Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj KoniczkonaSzczescie, sama robilas ten bukiecik? Jest cudny, piekna pamiatka
Schmetterling lubi tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualnyNiestety nie mam takich zdolnosci..
Zamowilam..i czekam az przyjdzie
..ale teraz mam wątpliwości czy takie cos jezt ok...nie lubie kupowac zywych kwiatów bo szkoda kasy na cos co do kosza pójdzie..no nie wiem juz sama..
Przydalby sie jakis bilecik, zawieszka ze to pamiatka z komuni ale nie moge nic takiego znaleźć..Schmetterling lubi tę wiadomość
-
Bukiecik jest cudny i bedzie sliczna pamiatka. Bilecik spersonalizowany do srodka fajny pomysl. Podsylam link bo sams korzystalam w zeszlym roku https://prezentynakomunie.com/bileciki_prezentowe,c,3550
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualny
-
Ja nie pamietam abym na komunie dostala kwiaty, predzej slodkosci:) Ja mysle ze bukiecik z gory zostanie doceniony zawsze bedzie przypominal.wjatkowy dzien
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualnyJaness wrote:My byłybyśmy zachwycone takim bukietem. Ale czy dziecko to doceni?
Właśnie, czy na komunie daje się kwiaty? Nie pamiętam żebym ja dostała i nawet nie pomyślałam że można kupić kwiaty.
Daje kase tylko i chcialam procz slodkiego upominku cos dołączyć a nie podobaja mi sie typowe pamiątki komunijne....pisma swiete, medaliki ma...
Cos takiego chce
-
nick nieaktualny
-
Jak dla mnie fajna pamiatka bo wlasnie nie tradycyjna.. bo jak sama piszesz medaliki, Biblie czesto się dublują. A to jest oryginalny pomysl
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaczelam sama strzyc psa...i mi maszynka padła. .oby sie tylko rozładowala bo zostal mi caly przod i przednie łapy...latem scinam ja na zero prawie wiec mamy szczura zamiast psa hehhh. Pierwsy raz ja tak calkiem sama strzygę..maz mnie ukatrupi jak wstanie haha
Poza tym upal nieziemski. Wypilam juz z litra wody jak nigdy( i zimnego Redsa),biegam na kibel i dopatruje@
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja generalnie tez tego nie lubi. U fryca musiala zostawać sama bo przy mnie dostawala kolby...
Dziś strzyglam ja na balkonie..grzbiet ok dawala..lapy tylne tez nawet..najgorzej łapy na dole..po prostu mocno dosc ja trzymam za noge i lece...tak samo robil fryc...pewnie w nocy zrobi kupe ze zlosci...kiedyś nasikala mi na kapcie po strzyżeniu...
Problem mam z głowa...nie wiem jak to wyjdzie...
Mam zwykla maszynke z rosmana za 30zl...moj sue nia golil lata...kupil nowa taka sama tez za 30 bo sa w promocji wiec ta stara dla psa...
Generalnie moj pies jest malutki 2,5 kg zywej wagi wiec tez inaczej.Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoradzcie mi bo zaczyna mi sie @ ale poki co tylko plamienie takie ze bez gaci moge chodzic...i nie wiem czy jest sens jutro robic tych badan czy lepiej w poniedzialek bo yo bedzie 3 lub 4 dc jesli dzis sie rozkręci...
Po tym strzyżeniu dostalam mega alergi...katar jeszcze gorzej i az w gardle drapie tak dziwnie, dobrze ze mam zyrtec.
Wykapalam sie i lazienke umylam bo masakra pełno pyłu, mój pies ma coś ze skóra jakby łupież -
nick nieaktualnyHejka wszystkim
Ja właśnie po pracy i czekam na mojego.
Kryska rozbawiłaś mnie tym wpisem hehe już Cię widzę jak fruniesz jak latawiec za swoją bestią hehe
Janess co do farbowania psów to ja jestem przeciwna. Nie dosyć że ubranka szyją dla psów i je stroją przeróżnie to teraz jeszcze farbują. Biedne zwierzaki, aż mi ich szkoda a właściciele mają wsiu bziu w głowie jak takie rzeczy wyprawiają z psami.
Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość