Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBry wszystkim
Widzę tematy szły w których jestem dobra hehe a raczej obeznana o to lepsze słowo. Jak wiecie obracam się w gronie matek, nianiek i babć itd.itp. moje że tak powiem ''szefowe'' często zamawiały coś z neta tzn właśnie paczki ciuszków lub butki. Ostatnio moja obecna pracodawczyni zamówiła wielką pakę ciuszków jak to Pani sprzedająca napisała nie są zniszczone, czyste i zadbane (wiem z rozmowy z moją szefową) przyszła paka fakt wielka ale ciuszki yhm yhm po pierwsze to sprane na maksa, pokulkowane i rozciągnięte poza tym mało co pasuje na małą a na zaś i tak się nie nadają bo wyglądają jak wyglądają tylko na podwórek by dobrudzić i wyrzucić. Szkoda bo K. myślała że będą fajne a widziałam jej zawiedzioną minę. No więc nie zawsze jest jak piszą panie. Nigdy nie wiadomo ale czasem oczywiście można trafić na perełki. Buciki kilka razy kupiła adidasy oryginalne za 30/20zł i stan super także różnie to z tym jest. Ja bym chyba wolała pójść sama do lumpka i powybierać ciuszki takie jakie uważam, potem wiadomo uprać i wyprasować.
Co do ludzi to ja też wybieram psy
A co do mięśniaka to ja za dużo z nim raczej nie zdziałam Lago zostaje mi faszerować się drogimi lekami przez 3 miechy z niewiadomym powodzeniem bądź zaryzykować usunięcie mięśniaka z ryzykiem utraty macicy więc wolę zaryzykować i próbować z nim zajść w ciążę.
Krystyna123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness wrote:U Was też tak gorąco?
Dla każdej dla ochłody
Ale bym sobie zjadła takiego ale nie chce mi się tyłka ruszyć bo musiałabym mpkiem jechać na miejscu tylko sklepowe
P.s Waniliowy lub śmietankaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 11:31
-
Oj takiego kreconego tez bym pochlonela... mniam...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
Hipi czekam na wynik testu !
Karola co do miesniaka to się nie wypowiem bo u mnie akurat on przeszkodził, jak już udało się zajść to akurat musiało się zagniezdzac centralnie pod samym miesniakiem no ale najważniejsze że drugi 100 % drozny tamten pewnie też
Trzeba gratulowac:-)
A ja hmm moje pójście do mamy poskutkowało tym że właśnie obudziłam się na Mazurach:-) jesteśmy tu od wtorku rano w poniedziałek o pół nocy wyjechaliśmy żeby być około 7 Na miejscu, wczoraj też zaliczylismy morze Gdańsk, Sopot
Karola niestety się nie zobaczymy , tak naprawdę mamy tak napięty grafik że czasu mi braknie do wszystkiego
Mieliśmy wracać w niedzielę, ale wracamy już jutro na noc wyjeżdżamy- dobre i to
Generalnie wyjazd udany , dziś planujemy Mamerki i Wilczy Szaniec
Udanego Dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 08:00
Janess, hipisiątko, Fantasmagoria, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna bardzo szkoda że się nie zobaczymy ale cieszę się że miło spędzicie czas Mam nadzieję że wszystko u Was ok
Co do mięśniaka to ja wiem że jest ryzyko ale ono zawsze istnieje. Mimo drożności uznajmy jednego jajowodu bo drugiego nie biorę pod uwagę to i tak na ciążę naturalnie nie liczę a tylko wspomaganą. Czas pokaże... Miłego dzionka kochana
Hipi???hipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka Dziewczyny, ja już na swoich wlosciach
Po powrocie wczoraj szybko jechaliśmy na sklep kupić nową kuchnię
Same dobre rzeczy! Miałam przeznaczona gotówkę na zakup sprzętu oczywiście nie dało rady limit plus nadwyżka wyczerpane:-P
Ale widok w kuchni niesamowity. Zostało mężowi jeszcze piekarnik przepalic - ja wczoraj próbowalam ale ilość dymu jaka się nagromadzila ( wiem że to normalne) tak mnie tak mnie przerazila że odrazu go wylaczylam
Hipi co z testem ?
Dziewczyny ja od wczoraj stwierdziłam że bol który określam jako bol owu to nie jest to :,( w tym miesiącu 3 razy go miałam
Karola A Twój badania robił ponownie ?
Jannes ale żeby 4 rano ? Haha
Krystyna123, hipisiątko, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
Ja u teściów z moim siedzimy. No mam nadzieję że jak wrócą wszystkie z urlopów, wakacji itp. to i tutaj na wątek też
Ona nie jeszcze nie robił badania ale niedługo musi. Co do piekarnika to nie dziwię Ci się, trauma zostaje...Krystyna123, Janess, Lago lubią tę wiadomość
-
U mnie ostatni dzień urlopu. Wciąż walczę z diagnoza mojej tarczycy ale dostałam leki i za miesiąc mam powtórzyć badanie. Z mężem mam kosę i w tym cyklu w końcu odpuszczę starania bo mam zamiar się na dziada złościć jeszcze przez dłuższy czas dzisiaj w planach odświeżenie/malowanie ściany w sypialni a jak Wam mija niedziela?
Krystyna123, Janess lubią tę wiadomość
⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016