X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy przy staraniach w owulacje jest jakaś szansa że będzie dziewczynka?
Odpowiedz

Czy przy staraniach w owulacje jest jakaś szansa że będzie dziewczynka?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są tu jakieś mamy które przy staraniach w owulację mają dziewczynkę? Przez wszystkie dni płodne była przerwa i akurat w owulację mieliśmy starania. Ginekolog mi powiedział że 3 dni przed owulacją większa szansa na dziewczynkę a w samą owulację i dzień przed chłopiec. Jednak mam jakąś nadzieje ze jednak się doczekam córeczki 🥹

• Carrie12 Autorytet

Wysłany: 30 marca, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ja miałam inseminację w dzień owulacji (przy pękniętym pęcherzyku) i czekamy na dziewczynkę :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

31 👩‍🦰

Endometrioza + Trombofilia
    12.2023 - początek starań

23.06 - 1 IUI ❌
    1.12 - 2 IUI (na pękniętym pęcherzyku)
    Beta 11 dpo - 33,8 mIU/ml Beta-hCG
    Beta 14 dpo - 152 mIU/ml Beta-hCG
    Beta 21 dpo - 2827,1 mIU/ml Beta-hCG
    dziewczynka 🩷

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dałaś mi nadzieję dziękuję 🙏🏽

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ