Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne DIETA PRZY PCOS- moje jadlospisy
Odpowiedz

DIETA PRZY PCOS- moje jadlospisy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Klea Nowa

Wysłany: 30 grudnia 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zaczynam przygode z tym forum, zdiagnozowano u mnie PCOS mieisąc temu, obecnie jestem na starcie w swej walce z chorobą. Mam pytanie tez o dietę, jadłospisy. Na razie znalazłam coś takiego http://ovarin.pl/dietetyk-radzi/ doradźcie prosze czy te rady są ok? Od wczoraj jem wg podanego tam jadłospisu

• Kicia27 Nowa

Wysłany: 20 czerwca 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Staramy się mężem o dziecko a ma PCOS i jaką dietę bo niewiem jaką dietę stosować
    POMOCY

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ