Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Lorka wrote:kasza miłego i owocnego wypoczynku życzę
A gdzie wypoczywacie jeśli można wiedzieć ?
Dziękujemy
Obecnie w rodzinnych stronach na Mazurach a drugi tydzień urlopu - Grecja, Korfu
Ostatnio widziałam w jakiejś gazecie zdjęcie z Twojego awatara i stwierdziłam że to znak, w tym cyklu na pewno się udaKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Lorka wrote:tak dwa tygodnie temu byla chyba 70 rocznica uwiecznienia tego pocałunku
Super odpoczynak Wam się zapowiada tylko się cieszyć
O właśnie, chyba tak
Oby owocny
Pozdrawiam, ściskam i inne wyrazy :* odezwę się po urlopie, bliżej terminu @, ku paniceKto nie boi się wierzyć, że się uda?
-
Witam, po przerwie Kasza zazdroszczę urlopu. Mój był w lipcu... i już chyba nie pamiętam że go miałam. Chyba muszę zacząć planować następny to od razu będzie mi lepiej Widzę że Pepsunieczka jesteś przed owu, więc trzymam kciuki zaciśnięte!!
pepsunieczka lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Cześć dziewczyny czy jest wśród Was ktoś kto starał się zajść przy pomocy luteiny? Może doradzicie czy to pomaga czy nie? nie wiem czy ktoś już pisał coś na ten temat bo jeszcze nie czytałam całego wątku od początku? Ja właśnie od ponad roku staram się z moim mężem bez skutku jak narazie od pół roku z luteina i cloDżastin 89
-
Dżastin ja Ci nie podpowiem, bo nie stosowałam. Może gdzieś na innym wątku - pewnie znajdzie się ktoś
Pepsunieczka, nie martw się. U mnie w tym cyklu owu było 24dc... Normalnie w szoku byłam. Nie smutuj, nie wszystko stracone!!pepsunieczka lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Dzastin89, clo tez bierzesz pół roku? Ja mam od września miec clo, mam nadzieje ze mi od razu pomoże, chociaż żebym owu miała. A mialas jakieś badania hormonalne? Badanie nasienia? Wiesz jak to nie tylko chodzi o niski progesteron i pcos czyli brak owu to tabletki nie zawsze pomoga.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
JoHanna wrote:Hej Girls! I poniedziałek za nami, uff. Byle do piątku Lorka dbaj o siebie i się nie przemęczaj!!
Mi nie przeszkadza dzień tygodnia (w tym tygodniu), jeszcze mam urlop
Martwi mnie tylko powrót do rzeczywistościKto nie boi się wierzyć, że się uda?
-
Kasza, masz super!! I pogoda Ci chyba dopisuje U mnie w mieście dziś jak w piekiełku... Mogłoby już popadać, przydałoby się ...
Kasza kiedy wracasz do rzeczywistości?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 15:07
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho