Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie w pracy też niektóre koleżanki mają hybrydę i chwalą sobie ją bardzo. Faktycznie ładnie to wygląda, ale sama jakoś się nie przekonałam. Chyba po prostu bardzo lubię swoje paznokcie"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
-
Dziewczyny... jak radzicie sobie z wieściami o ciążach i narodzinach wśród bliskich?
Moja koleżanka właśnie urodziła swoje bardzo wpadkowe i niechciane (oczywiście tylko na początku) dziecko...
I cieszę się ale jest mi też przykro...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 21:44
-
Lorka wrote:Jestem mobilną kosmetyczką w tym momencie już trochę mniej mobilną wolę jak klientki wpadają do mnie do domku robię manicure pedicure hybrydowy , pedicure frezarkowy , zagęszczanie rzes 1:1 oraz makijaż okolicznościowy
majamaja a jak długo spóźnia się @ ?
mierzysz temp ? badasz położenie szyjki macicy ?
Mierzę temperaturę. Według OF @ powinnam mieć 2 sierpnia, później przesunęło na 10 sierpnia i nadal jej nie ma. Cieszę się. Ale i obawiam. Objawy mam podobne do miesiączkowych od tygodnia+ mega zaparcia, bolesne piersi i mdłości, ale nie każdego dnia.
No i dużo śluzu od kilku dni wodnisto kremowego. Do tego wczoraj i dziś kłucie lewego jajnika i lżejszy ból podbrzusza.Towarzyszy temu takie dziwne uczucie 'rozpychania' w pochwie.
Zgłupiałam, nie wiem co to za objawy
Jak do poniedziałku nie dostanę @ to pójdę prywatnie na betę, bo będę w Polsce.
majamaja -
Beata1989 wrote:Dziewczyny... jak radzicie sobie z wieściami o ciążach i narodzinach wśród bliskich?
Moja koleżanka właśnie urodziła swoje bardzo wpadkowe i niechciane (oczywiście tylko na początku) dziecko...
I cieszę się ale jest mi też przykro...majamaja, kasza, kardan425 lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Ja mam to samo, cieszę się że innym się udało ale smutno mi że jeszcze nas nie ma w tym gronie... rozczulają mnie maluchy na spacerach z mamami, na rękach i przyglądające się innym ludziom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:34
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, ja też rozczuła sie widzac mamy z maluszkami...instynkt wzywa, szkoda ze tak pozno się obudzil....
Ja tez dzis testowałam , choć z duża niechęcia, bo za namowami dziewczyn, ze powinnam zatestowac po ostatniej tablece dupka. To byl moj pierwszy cykl z dupkiem. Lekkarz nic mi nie mowil co i jak. Dzis to moj 27 dc, mniej wiecej 10po. Oczywiście wyszedl negatyw....
teraz nie testuje, nic nie robie tylko grzecznie sobie czekam na @
A ten dupek sprawil ze mam wielkie i bolace piersi -
Agatkaa, test 10 dpo może nic nie wykazać, bo moim zdaniem to za wcześnie. Tak jak piszesz poczekaj do dnia @ i dopiero wtedy testuj. Trzymam za Ciebie kciuki!!"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho