Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nie ma się co pocieszać, że źle zmierzył to jak z pocieszaniem, że test za wcześnie zrobiony ... Na wykresach temp. wzrasta u mnie 17, a częściej 18 nawet 19 dnia cyklu. Także chyba, ogólnie owu mam późno. We wt. idę na kolejne usg, może coś wyjaśni. Od wrzesnia zaczynam badania, tylko od czego zacząć?
W ostatnim cyklu byłam pewna, że się udało, widziałam wszystkie objawyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 17:14
pepsunieczka lubi tę wiadomość
avera27
Będzie córeczka - 1.06.2017 r. - Liwia -
"Owulacja następuje wówczas gdy największy z pęcherzyków (zazwyczaj tylko jeden, mający wielkość około 18-22 mm) uwalnia komórkę jajową z jednego z dwóch jajników" z działu ovufriend pytania /odpowiedzi. Myślałam, że musi mieć min. 21 mm. Jak to w praktyce bywa u was?avera27
Będzie córeczka - 1.06.2017 r. - Liwia -
U mnie bywa to różnie. Ale generalnie są większe bo ja biorę zastrzyki na pękanie:D
Badań tak naprawdę oprócz usg to nie miałam. Był jakiś problem z brakiem owulacji (już na pierwszej wizycie potem sie powtórzył do tego na pierwszej wizycie w jajnikach sporo torbieli) więc dostaje leki na stymulację jajeczkowania i zastrzyk na pęknięcie. -
Tez mam problemy ze snem...tylko ze ja nie śpie do 3-4 rano i budze sie juz wyspana okolo 8...
Dziś lenistwo ...wczorajsze tańce mnie umeczyły
I chyba w tym cyklu pojde prywatnie z ciekawości na monitoring.JoHanna lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Tak jak mówię. Ja mam wspaniałego gina. Jak nie gabinet (przyjmuje raz w tygodniu na nfz) to każe przyjść do szpitala. Miałam nawet sytuację, że wizyta wypadała w czwartek. Kazał rano przyjść do szpitala a po południu przyjmuje prywatnie. Wielu kazałoby przyjść i płacić.
pepsunieczka lubi tę wiadomość