Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Ile kosztuje to badanie? I czy trzeba je robić w określonym dniu cyklu czy to obojętne?
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Karolina, Ty masz miec histeroskopie diagnostyczna, tak? A czy lekarz coś Ci mówił jak to ma wyglądać? Bo mi chcą robić bez usypiania i tego sie strasznie boje, chociaz wszystkie dziewczyny ktore to przeszly bez narkozy mnie uspokajają.
Za pomocą wziernika i kamery lekarz ogląda macicę.Znowu.ta.kryska, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam.
Ja już w pracy z kawą
21dc, po wczorajszym spadku temp dzisiaj wzrost Oby szlo juz w góre:)
Ide dzisiaj badac progesteron. Zobaczymy co tam w moim ciele słychaćKarolina2787, MisiaABC, Janess, Ona29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Witam.
Ja już w pracy z kawą
Ide dzisiaj badac progesteron. Zobaczymy co tam w moim ciele słychać
Ładnie to wygląda miejmy nadzieję że zakończy się na zielono 3mam Kciuki && daj znać jak z progiem u CbMisiaABC, Nova87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Witam.
Ja już w pracy z kawą
Ide dzisiaj badac progesteron. Zobaczymy co tam w moim ciele słychać
Baardzo książkowo
Trzymam kciuki &&&&Nova87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana , ja oczywiście hardkor sikajacy na test i oczywiście nic tzn ja tam coś widzę ale to wymysl mózgu:-P
Za bardzo się nakrecam:-P
Że aż nie poszłam krwi oddać bo stwierdziłam że odpuszczam
Serio chyba dam sobie na luz, jedynie owulacje sprawdzac będę żeby nie było takiej sytuacji jak w sierpniu
Anet wypada zapytać jak tato się czuje , czy flaki smakowały i kiedy oczekujecie wyników hp
Kryska gratuluje nowego członka rodziny:-P niech się zdrowo chowa , zdradz jak będzie miał na imię
Jannes przewalone chociaż ja nigdy nie miałam takiej sytuacji .... pamiętam młoda głupi a byłam z 22 lata miałam pojęcia o ciąży żadnej no i staralam się luteina mi się skończyła ooo a miesiączki nie miałam byłam pewna że to ciąża i bałam się że ja poronie poszłam do apteki hahah prosiłam farmaceute ażeby mi luteine dał niech sprawdzi w kompie że mi lekarz przepisywal , mojej lekarki nie było wtedy
Oj człowiek głupi taki teraz się z tego śmieje ale gdybym ja odstawiła to @ by przyszedł hahah poprostu nie odstawiłam bo nie było okresu hahahaahah
A teraz co ? Można się trochę doktorem nazwać
Tak myślę jeszcze nad ta stymulacja , przy moim Endo czy ona ma wogole sens? Mie mam pojęcia jakie jest teraz ale wątpię że urosło jakoś super , co robić? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
bardzo Was przepraszam, ale chyba nie dam rady pozostać na tym wątku
Tempo dla mnie jest zastraszające, a ja ostatnio mam tyle zajęć, że nie dam rady być dla Was wiernym kompanem
Życzę Wam wszystkim z całego serca upragnionej fasolki :*
Pozdrawiam,
M.
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Ehh.... twarda baba ze mnie ale dzisiaj pierwszy raz mi sie aż s słabo przy pobraniu krwi zrobiło Aż Pani co pobiera krew się smiała że mój sweterek jakoś kolorów nabrał przy mojej twarzy
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEj Schmetterling no co Ty nie zostawiaj nas dlatego że dużo się dzieje na wątku ale to chyba dobrze że jest ruch a jeśli nie nadążasz to przecież nie musisz wszystkiego nadrabiać jeśli nie chcesz i każdej z nas odpisywać tylko bądź i pisz kiedy Tobie pasuje. Pisz co u Ciebie, jak dziś spędzasz dzień itp. zobaczysz że się wkręcisz ja nawet jak czytam wcześniejsze wpisy dziewczyn bo mnie akurat nie było to i tak później zapominam kto co pisał ale tak to już jest jak jest nas tu sporo i doskonale Cię rozumiem ale żeby od razu opuszczać wątek przykro. Zastanów się jeszcze
Nova87 o której wyniki?MisiaABC, Parsleyek, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJannes no właśnie nie można hahaha ale tak jak pisałam młoda i głupi a:-P
Ja właśnie weszłam na pazurki jak będę w domu to zapodam foto
Chociaż niewiem czy to ma sens ja tam widzę tzn mój mózg widzi:-P
Sprawdź jeszcze raz ten próg 7 ,9 dpo i później weź się za lutkeJaness lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja to jak na razie dowiem się jutro czy była owu ale nawet jeśli tak to nic z tego nie będzie. Dalej bd czekała na to co mi powie gin w sprawie histero no i b.nasienia też przed nami. Zastanawiam się też nad pójściem do endokrynologa ale z tego co widzę to nie łatwo znaleźć dobrego ech...