czy nie zapominamy o partnerach??
-
WIADOMOŚĆ
-
no i właśnie tu jest problem bo ja też lubię mieć wszystko pod kontrola moje koleżanki baardzo młodo urodziły dzieci a ja uważałam że lepiej zaplanować bo możesz sobie datę urodzenia wybrać... ależ ja naiwna byłam:/ ... chciałabym byc w ciąży obojętnie w którym miesiącu oczywiście najlepiej w tym roku xD I jakoś tak nie do końca potrafię wrzucić na looz... tak jak już mówiłam zazdroszczę facetom..
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:
aha i dwa słowa do Tinuviel-pewnie nie będzie Ci się chciało śledzić mojej historii tu na ovu ale my też już mamy córkę i tez myśleliśmy olać badanie nasienia, nic bardziej mylnego, mój mąż w pierwszym badaniu miał diagnozę Azoospermia - wpisz sobie w google co to takiego.
dopiero mocna suplementacja i hormony dla męża sprawiły nam mały cud który trwa:)
moj patrzy na mnie jakbym troche juz wariowala... -
nick nieaktualnyZ jednej strony to chore..Ale z drugiej hm...Wydaje mi się że tak się dzieje w związakch gdzie para stara się latami i nie wychodzi.
Ale też tak nie powinno być.. Sex powinien być przyjemnością. Bo co jeśli kobieta zajdzie w ciąże i urodzi dziecko?? Ne będzie sexu bo ma już to co chciała??
Z partnerem jak na razie podchodzimy na luzie do sprawy dzieca chcemy żeby sie udalo ale nie za wszelką cenę. Może dlatego że to początek naszego staraniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:46
Maczek lubi tę wiadomość
-