Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina_2603 wrote:Hej kobitki Witam się z rana niewyspana jak nie wiem co... Te weekendy są stanowczo za krótkie!!
Wczoraj teściowa powiedziała mi, że w maju zostanę mamą... Widać, że ktoś ma wielkie ciśnienie na kolejnego wnuka bądź wnuczkę!! -
Paulina_2603 wrote:Hej kobitki Witam się z rana niewyspana jak nie wiem co... Te weekendy są stanowczo za krótkie!!
Wczoraj teściowa powiedziała mi, że w maju zostanę mamą... Widać, że ktoś ma wielkie ciśnienie na kolejnego wnuka bądź wnuczkę!!
Moja znajoma kiedys mi opowiadala jak zupelnie obca kobieta widzac ja w supermarkecie podeszla do niej i powiedziala ze jest w ciazy... Ta ją wyśmiała ale w domu stwierdzila ze faktycznie okres juz powinna miec, zrobila test i BACH!
Więc może Twoja teściowa też coś zobaczyła? HE HEPaulina_2603, Rudziutka7, werni, Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
Wczoraj teściowa powiedziała mi, że w maju zostanę mamą... Widać, że ktoś ma wielkie ciśnienie na kolejnego wnuka bądź wnuczkę!!
O właśnie jakaś wróżka z niej?? Też chcęVesna lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Jak to powiedziała? Jest wróżką? To niech mi też powróży Albo nie, wolę niespodzianki
Zacytuję!! "Już Wam obliczyłam, że w maju będziecie mieć dziecko. Wszystko już wiadomo"
A mój mąż na to, że ma podać nam jeszcze dokładną datę i jak może to płeć też
Rozbawiła nas tym na maksa. Swoją drogą, ten maj to byłby fajny miesiąc nawet, ale to raczej mało realne.Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Lena Z. wrote:słuchaj niektóre kobiety mają taki dar że widzą gołym okiem że dana kobieta jest w ciąży... nie wiem jak to robią ale tak jest!
Moja znajoma kiedys mi opowiadala jak zupelnie obca kobieta widzac ja w supermarkecie podeszla do niej i powiedziala ze jest w ciazy... Ta ją wyśmiała ale w domu stwierdzila ze faktycznie okres juz powinna miec, zrobila test i BACH!
Więc może Twoja teściowa też coś zobaczyła? HE HE
Pewnie sugeruje się tym, że był ślub, to teraz szybko bobas. Zobaczymy co będzie. Póki co mój wykres szaleje, a na ovu raczej się nie czuję. -
Maj to piękny miesiąc Widzę, że testy wyszły negatywne, ale póki nie ma @, to jest nadzieja!! Trzymam mocno kciuki!!
Vesna lubi tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Maj to piękny miesiąc Widzę, że testy wyszły negatywne, ale póki nie ma @, to jest nadzieja!! Trzymam mocno kciuki!!
no bo ja z tych niecierpliwych jestem
miałam zalegające dwa tesciory to stwierdziłam czemu nie? no i negatywy -
Vesna wrote:no bo ja z tych niecierpliwych jestem
miałam zalegające dwa tesciory to stwierdziłam czemu nie? no i negatywy
Poczekamy, zobaczymy. A długo się staracie (nie jestem w stanie nadrobić całego wątku, więc wolę zapytać)? -
My od marca tak świadomie, bo wcześniej na zasadzie będzie to będzie fajnie Miałam laparoskopię w lutym, potem diagnoza - endometrioza i przykaz lekarza, że mam pół roku by zajść w ciążę, bo potem wysyła mnie na leczenie. Chciał od razu, ale my chcieliśmy spróbować... no i tak mijają miesiące... obecnie zaczęliśmy ostatni cykl w tym roku...
-
To trochę się już staracie...
Moja siostra zostanie mamą w grudniu, dopiero 15 cykl był dla niej szczęśliwy. Już nawet zgłosili się do kliniki leczenia niepłodności, a tu niespodzianka, bo po pierwszej wizycie zapoznawczej, że tak powiem, okazało się, że jest w ciąży. -
Vesna wrote:my już postanowiliśmy, że ja w tym cyklu nie wyjdzie to mój M idzie na badania, no i ja na specjalistyczne też, i na monitoring cyklu.
Szkoda, że na monitoringu też nie widać czy żołnierzyki docierają do celuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 10:28
Cranberry lubi tę wiadomość