Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny
Ona przypomina mi się historia z tym testosteronem jak to odkryłas.
Motylek powodzenia na wystawie
Witaj spowrotem Emilka :*
Co do słodkości. Kiedyś badalam glukozę i miałam w normie. Ale myślę sobie zęby znów tak zbadać i insuline tez tak czytając Was.
Ja to mam odwrótnie. Nie potrafię dużo słodyczy jeść chyba ze przed okresem wtedy mam chcice. I tez myślę nad toxo. Od małego mam koty.
Zastanawiam się nad owulacja. Niby na monitoringu widać ze miałam ją ale rzadko odczuwam bóle. Może tu problem. Nie wiem. Będę musiała pogadać z ginka.Schmetterling, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To moja yorkowa agentka ma tak samo tez upal a ona pod kolderka:D pozdrawiam
KoniczynkaNaSzczęście, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualny
-
Oj nie wiem czy to dobrze. Raz zdarzyło się ze miałam taki nagły ból ze zgielam się w pol idąc do toalety u znajomych. Ale na szczęście zaraz przeszło. Przeważnie to cmi lub wogole nie odczuwam.
Śliczny piesekKoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Nie, moja niema problemow ze skora wsuwa wszystko tylko patrzy co skapnie, a moze drapie sie po jakies obrozce na pchelki lub kropelkach? Kiedys moja sie tak uczulila i non stop drapala Czasami jak cos sobie ubzdura to lapki wylizuje mimo ze nic tak niema.. cudna ta Twoja sunia moja podobna ale niewiem jak zdjecia sie wkleja.
KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling lubią tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualnyDzięki werni...ja miesiac temu nie mialam bólu owu od XXXlat a owu chyba była bo prog był wysoki...wiec nigdy nic nie wiadomo...
Mimika ja wklejam przez
http://pl.tinypic.com/?t=postupload
Tam wrzucasz fotke, a tu link i wychodzi fotka.
Ona sie drapie od zawsze...czy karma taka czy siaka...problemow ze skora jako takich nie ma...i myślę ze to na tle nerwowym...bo te psy takie juz są..
Kropelek nie stosuje żadnych i nic z tych rzeczy.
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
KoniczynkaNaSzczęście wrote:Dzięki werni...ja miesiac temu nie mialam bólu owu od XXXlat a owu chyba była bo prog był wysoki...wiec nigdy nic nie wiadomo...
Mimika ja wklejam przez
http://pl.tinypic.com/?t=postupload
Tam wrzucasz fotke, a tu link i wychodzi fotka.
Ona sie drapie od zawsze...czy karma taka czy siaka...problemow ze skora jako takich nie ma...i myślę ze to na tle nerwowym...bo te psy takie juz są..
Kropelek nie stosuje żadnych i nic z tych rzeczy.
Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualnymimika85 wrote:to pewnie na tle nerwowym. Bo sa troszke nadpobudliwe. Choc moja to oaza spokoju nawet nie szczeka a ma juz latek
Dawaj fotke hihimimika85, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
KoniczynkaNaSzczęście wrote:Moja na szczescie tez malo szczeka...tylko jak ktos puka do drzwi albo na balkonie jak ktos obok na balkonie cos robi..
Dawaj fotke hihiStarania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualny
-
Wyniki wygladaja dobrze;) choc moj ginekolog stw ze cukier 90 to za duzo jak na ciaz choc w normie. Pij pokrzywe troszke spadnie
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Janess ja mam i cukier i insuline na czczo wzorowe. Po obciążeniu insulina to dopiero u mnie kosmos.
No właśnie często tak sie dzieje ze po dawce glukozy wszystko szaleje...
Ja to bym zrobila ale pamiętam z czasów ciazy jak kiepsko mi szlo picie tego...brrrSchmetterling lubi tę wiadomość
-
Teraz za duze zdjecie, poddaje sie;) ja tez musze zrobic wyniki po dawce glukozy... dzieki Wam cos nowego sie dowiem, bo lekarz to skupia sie na.jednym a.moze.przyczyna.tkwi wlasnie w czyms innym
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok