Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnetolek wrote:Moa ja w ostatnich 3 latach przerobiłam 5 komunii. Moje spostrzeżenie? Co byś nie dała to dzieci tak do końca dnia siedzą przy komórkach i tabletach. A my daliśmy po kolei: zegarek i kasa, piekne rzeźbione szachy, kasa, rower- dla chrzesnicy męża, i ostatnio dla bratanicy rolki i butowrotki. Ale medalik też fajna rzecz, albo kolczyki, tyle że u nas to było już zajęte:)
Moa Ty chyba kiedyś pisałaś o nasionach chia, fajna rzeczja robię często tzw overnight-oats do pracy. Sa to płatki owsiane, albo mieszanka różnych zbóż, które z chia dodaje do mleka- wody, z ksylitolem, kakao czy co mam pod reją, mieszam w słoiku, odstawiam na nic do lodówki i rano dodaje owoce. Syci mega. Dzisiaj np robie smak pinacolade.U mnie w pracy swego czasu to robiło furorę, wszystkie babki to jadły, polecam
Dziewczyny ja robię przerwę w staraniach, być może do sierpnia, bo wtedy dopiero mogę zacząć z in vitro. Teraz muszę zdystansować się od tego. Ale będę podpatrywać co tam u Was
Mówiłam, że jestem fanką siemienia lnianego. A chia? Łaj nat? Chętnie wypróbuję Twoją propozycję
Ja też mam przerwę w staraniach. I to raczej taką na zawszeAle tutaj zostałam, bo mi fajnie z Wami.
Jestem teraz na etapie adopcji. Właśnie przeszliśmy do kolejnego etapu
Czyli w zasadzie też sie staramy, ale inaczej
Antolku, zobaczysz, będzie dobrze. Trzymam kciuki
Jak zawsze
Co do kiepskiego nastroju, Hippi, to już dziś wspominałam, że u mnie dziś średnio. Trzy lata temu straciłam ciążę. W jednej chwili moje szczęście roztrzaskało się jak szkło, raniąc moje serce na zawsze...
Każdy czasem ma gorszy nastrój i mamy do tego pełne prawo. Jutro będzie lepiej
Co do relacji z mężem - mój mąż to mój najlepszy przyjaciel. Czasami mamy gorsze chwile, ale generalnie zawsze razem. Czasem zdarza się, że mamy dłuższą przerwę w łóżku, przeważnie z powodu pracy męża, ale potem mamy tak, że nie wychodzilibyśmy z sypialni tydzień
Generalnie pielęgnujemy swoje codzienne relacje zwykłymi drobnymi gestami, rozmową o tym, co się danego dnia zdarzyło, często zasypiamy trzymając się za ręce. Spróbujcie tak. To jest mega fajneI gwoli ścisłości-jesteśmy ze sobą od 12 lat
Adry, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hipi
tule cie mocno:* faktycznie slabo zwlaszcza z ta kolezanka
Moa:* ciebie tez tule... ja kilkanascie dni temu mega przezywalam ze wyprawialabym dziecku 2gie urodziny jakbym nie poronila... najgorsze ze wtedy termin porodu mialam na kilkanascie dni po moich wlasnychwiec juz w swoje o tym mysle...
Takich rzeczy nie da sie zapomniechipisiątko, Moa lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyAdry....człowiek po tylu latach chyba czasem sue gubi i czasem sie nie wie czego sie tak naprawde chce...podświadomie i swiadomie sue dazy do tego celu...czasem wiecej...czasem mniej...i juz to takie wyuczone jest to " chcenie" ze zaczyna sue miec wątpliwości...ale w glebi duszy bardzo sie chce...i może chce sie to wytlumic...
Ale namieszalam!!! Mam nadzieje ze bie zrozumiecie mnie zle...Adry, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjej..
Hipi co to sie porobilo ...ja trzy lata temu przeszlam powazny kryzys z mezem ... naprawde walka toczyła sie rok ...dzis sie zastanawiam czy bylo warto ...i tak czesto jak jak mysle ze bylo warto tak i mam watpliwosci takie juz nasze zycie ...w sumie musisz wiedziec co Ty chcesz , to bardzo wazne , porozmawiac z mezem co boli ...
Za kolezanke jak to opisalas zabilabym , ale ja mam inna sytuacje , maz ma dziecko z inna wiec u nas zadnego kolezenstwa nie ma , nie zgadzam sie po tym co sie stalo a on to akceptuje , ale powiem Ci szczerze tak od siebie nawet gdyby tego nie bylo w zyciu nie zgodzila bym się na takie relacje z kolezanka ...
Trzymam kciuki za nowy lepszy dzien , za opamiętanie meza
Ja dziewczyny wczoraj chyba owu mialam bol byl piekny sluz plodny i nie wykorzystane wogole ....nie mowilam malzowi bo nie chcialam naciskać a dzis siedzę w kuchni i zalujetak czy siak miesiac stracony hmm i co tu poczac do nowego cyklu ...tymbardziej ze ten wydluzamy do 3tygodni fl ...
Pisalam dzień dobry?
hipisiątko, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Janess wrote:Nova, progesteron nie znowu taki straszny. Jak by nie patrzec powyzej normy wiec nie panikuj.
Kiedy wybierasz sie do lekarza?
Wiem że za wczesnie i za duzo nie zobaczy ale moze juz wysle na podstawowe badaniaJaness, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj, gdy nie dostalam@ to sie w głębi duszy nakrecilam...wlasnie bylam po test i oczywiście biel bieli...poryczalam sie mimo, ze jyz dawno nie przeżywałam...jakos tak mi sie pomyslalo...
To nie wiem czemu @ jeszcze nie ma....wykres jaki jest same widzicie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Moze to pomylone ciazowe haha
a ze mam.... Z 40 testow owu to bede miala zajecie
Witaj ignite.KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
Nova mi tez wychodzily owulacyjne pozytywy... ale ciazowe internetowe mi wychodzily ledwo widoczne... nie byly nawet dwie konkretne kreski jak robilam w dniu pierwszego usg gdzie beta byla juz przeszlo 10tys
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700