X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne depilacja laserowa bikini a plodnosc
Odpowiedz

depilacja laserowa bikini a plodnosc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolone nogi kobiety = większa ochota na seks?

emaj lubi tę wiadomość

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • emaj Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 15:19

zwei_kresken lubi tę wiadomość

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy faceci po depilacji też zachodzą...

• KarolKa Nowa

Wysłany: 27 stycznia 2023, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również wykonywałam zabiegi depilacji, przeszłam całą serie na nogi, pachy i bikini. Zaszłam normlanie w ciążę a dzięki temu mogę teraz się cieszyć gładką skórą na lata. Jest to najlepsza decyzja jaką podjęłam. Jak macie ciemniejsze i grubsze włoski to nie zastanawiajcie się nawet, bo warto. Ja wykonywałam zabiegi w Warszawie, bo tam też mieszkam w salonie LaserCare przy ul. Grzybowskiej 5.

• Klaudiaaam Nowa

Wysłany: 21 października, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Depilacja laserowa nie wpływa na płodność, ale nie jest zalecana dla kobiet w ciąży. Możesz zapytać specjalistów zazwyczaj oferują darmowe konsultacje jak np. <a href="https://hermosaclinica.pl/depilacja-laserowa/">https://hermosaclinica.pl/depilacja-laserowa/</a>

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ