Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnetolek wrote:Moa ja w ostatnich 3 latach przerobiłam 5 komunii. Moje spostrzeżenie? Co byś nie dała to dzieci tak do końca dnia siedzą przy komórkach i tabletach. A my daliśmy po kolei: zegarek i kasa, piekne rzeźbione szachy, kasa, rower- dla chrzesnicy męża, i ostatnio dla bratanicy rolki i butowrotki. Ale medalik też fajna rzecz, albo kolczyki, tyle że u nas to było już zajęte:)
Moa Ty chyba kiedyś pisałaś o nasionach chia, fajna rzecz ja robię często tzw overnight-oats do pracy. Sa to płatki owsiane, albo mieszanka różnych zbóż, które z chia dodaje do mleka- wody, z ksylitolem, kakao czy co mam pod reją, mieszam w słoiku, odstawiam na nic do lodówki i rano dodaje owoce. Syci mega. Dzisiaj np robie smak pinacolade.U mnie w pracy swego czasu to robiło furorę, wszystkie babki to jadły, polecam
Dziewczyny ja robię przerwę w staraniach, być może do sierpnia, bo wtedy dopiero mogę zacząć z in vitro. Teraz muszę zdystansować się od tego. Ale będę podpatrywać co tam u Was
Mówiłam, że jestem fanką siemienia lnianego. A chia? Łaj nat? Chętnie wypróbuję Twoją propozycję
Ja też mam przerwę w staraniach. I to raczej taką na zawsze Ale tutaj zostałam, bo mi fajnie z Wami.
Jestem teraz na etapie adopcji. Właśnie przeszliśmy do kolejnego etapu
Czyli w zasadzie też sie staramy, ale inaczej
Antolku, zobaczysz, będzie dobrze . Trzymam kciuki Jak zawsze
Co do kiepskiego nastroju, Hippi, to już dziś wspominałam, że u mnie dziś średnio. Trzy lata temu straciłam ciążę. W jednej chwili moje szczęście roztrzaskało się jak szkło, raniąc moje serce na zawsze...
Każdy czasem ma gorszy nastrój i mamy do tego pełne prawo. Jutro będzie lepiej
Co do relacji z mężem - mój mąż to mój najlepszy przyjaciel. Czasami mamy gorsze chwile, ale generalnie zawsze razem. Czasem zdarza się, że mamy dłuższą przerwę w łóżku, przeważnie z powodu pracy męża, ale potem mamy tak, że nie wychodzilibyśmy z sypialni tydzień
Generalnie pielęgnujemy swoje codzienne relacje zwykłymi drobnymi gestami, rozmową o tym, co się danego dnia zdarzyło, często zasypiamy trzymając się za ręce. Spróbujcie tak. To jest mega fajne I gwoli ścisłości-jesteśmy ze sobą od 12 lat
Adry, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hipi tule cie mocno:* faktycznie slabo zwlaszcza z ta kolezanka
Moa:* ciebie tez tule... ja kilkanascie dni temu mega przezywalam ze wyprawialabym dziecku 2gie urodziny jakbym nie poronila... najgorsze ze wtedy termin porodu mialam na kilkanascie dni po moich wlasnych wiec juz w swoje o tym mysle...
Takich rzeczy nie da sie zapomniechipisiątko, Moa lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyAdry....człowiek po tylu latach chyba czasem sue gubi i czasem sie nie wie czego sie tak naprawde chce...podświadomie i swiadomie sue dazy do tego celu...czasem wiecej...czasem mniej...i juz to takie wyuczone jest to " chcenie" ze zaczyna sue miec wątpliwości...ale w glebi duszy bardzo sie chce...i może chce sie to wytlumic...
Ale namieszalam!!! Mam nadzieje ze bie zrozumiecie mnie zle...Adry, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjej..
Hipi co to sie porobilo ...ja trzy lata temu przeszlam powazny kryzys z mezem ... naprawde walka toczyła sie rok ...dzis sie zastanawiam czy bylo warto ...i tak czesto jak jak mysle ze bylo warto tak i mam watpliwosci takie juz nasze zycie ...w sumie musisz wiedziec co Ty chcesz , to bardzo wazne , porozmawiac z mezem co boli ...
Za kolezanke jak to opisalas zabilabym , ale ja mam inna sytuacje , maz ma dziecko z inna wiec u nas zadnego kolezenstwa nie ma , nie zgadzam sie po tym co sie stalo a on to akceptuje , ale powiem Ci szczerze tak od siebie nawet gdyby tego nie bylo w zyciu nie zgodzila bym się na takie relacje z kolezanka ...
Trzymam kciuki za nowy lepszy dzien , za opamiętanie meza
Ja dziewczyny wczoraj chyba owu mialam bol byl piekny sluz plodny i nie wykorzystane wogole ....nie mowilam malzowi bo nie chcialam naciskać a dzis siedzę w kuchni i zaluje tak czy siak miesiac stracony hmm i co tu poczac do nowego cyklu ...tymbardziej ze ten wydluzamy do 3tygodni fl ...
Pisalam dzień dobry?
hipisiątko, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Janess wrote:Nova, progesteron nie znowu taki straszny. Jak by nie patrzec powyzej normy wiec nie panikuj.
Kiedy wybierasz sie do lekarza?
Wiem że za wczesnie i za duzo nie zobaczy ale moze juz wysle na podstawowe badaniaJaness, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj, gdy nie dostalam@ to sie w głębi duszy nakrecilam...wlasnie bylam po test i oczywiście biel bieli...poryczalam sie mimo, ze jyz dawno nie przeżywałam...jakos tak mi sie pomyslalo...
To nie wiem czemu @ jeszcze nie ma....wykres jaki jest same widzicie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Moze to pomylone ciazowe haha
Witaj ignite.KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
Nova mi tez wychodzily owulacyjne pozytywy... ale ciazowe internetowe mi wychodzily ledwo widoczne... nie byly nawet dwie konkretne kreski jak robilam w dniu pierwszego usg gdzie beta byla juz przeszlo 10tys
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700