X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy to moze byc to na co czekam?
Odpowiedz

Czy to moze byc to na co czekam?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • czekajacnaIIkreski Nowa

Wysłany: 18 lipca 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam , mam dosc nieregularne cykle, co 30/35/28 dni. Różnie, nawet jest ciężko wyliczyć. 26 czerwca zaczął mi się okres, a w 4 dniu okresu tj. 30 czerwca , współżyłam (gdyz okresuu nie było juz prawie ani śladu) bez zabezpieczenia z "finałem" , później 5 lipca( te daty pamietam , a bylo ich znacznie wiecej). Staramy się o dzidzie, i byc moze sama ukladam w glowie różnie scenariusze. Zastanawia mnie jednak to co ie dzieje z moim organizmem gdyz mam taki bialy sluz, jakby zostawic krem do wyschniecia , polaczony a taka bialo przezroczysta mazia, latam jak glupia do lazienki, boli mnie nerka, glowa , nie mam ochoty czegokolwiek jeść, a w dodatku podniosła mi sie temperatura. Co o tym myslec ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 00:04

• liwi Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, wydaje mi się że przy Twoich cyklach na jakiekolwiek objawy jest jeszcze za wcześnie.
    Jeśli się staracie to musis spokojnie czekać do terminu @ i jak nie przyjdzie to zrobić test.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie masz przypadkiem infekcji? wydzielinao konsystencji kremu/jogurtu często świadczy o grzybicy. Oczywiście nie musi tak być ale lepiej sprawdzić.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co misiac kazda z nas widzi objawy ciazowe takze jak nie zrobisz testu to sie nie dowiesz:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ