miała być 2.02(niedziela) w czwartek przed zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny. Nie przytulaliśmy się bo jakoś jeszcze nie planowaliśmy,od poniedziałku dopiero mnie zaczęły boleć jajniki, ale we wtorek (4.02)postanowiliśmy popróbować o tak no i przed wieczornym przytulaniem test znowu wyszedł pozytywny, maż skończył we mnie(wciąż jajniki bolały). Na następny dzień-środa,test negatywny , ból nadal był-przestał dopiero w czwartek boleć, przez dwa dni po stosunku czułam bulgotanie w brzuchu ale przeszło.
Powiedzcie mi proszę,czy to możliwe że mogę być w ciąży za 2 tyg. czy raczej plemniki "nie zdążyły na czas"? szukałam na wszystkich mozliwych forach,ale nic nie znalazłam..
Pozdrawiam i liczę na odpowiedź,
Aga -
myszkaazi wrote:W "Lejdis" było możliwe - "Jestem w ciąży! Od kiedy? Od 12 minut!" Mój ulubiony tekst ostatnimi czasy. Często go używam
No świetne;)hehe wykorzystam napewno;)https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Hej kochane ja zaobserwowałam u siebie coś dziwnego.Jestem jakieś 8 dni po owulacji a od kilku dni mam duży brzuch i nie jest to efekt wzdęcia czy przytycia. Jestem troszkę przy kości ale brzuch zawsze miałam płaski a teraz jest on ogromny i twardy, nie mogę go ukryć pod ubraniem. Zastanawiałam się czy nie jest to jakiś efekt pamięci immunologicznej, że krótko po poronieniu organizm pamieta stan ciąży i macica odrazu po zapłodnieniu sie powiększa. Oj chyba bzdury piszę Staramy się o dzidzię drugi cykl po łyżeczkowaniu. Bolą mnie też okropnie jajniki i dziś zaczęło podbrzusze ale podobnie miałam w poprzednim nieudanym cyklu. Za tydzień powinna przyjść @ ale baaardzo jej nie chcę !enopka
-
e3w3a wrote:Hej kochane ja zaobserwowałam u siebie coś dziwnego.Jestem jakieś 8 dni po owulacji a od kilku dni mam duży brzuch i nie jest to efekt wzdęcia czy przytycia. Jestem troszkę przy kości ale brzuch zawsze miałam płaski a teraz jest on ogromny i twardy, nie mogę go ukryć pod ubraniem. Zastanawiałam się czy nie jest to jakiś efekt pamięci immunologicznej, że krótko po poronieniu organizm pamieta stan ciąży i macica odrazu po zapłodnieniu sie powiększa. Oj chyba bzdury piszę Staramy się o dzidzię drugi cykl po łyżeczkowaniu. Bolą mnie też okropnie jajniki i dziś zaczęło podbrzusze ale podobnie miałam w poprzednim nieudanym cyklu. Za tydzień powinna przyjść @ ale baaardzo jej nie chcę !
e3w3a lubi tę wiadomość
-
Hej, ta sama historia. Kochałam się z mężem w dni płodne (tj.3 dni temu) i od wczoraj boli mnie podbrzusze i jajniki. Taki kłujący i rozrywający bòl, ktory czasem się nasila. Okres będę mieć za 2 tygodnie. Wiem, ze to małoprawdopodobne na tak wczesne oznaki ciąży, ale może jednak
-
migotka11 wrote:Hej, ta sama historia. Kochałam się z mężem w dni płodne (tj.3 dni temu) i od wczoraj boli mnie podbrzusze i jajniki. Taki kłujący i rozrywający bòl, ktory czasem się nasila. Okres będę mieć za 2 tygodnie. Wiem, ze to małoprawdopodobne na tak wczesne oznaki ciąży, ale może jednak
-
nick nieaktualny
-