Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie.juz 4 cykl sie staramy o drugie dziecko.i mam 5 dni do @ ktorej bym nie chciala:)
Bola mnie jajniki,sporo sluzu mi sie wydziela i bola mnie piersi ze musze biustonosz zdejmowac.zawsze bola mnie piersi i podbrzusze ale dzien przed@ i zupelnie inaczej niz teraz.test pewnie i tak mi nic nie wykarze
-
Lorka wrote:A ja wyczekuję mojego ukochanego jeszcze dwa tygodnie i będziemy razem
Już nie mogę się doczekać
Podziwiam takie rozłąki to raczej nic przyjemnego. .. ale dwa tygodnie szybko zleci właśnie miałam dwa tygodnie urlopu i nawet się nie obejrzałam a już się kończy
Ja też korzystam z apki, womanlogWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 21:49
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Oj dziewczęta, nasza aktywność jest powalająca temat spadł na drugą stronę! Odkopuję, trzymam za Was kciuki ja obecnie przy okresie... ale nie tracę nadziei
Pozdrawiam, ściskam i inne wyrazy
Edit: literówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 12:24
pepsunieczka lubi tę wiadomość
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Hej dziewczęta na imię mam Patrycja , mam 18 lat. Jestesmy z moim W już ponad 2 lata. W zeszym roku po miesiacu starań udalo nam się stworzyć dzidziusia. Wtedy moje cykle wahaly sie od 28 do 40 dni. Niestesty stracilismy go w 81 dniu cyklu (29.07.14r-17.10.14r), chociaż nic na to nie wskazywało, wszystkie wyniki dobre. Poronienie całkowite, najprawdopodobniej przez konflikt krwi (ja:brhD-, on brh+).@ dostałam juz 23.11, od tamtej pory miałam regularne cykle co 28 dni , ovu w 16 dc. Od grudnia staramy się znów . Ostatni cykl od 2.08 . W dniu spodziewanej miesiaczki miałam jednorazowe plamienie. 1.09 wieczorem zrobiłam 2 testy ciążowe i na każdym pojawiła się bardzo blada, druga kreska. Rano zrobiłam następne dwa i było to samo. W 34dc zrobiłam b-hcg i wyszło 1,2 mIU/ml , drugą bete zrobiłam w 38dc i była taka sama jak poprzednia. Trochę mnie to załamało bo miałam nadzieję ze będzie większa albo chociaż mniejsza. Tetaz jestem w 44 dc a @ dalej brak i zadnych jej objawów. Do gin pójdę w tym tyg. Dziewczyny nie wiem co mam o tym myśleć..Mam nadzieję, że się w końcu udało, ale ta beta mnie tak niepokoji..Aniołek 11 td + 3d [*]
-