X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne DIETA PRZY PCOS- moje jadlospisy
Odpowiedz

DIETA PRZY PCOS- moje jadlospisy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Klea Nowa

Wysłany: 30 grudnia 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zaczynam przygode z tym forum, zdiagnozowano u mnie PCOS mieisąc temu, obecnie jestem na starcie w swej walce z chorobą. Mam pytanie tez o dietę, jadłospisy. Na razie znalazłam coś takiego http://ovarin.pl/dietetyk-radzi/ doradźcie prosze czy te rady są ok? Od wczoraj jem wg podanego tam jadłospisu

• Kicia27 Nowa

Wysłany: 20 czerwca 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Staramy się mężem o dziecko a ma PCOS i jaką dietę bo niewiem jaką dietę stosować
    POMOCY

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ