Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:https://zapodaj.net/76703dfa759d6.jpg.html
Ma wadę fabryczną i zapłaciłam za nią grosze.
Z pejczykami hihi.
Fajny kolor.
Ja mam problem bo nie mam w co sie ubrac na komunie..najgorzej buty..przez to ze nogi mi puchna przez prace to nie wloze szpilek...Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Ogólnie polowałam na taki kolor i wymiary. Bo ja nienawidzę tych wielkich worków w których nic nie można znaleźć.
No ja mam taki worek...traktuje jak torbe na zakupy...pakuje przy kasie a potem szukam portfela na dnie hahahaJaness, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula83 wrote:Kochane właśnie dostałam tel że jutro mam się stawić na SONO HSG w klinice. Kurde mam się jakoś na to przygotować?? Na HSG do szpitala szłam z marszu nie wiedząc na co idę. Zapomniałam się z wrażenia zapytać a nie mogę się tam teraz dodzwonić.
Zaczynam się denerwować.
Proszę trzymajcie kciuki !!!!!!!Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualnyWitaj Mimika85 miło Cię poznać
A ja dopiero bd jadła, wiem że po 20 nie powinnam ale co zrobić jak małą dopiero zabrali a wcześniej tylko coś podjadałam bo nie bardzo mi się chciało. Jednak myślę że aż tak nie zgrzesze ziemniaki, brokuł i kalafiormimika85, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Karolina2787 mnie rowniez bardzo milo poznac☺. Zycze smacznego;) starasz sie o 2015 roku o koljnego dzidziusia?a dlaczego tak dlugo czekasz na hsg? Pytam bo ja sama tyle czasu zmarnowalam przez niefortunych lekarzy
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualnymimika85 wrote:Dziekuje Karolina2787 mnie rowniez bardzo milo poznac☺. Zycze smacznego;) starasz sie o 2015 roku o koljnego dzidziusia?a dlaczego tak dlugo czekasz na hsg? Pytam bo ja sama tyle czasu zmarnowalam przez niefortunych lekarzy
Dziękuję
Staram się o pierwsze dziecko, niestety do tej pory nic hsg miałam mieć w tym roku ale lekarz okazał się być ściemą i teraz jestem że tak powiem na przerwie tzn planuję w środę iść do nowego gina się zapisać i zobaczyć co on powie. Dodzwonić się niestety nie mogę bo chyba bym musiała wisieć na telefonie całe popołudnie a z pracą mi się nie zgra. Mam wielki żal do poprzedniego lekarza bo ociągał się i kłamał a kasy wyciągnął sporoSchmetterling lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Dziękuję
Staram się o pierwsze dziecko, niestety do tej pory nic hsg miałam mieć w tym roku ale lekarz okazał się być ściemą i teraz jestem że tak powiem na przerwie tzn planuję w środę iść do nowego gina się zapisać i zobaczyć co on powie. Dodzwonić się niestety nie mogę bo chyba bym musiała wisieć na telefonie całe popołudnie a z pracą mi się nie zgra. Mam wielki żal do poprzedniego lekarza bo ociągał się i kłamał a kasy wyciągnął sporo
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualnyJa mam za sobą 6 cykli z clo bo też problem z owulacją. Po clo wszystko pięknie, pęcherzyki były i pękały ale nadal nic. Mamy słabe nasienie i być może to jest główny powód niepowodzeń ale lekarz najpierw powinien mi zrobić hsg przed stymulacją a zrobił odwrotnie. Oby nowy gin okazał się bardziej kompetentny.
Zatem 3mam kciuki za Ciebie, kiedy planujesz testować?Schmetterling lubi tę wiadomość
-
W polowie przyszlego tygodnia bede testowac, napewno sie podziele wynikiem. A czy Maż je.moze mace wiem ze bardzo pomaga na nasienie warto sprobowac moze akurat poprawi wyniki . Kobietki tez moga ja jesc poprawia plodnosc. Ja tam wszystko probowalam. Jesli nie masz ochote poczytaj moze pomoze
Schmetterling lubi tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualnymimika85 wrote:W polowie przyszlego tygodnia bede testowac, napewno sie podziele wynikiem. A czy Maż je.moze mace wiem ze bardzo pomaga na nasienie warto sprobowac moze akurat poprawi wyniki . Kobietki tez moga ja jesc poprawia plodnosc. Ja tam wszystko probowalam. Jesli nie masz ochote poczytaj moze pomoze
Próbowaliśmy ale u nas to żylaki są problemem słabego nasienia. Jeden zabieg ma za sobą a jeden jeszcze przed nim.Schmetterling lubi tę wiadomość
-
To trzymam mocno kciuki. I walcz o hsg czym predzej Karolinko:)
Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualnyWitam sie z Wami w 1dc. Jeszcze nie krwawie ale temp juz książkowo spadla i czekam na to jak zbawienie bo jutro chcialam isc na badania...w szpitalu labo czynne w soboty...w w 2dc tez juz mozna... W niedziele zaczynam nocki i dupa..AMH po nocy mozna? Nie bede ma czczo. ..ale zalezy mi tez na prolaktynie
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
Witaj Janess, kolacja wygladala przepysznie i pewnie tak smakowala:)
Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok