Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co... ja mam cykle po 26-27 dni więc myślałam że owu mam ok 13 dnia... a dopiero jak w tym cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę to okazało się że chyba jest dość późno u mnie .. no nic, zobaczę co będzie w weekend
Jeszcze raz gratuluję i bardzo się cieszę!Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Wiesz co... byłam w kwietniu u ginki i w sumie taki temat nie był poruszany więc pewnie chciała mnie straszyć ja dopiero od tego cyklu się obserwuję (w sensie owu) i nie mam pojęcia jak było w poprzednich cyklach. ..
Błagam nie strasz mnie...Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
-
Ale trzymaj kciuki że się udało!
Ja wcześniej nic nie mierzyłam, a ginka zbadała mi wg niej to co jest konieczne (różyczka i jakies tam inne wirusy... + czy mam torbiele i poziom tsh) ...
Póki co jestem dobrej myśli
Odezwę się na dniach jak cokolwiek się wyjaśni
Edit:
Jak się uda (oby ) to pójdę do ginki z wykresem, oWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 15:06
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
-
Kasza spojrzałam na Twój wykres, choć ekspertem nie jestem, w sumie zgadzam się z Lorką. Mogłaś mieć owulację dzień lub dwa wcześniej niż jest to zaznaczone. Temperatura rośnie, więc prawdopodobieństwo sukcesu jest duże Też bym poczekała z testowaniem na @ Powodzenia!!!
kasza lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
JoHanna wrote:Kasza spojrzałam na Twój wykres, choć ekspertem nie jestem, w sumie zgadzam się z Lorką. Mogłaś mieć owulację dzień lub dwa wcześniej niż jest to zaznaczone. Temperatura rośnie, więc prawdopodobieństwo sukcesu jest duże Też bym poczekała z testowaniem na @ Powodzenia!!!
O Jezu miód na moje uszy (oczy)
Dzięki dziewczyny, wstrzymuję się zatem i dam znać ... później
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
-
Stwierdziłam że wstrzymam się z testem dziś. .. detektor of pokazuje mi 18% szans na pozytywny wynik heheh
Okresu jeszcze nie mam... boje się chodzić do wc ... żeby przypadkiem nie zobaczyć ze @ przyszła. ..Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
-
Ponownie zgadzam się z Lorką. Nie patrz na detektor. W moim poprzednim cyklu (ja mam ok. 32 dniowe i owu ok 17 dnia) po 12 dpo pokazywał ok. 80% szans na powodzenie. Następnego dnia przyszła @ Szczerze radze patrzeć na temperature, moim zdaniem ona jest najbardziej wiarygodna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 17:25
Lorka lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho