Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Jak sie Nas nie wystraszysz hehe
Napisz cos wiecej..Adry, Schmetterling lubią tę wiadomość
ignite -
nick nieaktualnyTo jesteś w moim wieku Ignite...
Pozazdrościć tak krotkich staran...
Ja sie " mecze" jyz 8...9....lat...
Okres sie rozkreca, ale to jeszcze plemienie...i nie wiem czy zaznaczyc dzis 1dc czy jutro...
Zawsze na ogół dostawalam rano i było po problemie...cykl na cykl co raz to dziwniejszy... -
Załamana85 wrote:To jesteś w moim wieku Ignite...
Pozazdrościć tak krotkich staran...
Ja sie " mecze" jyz 8...9....lat...
Okres sie rozkreca, ale to jeszcze plemienie...i nie wiem czy zaznaczyc dzis 1dc czy jutro...
Zawsze na ogół dostawalam rano i było po problemie...cykl na cykl co raz to dziwniejszy...ignite -
nick nieaktualny
-
Dzieńdoberek
Jade dzisiaj druga betke zrobić. Trzymajcie kciuki o piekny przyrost
Zauwazyłam że znów w ciązy mam problem z myśleniem ;/ Zaczyna mi brakowac słów, nie mogę sie wysłowić a o koncentracji nie wspomne. Wszystko zapominam W ciązy z córką tez tak miałam. Czlowik czuje sie jak głupi ;/Janess, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość
-
Janess wrote:Nova, trzymam kciuki za betę!
A taka "głupia głowa" w ciąży jest chyba miłym uczuciemSchmetterling lubi tę wiadomość
-
Nova87 wrote:Dzieńdoberek
Jade dzisiaj druga betke zrobić. Trzymajcie kciuki o piekny przyrost
Zauwazyłam że znów w ciązy mam problem z myśleniem ;/ Zaczyna mi brakowac słów, nie mogę sie wysłowić a o koncentracji nie wspomne. Wszystko zapominam W ciązy z córką tez tak miałam. Czlowik czuje sie jak głupi ;/Schmetterling lubi tę wiadomość
ignite -
nick nieaktualnyCześć Wam.
Juz nie pamietam kiedy tak mnie bolal brzuch@ cala noc nie spalam...a podpaska czysta była...rano zaczelo cos tam lecieć i tez juz dawno nie mialam tak zywoczerwonej krwi...( sory za szczegóły) ale nafal szalu nie ma...lecz i tak jest lepiej niz było....
Adry mam 11letniego syna..
Usunelam stopke bo daje sobie spokoj ze staraniami...musze odpocząć bo mam juz dosc po ostatnim cyklu gdzue się wczoraj nakrecilam to juz w ogóle..
U mnie rzekomo niby wszystko ok...
Maz ma slaba morfologie 4% ale niby w normie i ciut mniejsza ruchliwość...
Kazdy lekarz mnie zbywa...owu mam potwierdzone...swego czasu mialam podwyzszoba prolaktyne ale juz ok i po odstawieniu dostinexu owu była.
Takze widocznie chyba tak musi być. -
nick nieaktualny
-
Janess wrote:A i po co masz się tłumaczyć? Niech Ci to zwisa Nie możesz się przejmować głupotami. Masz prawo mieć głowę zajętą czymś innym.
Wybierasz się na zwolnienie?Schmetterling lubi tę wiadomość
-
Zobaczymy wogole jak bedzie po 1 wizycie. Czy Pani dr bedzie tych co odrazu l4 będzie chciała dac czy trzeba bedzie naciskać. I czy ciąża będzie zdrowa. wszystko do przemyślenia jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdry wrote:Załamana, a syn planowany, czy tak wyszło przy okazji? bo to zawsze inaczej jeśli się planuje a inaczej jak spontanicznie. my tez morfologia 4% i brak ruchu aktywnego a udało się. to nie ma reguły chyba. jakies suplementy bierzecie? wiesz, że przy słabej mofrologii to warto polezec po przytulaniu jeszcze pol godzinki, bo kazda kropelka się liczy
Syn z bylym chłopakiem- nie planowany..choc podświadomie chcialam...
Ja biore suple. Moj zaczal tez....
Ja po ❤ w dniach plodnych juz do rana nie wstawalam....przerabialam juz to wszystko...
Teraz odpoczynek bo moja psycha tego nie przerabia...Schmetterling, Adry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdry wrote:kochana, a myśleliście o inseminacji na przykład?
Może warto trochę dopomóc szczęsciu? Jak leniuchy nie chcą pływać to może trzeba ich troche podprowadzić na szlak
Rozumiem, że aktualnie chcesz odpocząć, ale może warto przemyśleć ten kierunek działania
Pozyjemy, zobaczymy...
Ruchliwość jest tylko troche obnizona...bardziej sie boję ze mam bp. Niedrozne jajowody bo hormony i tarczyca ok...
Pewnie ze myslalam jyz nawet nad tym by odkladac na in vitro...ale poki co musze nauczyc sie żyć, ze tak sie wyraze...bo naprawdę jestem mega zmeczona...wszystkim...
Teraz musze sie tez wziąć za szukanie roboty bo czas leci a ja jeszcze nawet cv nie podrukowalam... -
nick nieaktualnyNova87 wrote:Wynik drugiej betki...... 971,13 mIU/ml
Jest DOBRZe
Juhhhhhuuuuuu !!!
Gratulacje ! 9 nuudnych miesięcy zycze
Motyyyyyl dawaj zdjecie jakies
Zalamana Ty sie ciesz ze Cie zwolnili bo w Twojej firmie teraz sie wiele pozmienialo ps. Widzialam reklame
Witaj Adry
Witajcie wszystkie
Karolina co z Toba ?
Moa ? Hipi ? Jannes ? Puk puk jesteście tam ? Anetolek ? Lago ?
U mnie pewne że cykl stracony zero serc a juz biore luteine , pojawil sie mleeeeczny sluz więc po ptakach ...
Bede zalowac za tydzień pewnie ze nie naciagnelam meza na łóżko ha ha , a z drugiej strony nie mam testow , i kupowac nie musze wiec kasa w kapsie
Za to we wtorek ide do lekarza ..., na powiew i plan w związkuz moim wysokim amh i podejrzeniem pcos ... świetnie po 10 latach mam sie dowiedziec ze mam pcos i zaden lekarz tego nie widzial ....
KoniczynkaNaSzczęście, Adry, Janess, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdry obecnie jestem na wypowiedzeniu..mialam maly zabieg i dłuższe L4...wrocilam..popracowalam tydzien i mi podziękowali- płakać nie będę bo i tak zamierzalam zmienić.
Pracowalam w handlu, mam tylko średnie wiec wybrzydzac nie będę...ale teraz szukam jakiegoś spokojniejszego miejsca i lepszej atmosfery...nie chce dodatkowo sie przejmowac...
Tak czy siak musze zrobic przerwe bo sytuacja zyciowa niepewna..
Obecna prace koncze przed samymi swietami wiec jeszcze ciut czasu mam..
Mieszkam w duzym mieście wiec mam nadzieje ze szybko cos znajde i blisko domu.
Ona przez tyle lat by sie nie dopatrzyli PCOS...mysle ze to nie to...
Ja raz mialam podejrzenie PCO ale teraz juz bylo ok..nawet endo bylo okokresze dlatego teraz od miesiecy czuje ze mam okres..
Edtradiok, fsh, lh w 3 dc sie bada?
Mam skieriwanie ktore wysępilam ostatnio i uedt tez progesteron....w sumie bez sensu ale jak na jednym skierowaniu to musze zrobic za jednym razem...Moa lubi tę wiadomość