Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krystyna to Ty poliglotka. Heh jak ta mała Bella co ona zna z 7 jezykow.
Tez mi nie wchodzą języki. A chce się nauczyć lepiej angielskiego i nauczyć się hiszpańskiego.
Cierpliwa pewnie na wątku Niemieckim kiedyś tam byłamKrystyna123, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynka miażdzy! Pogadałabym z jej rodzicami, żeby się dowiedzieć jak się nauczyła. Zawsze chciałam wychować dzieci dwujęzycznie, żeby miały łatwiej.
Werni, niestety hiszpański średnio lubięWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 11:04
Krystyna123, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
Ja już w domowych papciach;-)
Było minęło- zadowolona wróciłam szczęśliwie do domu , a bałam się bo tak sypalo sniegiem że szok...
Wróciłam jak miałam obiad gotować to mi się ręce trzesly hahaha
Co do języków no to ja angielski no i trochę Polski:-P
Niemieckiego szczerze nie lubię- twardy język nawet będąc w Niemczech porozumiewalam się po angielskuKrystyna123, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Motylek napewno angielski. Szwagierka będzie uczyła amerykańskiego. Może kiedyś poleci z nią do Stanów bo tam ona ma rodziców
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrystyna123 wrote:Eee, wczesnie jak dla mnie. Ostatnio w 8 DC jeszcze resztki @ lecialy, a tym razem taka niespodzianka. Az se starego bzyklam na te okolicznosc i to na trzezwo! Rozwod rozwodem, ale w celibacie zyc nie musze
Po tych wszystkich akcjach jeszcze masz na niego ochotę? Podziwiam
U mnie owulacja występuje do 10dcKrystyna123, hipisiątko, Rose87 lubią tę wiadomość
-
Pewnie tak jak jak piszesz. Nieznam się na tym. Tylko mówię jak ona mówi na to. Nie interesowalam się tym głębiej
Krystyna123, Schmetterling, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDla mnie brytyjski a amerykański angielski to całkiem inna bajka.
Dostałam dziś od rodziców BMW X1
Kupił go w sierpniu, a stary samochód sam z siebie znów zaczął odpalać. Tym sposobem nowy jest mu niepotrzebny. Bardziej jednak niż kawał tej blachy ucieszyły mnie dwa proste słowa, które usłyszałam od ojca pierwszy raz w życiu. W drodze powrotnej popłynęły mi łzy..hipisiątko, Rose87, werni, Krystyna123 lubią tę wiadomość