Dla wszystkich starających się o dziecko.
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Ja dziś rano zrobiłam jakis o czułości 10, Pepino.... ale czytałam opinie to wiele dziewczyn oszukał
 wmawiam sobie że może jest jeszcze za wcześnie 
 no i nie ma @ 
Fakt, można wkręcić sobie wiele objawów. .. aż wstyd
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 16:11
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..

- 

Nie mam wyjściaJoHanna wrote:Kasza, wiem, że jest Ci trudno. Spokojnie czekaj, może być za wcześnie na test. Spróbuj później

Najgorsze jest to ze moje pomiary z dwóch ostatnich dni są mało wiarygodne. .. w sobotę obudziłam się godzinę wcześniej niż powinnam a dziś spałam 3.5 h...
Będę czekać
Dzięki!Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..

- 

Hej Dziewczyny!! Jak wytrzymujecie ten upał?? W mojej pracy masakra - w pokoju jest ok 35 stopni, wiatrak chodzi non stop, a mam wrażenie, że nic nie daje... Czekam na lekkie ochłodzenie
                                "Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho - 

Pepsunieczka, wypoczywaj

Dziewczyny, też słyszałam o tej prognozie, że do 20 sierpnia będzie pogoda iście tropikalna (przywiana do nas znad Afryki)... Jakoś damy radę
Majamaja - powiem tylko jedno, zrób betę

pepsunieczka lubi tę wiadomość
                                "Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho - 

JoHanna wrote:Pepsunieczka, wypoczywaj

Dziewczyny, też słyszałam o tej prognozie, że do 20 sierpnia będzie pogoda iście tropikalna (przywiana do nas znad Afryki)... Jakoś damy radę
Majamaja - powiem tylko jedno, zrób betę
Niestety w UK nie mam takiej możliwości
                                majamaja - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny