X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w domu. Ulewy po dredze 3...
    Stwierdzam ze ja mam po prostu zyciowego pecha.

Zajezdzam na koncu na pocztę po moje zamowione kwiaty a tam kartka ze zamkniete do odwolania...awaria systemu...no kurr...szukam nr w necie, dzwonie i blagam by mi to jakos wydała bo jutro konunia i co ja zrobię...ufff udało sie...ale znow nerwy..czas...
    Tak jak myslalam glukozy nie mam zrobionej...i fajnie...
    Zjadlam banana, kupilam arbuza i czekoladę oraz chalwe i migdały...bede zaraz wpierdzielać...choc mam ochote na pączka...takiego mega...

Schmetterling, Janess lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janess wrote:
    Koniczynka
    kubek%20niespodziewajka%20gdy%20ci%20smutno%20gdy%20ci%20zle.jpg

Ps. Ja chce taki kubek na urodziny! !!! Mam juz niedlugo haha

Schmetterling lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi się pochwaliła w wiadomości prywatnej :)

Ja też mam wkurwa. Moi teściowie dziś zaczęli remont łazienki, jakby *urwa nie mogli zacząć w poniedziałek. Nie wiem jak ja przeżyję 2 dni bez łazienki.
    Plan jest taki: jedziemy jutro do nich, tam śpimy, w niedzielę zostawiamy Mopulka u teściów, jedziemy 120km na Komunię, wracam wieczorem, śpimy, w poniedziałek robię home office od teściów, po południu wracamy do Krakowa.
    Do tego kuzynka mojego m. (matka chrześnika) na pytanie czy ktoś u nich śpi po Komunii odpowiada: tak Wy. Starego nie ma w domu, więc mówię do niej "chyba ktoś mi chce zrobić niespodziankę, bo ja nic o tym nie wiem. Tylko co z naszym misiem?" Ona: "Kurczaki, a nie może zostać u rodziców grzecznie?" Ja: "No ja nie zostawię Batona samego na noc u teściów". Wraca m. z piłki (o północy!) i się go pytam o co chodzi z tym spaniem, a on zdziwiony, że on nic nie ustalał. Mam zasadę, że albo ktoś nas przyjmuje z naszym psim dzieckiem albo nara. Kuzynka została dziś odpowiednio lecz grzecznie o tym poinformowana.

Karolina2787, hipisiątko, werni, Janess lubią tę wiadomość

• mimika85 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przezroczysta

Starania od 2013
    1cykl z Clo od 03.2018
    04.2018 CB
    12/2018 1 inseminacja:(
    02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
    03/2019 3 inseminacja:(
    Nasienie Męża ok
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki mimika ..tez tak mi sie wydaje...

To teraz moge sie obzerac bo bylam w piekarni. .
    Dobrze ze tego nie widzicie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z psem tez wszedzie jezdzimy. Pytamy czy mozemy. Zawsze zabieramy jej miski i żarcie, a do bardziej obcych transporter w razie czego...ale ona jest malutka to co innego.
    Nie kazdy toleruje psy...

• mimika85 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznego:) dzis tez mam chandre i napewno odwiedze cukiernie jak wkoncu wyrusze z domu. Jesli chodzi i psiaczka to tez mamy mala suczke w typie yorka i stramy sie zabierajac ja zawsze ze soba. Choc faktycznie ludzie maja rozne podejscia do zwierzat, ale z takimi staram.sie nie zadawac. Choc jak wiadomo rodziny sie nie wybiera☺

KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling, Janess lubią tę wiadomość

Starania od 2013
    1cykl z Clo od 03.2018
    04.2018 CB
    Nasienie Męża ok
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdy Ci smutno,
    Gdy Ci źle
    Szybko winka napij się!
    Hahaha

mimika85, Karolina2787, Paula83, Schmetterling, werni, Janess, hipisiątko lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://youtu.be/3qQjo5E0jjA

• mimika85 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre;D chociaz sie usmiechnelam.

KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość

Starania od 2013
    1cykl z Clo od 03.2018
    04.2018 CB
    Nasienie Męża ok
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Nie obraź się Motylku ale ja też nie toleruję zwierząt w domu i kiedyś nawet przyjeżdżał do nas co tydzień wujek z spanielem. Doprowadzał nas do szaleństwa ten pies i ich zachowanie względem psa. ( nawet musiał mieć talerz postawiony na stole i jadł razem z nami obiady ) traktowali go jak córeczkę, której nie mieli. Nawet jak był mały miał fotelik ( taki od noworodka) i w nim spał podczas podróży.

Jasne, rozumiem. Tzn.nie rozumiem, ale toleruję. Niech tylko nikt ode mnie nie wymaga, że go zostawię samego w obcym miejscu. No moze nie obcy, ale jest tam teściowa.

hipisiątko, Janess, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janess wrote:
    Ale czym się pochwaliła?
    Kierunkami studiów.

hipisiątko, Janess lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2018, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge spać..obudzil mnie mega ból taki jak miewam w owulacje...nigdy w zyciu tak wczesnie(8dc) sue nie pojawiał..i sie boje ze we wtorek bedzie już za pozno na to badanie...
    Boli jak jasna cholera..chyba ze taki sam ból moze oznaczać zapalenie wyrostka, albo nie wiem co..

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2018, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c1ea81925bc.jpg

hipisiątko, KoniczynkaNaSzczęście, mimika85, Janess, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu.ta.kryska wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c249d0400cf.jpg

Święta prawda...

Boszzzzzz jak mi sie nie chce iść...

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 19 maja 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka jakie plany na weekend? :)
    Ale mam lenia a musze parę rzeczy porobić w domu zanim tamten moj przyjdzie ze szwagierka. Tez musze dom wypucowac prania porobić itd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 10:55

Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ;-)
    Wracam przywolana
    Dzien jak co dzien , u Nas troche sie wszystko pokomplikowalo - maz dziecka nie chce , mamy ciche dni które powoli przemijaja ale bez rewelacji i porozumienia
    Generalnie pauza niewiem na jak dlugi czas ...
    U lekarza nie bylam 15 - stego mialam byc ale nie poszlam bo po co - jak miala mnie stymulowac ...
    Nie martwie sie tak niczym innym jak czasen ktory niechce sie zatrzymac i boję sie ze wkoncu przyjdzie dzien w ktorym naprawde okaze sie ze jest juz zapozno ...
    Dodam tez ze miałam miesiaczke jak w zegarku, ktora trwala az 1 dzien bez rewelachi a od wczoraj mam typowo plodny sluz ... czyli jakby wszystko pracuje szkoda ze nie w zwiazku ...
    Czasem przeszywa mnie mysl ze tak ma byc - przeciez on dziecko ma i to ma z czasow liedy tak naprawde i my się staraliśmy
    Więc co zemna nie tak ? Dlaczego Bog tak postanowil ? A jak już się udaje , to na barszo krotko ...

Co do planow ja wrocilam nie dawno z pracy piersi z kury zrobie , i dzis juz padam na twarz planow nie mam no chyba ze polecę do siostrzeńca
    Jutro za to jadę zwiedzac " swiat w miniaturze "
    11 czerwca w planach energylandia
    W tym samym tygodniu planuje jechac do Twinpigs
    No i w sierpniu wakacje ...
    Ale co bedzie z tych planow nie mam pojecia
    Powoli mam dosc tego związku

werni, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc.
    Ona29 milo ze sie odzywasz.
    Mam nadzieje, ze to przejściowe problemy i Wasza sytuacja sie poprawi. Juz tyle przesliscie, ze co Was nie zabije to wzmocni!
    Rozmawialas z nim czemu nie chce dziecka?
    Moze potrzebuje czasu po tej ciąży biochemicznej? Moze sie boi ze znow tak bedzie i ze będziecie cierpieć...my kobiety wiele potrafimy znieść...a faceci sa słabi niestety...
    Fajnie ze masz zajecie i pomagasz siostrze. A co na to szwagier? Juz ok?
    Wakacje zaplanowane...moze do tego czasu sie wszystko wyklaruje. Bądź dobrej mysli.

Schmetterling, Paula83, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KoniczynkaNaSzczęście wrote:
    Czesc.
    Ona29 milo ze sie odzywasz.
    Mam nadzieje, ze to przejściowe problemy i Wasza sytuacja sie poprawi. Juz tyle przesliscie, ze co Was nie zabije to wzmocni!
    Rozmawialas z nim czemu nie chce dziecka?
    Moze potrzebuje czasu po tej ciąży biochemicznej? Moze sie boi ze znow tak bedzie i ze będziecie cierpieć...my kobiety wiele potrafimy znieść...a faceci sa słabi niestety...
    Fajnie ze masz zajecie i pomagasz siostrze. A co na to szwagier? Juz ok?
    Wakacje zaplanowane...moze do tego czasu sie wszystko wyklaruje. Bądź dobrej mysli.

Nie nic on na to ... bo go nie ma - pewnie jak przyjedzie to bede za malym tesknic bo tam nie pójdę :-/
    Nie nie mysle ze nie tego sie obawia mowi ciagle o finansach ... szczerze kompletnie go nie rozumiem powtarza ze już mu sie pracowac niechce a bedzie musiał bo wszystko spadnie na jego glowe , itp znow mówi NARAZIE NIE , mowi tak co chwile już mam dość
    Nie on powinien o tym decydowac
    Dziecko sam ma i nie prawa decydowac o tym kiedy ja mam miec
    Dlaniego nie problem zaden wysylac malemu pieniadze czy nawet na konto mu wplacac pieniadze ( oprocz alimentow ) no wiec wydatki sa
    Ale tez wiem ze my mamy pieniadze tylko jemu ciagle malo i malo ...
    Niewiem co to bedzie
    Wedlug mnie tak szczerze , on jest uzalezniony od testosteronu i stad takie decyzje dłużej niz 2 miesiace nie potrafi wytrzymać bez niego nie zyje , nie wspolzyje ale jest normalny
    Jedno i drugie koliduje ze soba wiec podejmuje decyzje sam ... i jak juz jest naprawde goraco wtedy obiecuje i odklada ... ale to trwa już prawie 3 lata ( odkad się dowiedzialam ) i tak sie bawi zemna w kotla i myszke
    Mamy prawie pisemnie potwierdzone ze ten jego testosteron diametralnie wplywa na wyniki nasienia - dziala jakby antykoncepcyjnie
    W trakcie jego brania jego wyniki sa słabe mizerne albo calkowicie zerowe po odstawieniu wszystko jakby wraca do normy
    Tyle ze zdaje sobie sprawe z tego ze któregos dnia do normy nie wroci bo wkoncu cos sobie uszkodzi i tyle
    Teraz jak wspolzyjemy to tez niejest tak ze on sie zabezpiecza czy to stosunek przerywany nie bo wszystko jest tak jak bylo ale na ciaze szans nie ma
    Chore to dla mnie

Konczynka co z Twoim AMH ? Normalnie teraz doczytalam

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2018, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale on bierze testosteron czy jak? Po co w ogóle mu to...co mu to daje...a moze robi specjalnie jako wlasnie metode antykoncepcji?
    Ja facetow nie rozumiem...z moim tez jest roznie...humory to ma gorsze niz ja.....na temat dziecka nie rozmawiamy juz..tylko sie pyta jak ide na krew ze po co to i na co to...supli tez nie bierze jak powinien..chyba tylko jak mu przypomne...chodzi ostatnio wiecznie niezadowolony...

Moje AMH jak widzisz jest za wysokie jak na moje 33l...i sue ciut tym podłamałam bo byłam pewna ze z owulacja i jajeczkami wszystko ok...a moze się okazac ze mam PCOS tylko moze nikt tego mi nie zdiagnozowal...nie wiem..im dluzej o tym myślę tym bardziej jestem przekonana ze nie bedziemy mieli wspolnych dzieci...i mimo ze sie staram to nie umiem sie z tym pogodzić..

‹‹ 383 384 385 386 387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ