Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBuuu jestem i ja !!!
Hmm u mnie bylo AMH potem badanie usg i niby diagnoza PCOS nie mialam wtedy owulacji pecherzykow duzo i male a bylam po " domniemanym " terminie owu i na tej podstawie Pani doktor stwierdzila PCOS ...
Konczynka ja Cie doskonale rozumiem , przy abrazji bylam usypiana 1 raz w zyciu , bardzo sie tego balam , wlasciwie tylko tego wtedy sie balam ...
Ale od siebie powiem nie warto bylo tak sie stresowac , zasypiasz nawet niewiesz kiedy lekarze wokol nic kompletnie Ci sie nie stanie budzisz sie juz po wszystkim spisz jesscze z dwie godzinki a później Leżysz i smiejesz sie sama z siebie po co te nerwy ten stres
Ja nie czułam mdlosci , wazne jest kompletnie nic nie jesc i nie pic wtedy ryzko mdlosci po usypianiu maksymalnie spada
KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Ona.
Ja przed zabiegiem w styczniu nic nie jadlam od poprzedniego dnia kolo 18 i od 20 nie pilam właśnie by uniknąć wymiotowania..
Zabieg mialam następnego dnia po 15tej i jeszcze w tym dniu po wszystkim nic a nic nie pilam i nie jadlam. Zaczelo sie nastepnego dnia....to byl koszmar i zostalam przez to 1dzien dłużej....ale wiadomo..nie mozna porównywać usuwania pecherzyka do histero....
Jak nowy telefon? -
Witam
Mimo to stresujące badanie ale chyba i tak go zrobię. Tylko jak czytałam drogie to badanie. I czy można to w każdym laboratorium zrobić ? -
nick nieaktualnyKonczynka jeszcze nie wiem jak nowy fon bo jeszcze sie za niego nie zabralam haha , boje sie ze wszystko potrace swoj obecny mam 2 lata i wszystkie fotki itp mam w chmurze problem w tym ze do nieczego nie pamiętam hasel , nawet do poczty
Czy na kompie czy w tel mam automatyczne logowania jedynie do konta Samsunga mam zapisane dlatego narazie nic nie ruszam bo az sie boje haha czekam na sobote wtedy bede miala wiecej czasu i na spokojnie usiade i pokombinujeKoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJanes mialam tylko taka próbę przed hsg. Lekarz chcial tylko sprawdzic( nie narazajac mnie na koszty) czy uda mu sie założyć cewnik i to wszystko.
W cenie normalnej wizyty..to jest gościu ktory to co moze daje na nfz....a poki co nie moge sobie pozwolić na taki wydatek...gdybym misla wczoraj kase to zaufaj ze bym zrobila pełne hsg i by bylo z głowy..tak czy siak mowil by najpierw sie pozbyć polipa i zobaczyc czemu szyjka jest taka wąska.
Wermi AMH robi sie w 3dc i najlepiej tam gdzie nie transportuja krwi...w szpitalu itp...ceny wszędzie podobne150zl
Ona ja tez sie przymierzam do zmiany tel bo obecny juz muli...ale ja biore do abonamentu wiec biore to co daja bez doplaty i kazdy jefen jest dla mnie taki sam. Kiedys tez mnie takie rzeczy cieszyly...teraz niestety malo co mnie cieszy. Stres ze mnie zejdzie jak juz bede miala za soba te inwazyjne badania...
Ps. Moj był wczoraj ze mna, bylam w szoku ze lekarz tak na luzie sie go spytal czy chce byc przy tym...nie to co w szpitalach...werni lubi tę wiadomość
-
To już sama nie wiem. Czytałam ze obojętnie w którym dniu. Chyba pójdę do szpitala Brodnowskiego w wawie. Okres mi się zbliża to pójdę i odrazu porobie inne badania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 14:46
-
nick nieaktualnyMoj lekarz do nich należy. Tłumaczył to tym, ze wynik jest bardziej miarodajny, później są wahania z uwagi tez na inne hormony..
Bylam na zakupach. Brzuch mnie boli jak na @
Caly czas mam uczucie kłucia tym cewnikiem.
Plamienie ustało na szczęście...
Ja na AMH czekalam 2dni -
Ok to zrobię ale 4dc bo wtedy mam wolne i będę wypoczeta. Musze powtórzyć prl I tsh. Jak znów z tsh będę miała ponad 2 to powiem gince żeby mi dala lek na znizenie.
-
nick nieaktualny
-
Tak teraz już nie odpuszczę jak nawet mi mówi ginka ze przy 2 może być. Ale dla spokoju mojego poleciła żebym powtórzyła tsh i może sama mi zleci lek na obniżenie.
Oby Ci się udalo zasnac. Mniej pozytywne myślenie ze się uda. Stres niczego dobrego nie prowadzi :* wiem ze to trudno bo sama się mocno stresuje.
Po 11h pracy byl relaks po pracy z moim i jego braćmi. Poszliśmy do knajpy. Teraz spać. Buziaki dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 00:49
Janess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej :*
Powodzenia Koniczynka :* będzie dobrze daj znać jak będzie po wszystkim.
Ja się przebudzilam, myślałam że jest kolo 8-9 a tu po 6-7 to zmierzyłam tempke 36.74. Czekam na @ ma być jutro lub pojutrze. -
Teraz patrząc po wątkach to znalazłam fajną tabelkę co jedna dziewczyna dodała na "w oczekiwaniu na owulacje" wątek o estradiolu. Jakie badania robić w czasie cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 07:32
-
Dzien dobry Dziewczyny. Tobie Koniczynko zycze wszystkiego naj, nie stresuj sie, glowa do gory. Bedzie napewno dobrze.Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
Janess heh w tym samym czasie napisalysmy
Co do tesciowej to jest nieźle wybredna, ciężko coś takiej osobie kupić.
Ona podobnie teraz mam z tel. Dostałam od mojego tel zastępczy. I nie mogę narazie zamienić bo musze wszystko pospisywac co mam tu w tym starym. Loginy hasła tez.
A co tam u reszty dziewczyn?Janess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej !
Zrobiłam już wszystko część haseł pozmienialam bo nie pamietalam- ale skorzystałam z fajnej opcji smart switch
Sama przerzuca wszystko na drugi fon , zapamiętane stronki programy kontakty zdjęcia wszystko jest tak jak w poprzednim fonie łącznie z np rodzajem dźwięku na połączenia przychodzące
Mam jedyne problem z chmura - korzystalam z one drive i nie umiem się zalogować mimo zmiany hasła ciągle wyskakuje mi komunikat " brak połączenia z siecią sprawdź wi fi lub dane transmisji i spróbuj ponownie - oczywiście net załączony
Nova oooo jak miło Cię widzieć pisz co u Was
Konczynka jak zawsze zaciskam &&& i pisz jak już tylko będziesz mogła
Karolina jesteś tu ?
Jannes dlatego ja mojej nic nie kupuje bo ona podobnie wydziwia a tym bardziej nie biorę ja na żadne sklepy bo z nią to cały dzień trzeba zaliczyć niby nie kombinuje ale przymierza wszystko nawet to czego nie zamierza kupić ogląda dokładnie np fajna bluzka to sprawdza jak szyta czy gdzieś nitka nie wystaje itp
Zresztą po ostatniej akcji odejmie to może dostać ale kopa - jej urodziny postanowiliśmy z mężem kasę w kopertę włożyć a ona na mnie nagadala całej rodzinie ze taka ma synowa ze nawet od siebie kawy nie dała... No a kasa to co ? Syn osobno i ja ze niby osobno ? No przegiela ...werni, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Hej !
Zrobiłam już wszystko część haseł pozmienialam bo nie pamietalam- ale skorzystałam z fajnej opcji smart switch
Sama przerzuca wszystko na drugi fon , zapamiętane stronki programy kontakty zdjęcia wszystko jest tak jak w poprzednim fonie łącznie z np rodzajem dźwięku na połączenia przychodzące
Mam jedyne problem z chmura - korzystalam z one drive i nie umiem się zalogować mimo zmiany hasła ciągle wyskakuje mi komunikat " brak połączenia z siecią sprawdź wi fi lub dane transmisji i spróbuj ponownie - oczywiście net załączony
Nova oooo jak miło Cię widzieć pisz co u Was
Konczynka jak zawsze zaciskam &&& i pisz jak już tylko będziesz mogła
Karolina jesteś tu ?
Jannes dlatego ja mojej nic nie kupuje bo ona podobnie wydziwia a tym bardziej nie biorę ja na żadne sklepy bo z nią to cały dzień trzeba zaliczyć niby nie kombinuje ale przymierza wszystko nawet to czego nie zamierza kupić ogląda dokładnie np fajna bluzka to sprawdza jak szyta czy gdzieś nitka nie wystaje itp
Zresztą po ostatniej akcji odejmie to może dostać ale kopa - jej urodziny postanowiliśmy z mężem kasę w kopertę włożyć a ona na mnie nagadala całej rodzinie ze taka ma synowa ze nawet od siebie kawy nie dała... No a kasa to co ? Syn osobno i ja ze niby osobno ? No przegiela ...
U mnie pomalutku leci do przodu...najbardziej brzuch Wszyscy mowia że wielki jak na koniec 16 tygodnia:D
A od kilku dni męcza mnie juz te całe skurcze braxtona.