Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna, trochę dałaś mi do myślenia, ale moi rodzice też nam pomagają, więc chyba u nas tak nie jest. A nawet jak jest i stary mi kiedyś wygarnie, to wtedy przemyślę jeszcze raz. Na razie zostaje po mojemu
Janess masz rację z tymi rodzicami to jak z dziećmi czasem... oby było dobrze. A Twoja mama jak teraz?
A tak w ogóle laski, to nie trzaskajcie postami na forum bo przeciąg robicie!!!
Dziewczyny, wszystkie jesteśmy potrzebne tutaj, bo w kupie siła! Tylko się nie nakręcajcie, bo mamy dosyć zmartwień w realu, żeby jeszcze na forum się denerwować.
I odpier***cie się od dupy Maryny, bo jak się Maryna wkurzy to dopiero będzie
Na obiad u mnie wątróbka z cebulką, a na dworze deszcz
Chyba wszystko napisałam, co chciałam...Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Alegzi no widzisz jaka ze mnie sklerotyczka starość nie radość już mi na pamięć padło. Przecież pisałaś już tyle razy że Ty w Grecji (czego absolutnie zazdraszczam) a co kupiłaś dobrego?
Nie w Grecji, a w Hiszpanii Ale spokojnie, ze mnie też jest niezła sklerotyczka.
Co kupiłam? Winogrono, pieczywo, drożdżóweczki z orzechami na śniadanie. Tak jak w Polsce wystrzegałam się pączków czy drożdżówek tak tutaj jem tego na potęgę. Są inne niż u nas i pewnie to przez to.Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualny
-
Anet_86 wrote:Ona, trochę dałaś mi do myślenia, ale moi rodzice też nam pomagają, więc chyba u nas tak nie jest. A nawet jak jest i stary mi kiedyś wygarnie, to wtedy przemyślę jeszcze raz. Na razie zostaje po mojemu
Janess masz rację z tymi rodzicami to jak z dziećmi czasem... oby było dobrze. A Twoja mama jak teraz?
A tak w ogóle laski, to nie trzaskajcie postami na forum bo przeciąg robicie!!!
Dziewczyny, wszystkie jesteśmy potrzebne tutaj, bo w kupie siła! Tylko się nie nakręcajcie, bo mamy dosyć zmartwień w realu, żeby jeszcze na forum się denerwować.
I odpier***cie się od dupy Maryny, bo jak się Maryna wkurzy to dopiero będzie
Na obiad u mnie wątróbka z cebulką, a na dworze deszcz
Chyba wszystko napisałam, co chciałam...
Podeślij mi tą wątróbkę Ale mi zrobiłaś smaka ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 15:35
Anet_86 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualnyalegzi wrote:Podeślij mi tą wątróbkę Ale mi zrobiłaś smaka ;p
Alegzi, zanim wątróbka dotarłaby do Włoch ;p , to pewnie by zjełczała i cebulka już nie tak by była.
Karolina, ale się uśmiałam boskie to było ciśnienie chyba dzisiaj takie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 15:41
Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago Ty wiesz że nie zaczaiłam hahahahaha akurat poszłam gary myć, nie no spalę się ze wstydu jaka zawieha ze mnie o matulu Dobra naśmiałam się sama z siebie jak nigdy a wracając do... obiadu to ja też zjadłabym wątróbkę
Alegzi śniadanko pyszne w HISZPANII
P.S Bardzo mnie cieszy fakt iż poprawiłam Wam humorki dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 15:43
Anet_86, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW czasie deszczu staraczki się nudzą, to ogólnie znana rzecz
Choć mniej brudzą się i mniej trudzą się, ale za to nudzą się też!
W czasie deszczu na forum pisują, to ogólnie znana rzecz
Choć nie mniej z mężami baraszkują, ale za to fochują się też!!!
W czasie deszczu obiad gotują, to normalna, zwykła rzecz
Ale nieraz coś w kuchni zmalują, a ty stary masz i jedz!Karolina2787, MisiaABC, Lago, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny