Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy sie udało?
Odpowiedz

Czy sie udało?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • OnaOna1 Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ponad tydzien temu miałam dni płodne kochałam sie z moim chlopakiem co drugi dzien w czasie ich trwania (staramy sie o dziecko). po dniach płodnych jeden dzien bolalo mnie podbrzusze... dzisiaj kłuje mnie prawy jajnik przez cały dzien, bola mnie sutki i piersi staly sie jakies wieksze.... probowalam zbadac sobie szyjke i mam wrazenie ze jest dosc nisko ale jest zamknieta... i dodam ze ciagle jestem zmeczona i spiaca... czy ktos miał podobne objawy? Z gory dzieki za odpowiedzi :)

OnaOna1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie powiemy tutaj Tobie czy sie udało...musisz poczekać do terminu miesiączki @ i wykonać test lub pojsc na bete hcg

Kazdy organizm jest inny i objawy które opisałaś mogą być zarówno w kazdym cyklu nie ciążowym jak i w takim co sie udało.

ktosiowa lubi tę wiadomość

• OnaOna1 Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze nikt mi tutaj nie napisze "tak jestes w ciazy" poprostu zaczynam juz panikowac...

OnaOna1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj do terminu miesiączki innej opcji nie ma. Długo się staracie o dziecko?

• OnaOna1 Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz bedzie jakis rok... wszystkie badania sa dobre wszystko wporzadku a z zajsciem w ciaze problem :(

OnaOna1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( Doczekasz się <3

• OnaOna1 Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby... :) juz myslalam ze za duzo o tym mysle i za bardzo chce i dlatego sie nie udaje... ostatnio odpuscilam troche zajelam sie praca obowiazkami itp ale te mysli wracaja bardzo szybko kiedy tylko ma nadejsc miesiaczka... :(

OnaOna1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już czekam 4 lata i została mi tylko pomoc kliniki :(

• OnaOna1 Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze musimy wierzyc ze jest jakies swiatelko w tunelu... tak sobie tlumacze <3

OnaOna1
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ