Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Janess wrote:Nova, co to są skurcze braxtona?
Miło że zaglądasz
twardnieje brzuch na kilka sekund to takie skurcze jakby ale baaaardzo delikatne. Nie bolesne ale nieprzyjemne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzuje sie w miarę. Zjadlam juz obiad i bylam w kibelku- troche tego leje sie. Byl duzy skrzep jak sie podcieralam.
Poza tym jestem zamroczona.
Na operacyjna szlam na pieszo.
Tam babki bardzo mile, widzialy jak sie boje.
Uspali mnie dozylnie czyms, nie intubowali na cale szczescie.
Nie wiwm co tam znalezli bo nie rozmawialam z lekarzem.
Obudzilam sie na sali do polowy obrana a pod pupka jak po porodzie big podpaska i podklad. Juz to wywalilam i zalozylam gacie ze swoja podpaska- mam nadzieje ze starczy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Koniczynko. Nie.martw sie.. mi na histeroskopi lekarz tez nie widzial ujsc do jajowodow okreslil to jako narosl lib blonke i nic niewidzial. Ale powiedzial ze tak dobrej widocznosci niema i wyslal na hsg a tam okazalo sie ze dwa jajowody drozne. Niemartw sie na zapas.Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualny
-
Wiem ze mi lekarz podczas histeroskopi usuwal jedynie polipy i spojrzal na ujscia jajowodow ale ich nie udraznial jak suguruje kolezanka wyzej, wiec niemartw sie Koniczynko i czekaj na hsg. To badania narazie nic nie przesadza.Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Ps. Nova87 absolutnie nie chcialam urazic ja takze pisze jedynie na bazie swoich doswiadczen. PozdrawiamStarania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
mimika85 wrote:Ps. Nova87 absolutnie nie chcialam urazic ja takze pisze jedynie na bazie swoich doswiadczen. Pozdrawiam
-
Nova87 wrote:Nie ma problemu. Jak pisalam a ja sie znam bo w dzien kiedy mialam isc po skierowanie na laparo i histero poszlam potwierdzic ciaze takze ominelo mnie toStarania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualnyPoszlam do poloznej by mi jeszcze raz wytlumaczyla i:
Zaczynając od szyjki - usuneli 2 polipy.
Usuneli część zrostow w tym ten przy lewym jajowodzie, przy prawym sie nie udało.
Powiedziala ze droznosc jajowodow nie ma nic do tego- to pokaże hsg...a ze usuneli przeszkody w szyjce- to będzie latwiej...
Tak czy siak jestem podłamana jakoś ale nie rycze, nie przezywam.