Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMotylek
Ja jestem podglądam czytam ale ze mam śluz plodny i 11dc to atakuje chłopa. No wyniki są, ja po histero wszystko odetkane to może coś z tego będzie;-)
Właśnie Jannes gdzie ucieklas.
Rose ?
Lago ?
hipisiątko, Rose87, Schmetterling, werni, Janess, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka laski
Ja jestem ale jakoś tak nie mam o czym pisać to i nie pisze. U nas starania zawieszone póki co, czekam na @ bo na dniach ma się pojawić i tylko chodzę i wpierniczam co mi w ręce wpadnie W biedrze kupiłam sobie taśmę do ćwiczeń któraś próbowała z tym ćwiczyć?
I ten suwak ciągle w miejscu stoi bez sensu, chyba usunę go...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 09:26
Schmetterling, werni, Krystyna123, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
Motylek super dwa prezenty w jednym
Ona trzymam kciuki
Rose spróbuj moze inaczej wpisać w suwaczku albo od nowa spróbuj. Wcześniej też mi nie wychodziło bo do tekstu nie potrzebnie wpisałam buzki. Usunelam i działa.Krystyna123, Schmetterling, Rose87, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczęta
Wpadam dzisiaj Was podczytać, a tu się dzieje, że hoho! I jak widać w samą porę, bo akurat zostałam wywołana.
Hipcia, dziwne postanowienie noworoczne. Komplikujesz życie sobie i sąsiadowi, więc uważaj na siebie! Takie podchody totalnie nie dla mnie, w książkach tylko o tym czytam.
Ona i Krysia, co ja czytam... Życie rodzinne widzę kwitnie. Czyżby na horyzoncie zmiany na lepsze były? Oby!
Motyl, mam nadzieję, że sobie wszystko wyjaśniliście z mężem i będzie tylko lepiej między Wami.
Tooney?
Cierpliwa i Nova chyba pochłonięte życiem rodzinnym i dobrze!!!
A u mnie stymulacja z mizernym na razie skutkiem, pęcherzyki rosną jakby chciały a nie mogły. Cóż, można się było tego spodziewać. Zobaczymy co będzie dalej. Rzadko wpadam, bo dzieje się u nas. Ja gimnastykuję się w pracy, bo muszę często śmigać do kliniki i trzeba to jakoś godzić, łatwo nie jest. Obawiam, się, że wypstykam się z urlopu i pod koniec roku będę goła i wesoła. A zawsze kilka dni mi przychodziło, bo zawsze chciałam mieć jakiś zapas w razie w.Schmetterling lubi tę wiadomość
Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWerni ja już próbowałam z tym suwaczkiem i usunęłam wpis który miałam wcześniej i też od nowa brałam ale to nic nie dało
Dziewczyny z jakich Wy stronek brałyście suwaczek? Działający
Hipi toć ja myślałam że go od razu upijesz i posiądziesz hehe
Motylku teraz tylko lepiej będzie
Ona chyba się na mnie gniewa
Schmetterling, hipisiątko, werni lubią tę wiadomość
-
Kryska dobre to co napisałaś. Jak byśmy miały wszystko brać na poważnie to co Ty piszesz i wogole na poważnie brać życie to by ten wątek nie istniał i strasznie nudne życie by było. W życiu trzeba się śmiać gdy w środku w duszy jest inaczej by nie paść w depresję.
hipisiątko, Rose87, Schmetterling, Krystyna123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio w ogóle humoru nie mam. Tu widzę też jest nie zaciekawie.
Rose87, Krystyna123, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem jak wy ale ja dziś wiem co to prawdziwy ból doopy. Skutki biegania po podwórku w klapkach są opłakane dla mnie.
Ma to swój plus: do końca dnia leżę na kanapie przed tv na boczku bo siedzieć nie dam radyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 16:32
Janess, Schmetterling, werni, Rose87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny