Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy to moze byc to na co czekam?
Odpowiedz

Czy to moze byc to na co czekam?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • czekajacnaIIkreski Nowa

Wysłany: 18 lipca 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam , mam dosc nieregularne cykle, co 30/35/28 dni. Różnie, nawet jest ciężko wyliczyć. 26 czerwca zaczął mi się okres, a w 4 dniu okresu tj. 30 czerwca , współżyłam (gdyz okresuu nie było juz prawie ani śladu) bez zabezpieczenia z "finałem" , później 5 lipca( te daty pamietam , a bylo ich znacznie wiecej). Staramy się o dzidzie, i byc moze sama ukladam w glowie różnie scenariusze. Zastanawia mnie jednak to co ie dzieje z moim organizmem gdyz mam taki bialy sluz, jakby zostawic krem do wyschniecia , polaczony a taka bialo przezroczysta mazia, latam jak glupia do lazienki, boli mnie nerka, glowa , nie mam ochoty czegokolwiek jeść, a w dodatku podniosła mi sie temperatura. Co o tym myslec ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 00:04

• liwi Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, wydaje mi się że przy Twoich cyklach na jakiekolwiek objawy jest jeszcze za wcześnie.
    Jeśli się staracie to musis spokojnie czekać do terminu @ i jak nie przyjdzie to zrobić test.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie masz przypadkiem infekcji? wydzielinao konsystencji kremu/jogurtu często świadczy o grzybicy. Oczywiście nie musi tak być ale lepiej sprawdzić.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co misiac kazda z nas widzi objawy ciazowe takze jak nie zrobisz testu to sie nie dowiesz:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ