Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś rano zrobiłam jakis o czułości 10, Pepino.... ale czytałam opinie to wiele dziewczyn oszukał wmawiam sobie że może jest jeszcze za wcześnie no i nie ma @
Fakt, można wkręcić sobie wiele objawów. .. aż wstydWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 16:11
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
JoHanna wrote:Kasza, wiem, że jest Ci trudno. Spokojnie czekaj, może być za wcześnie na test. Spróbuj później
Najgorsze jest to ze moje pomiary z dwóch ostatnich dni są mało wiarygodne. .. w sobotę obudziłam się godzinę wcześniej niż powinnam a dziś spałam 3.5 h...
Będę czekać
Dzięki!Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Hej Dziewczyny!! Jak wytrzymujecie ten upał?? W mojej pracy masakra - w pokoju jest ok 35 stopni, wiatrak chodzi non stop, a mam wrażenie, że nic nie daje... Czekam na lekkie ochłodzenie"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
-
Pepsunieczka, wypoczywaj
Dziewczyny, też słyszałam o tej prognozie, że do 20 sierpnia będzie pogoda iście tropikalna (przywiana do nas znad Afryki)... Jakoś damy radę
Majamaja - powiem tylko jedno, zrób betępepsunieczka lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
JoHanna wrote:Pepsunieczka, wypoczywaj
Dziewczyny, też słyszałam o tej prognozie, że do 20 sierpnia będzie pogoda iście tropikalna (przywiana do nas znad Afryki)... Jakoś damy radę
Majamaja - powiem tylko jedno, zrób betę
Niestety w UK nie mam takiej możliwościmajamaja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny