X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne DIETA PRZY PCOS- moje jadlospisy
Odpowiedz

DIETA PRZY PCOS- moje jadlospisy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Klea Nowa

Wysłany: 30 grudnia 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zaczynam przygode z tym forum, zdiagnozowano u mnie PCOS mieisąc temu, obecnie jestem na starcie w swej walce z chorobą. Mam pytanie tez o dietę, jadłospisy. Na razie znalazłam coś takiego http://ovarin.pl/dietetyk-radzi/ doradźcie prosze czy te rady są ok? Od wczoraj jem wg podanego tam jadłospisu

• Kicia27 Nowa

Wysłany: 20 czerwca 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Staramy się mężem o dziecko a ma PCOS i jaką dietę bo niewiem jaką dietę stosować
    POMOCY

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ