Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPomarańczka wrote:ooo kochana 15stego miałam b. dobre samopoczucie a 16stego już nie mogłam wstać z lozka i wymiotowałam jak kot.. tak wiec roznie to bywa.. dzień później znow dobrze nawet piersi odrobine zwolnily z bolem a dzień następny już był słabszy ale nie do końca co bym nie mogla funkcjonować. Mój lekarz mowil, ze tak niestety jest i aby przetrwać bo to w sluszej sprawie.
Tez miałam ostatnio z nim rozmowe na temat zakrzepicy żył, no i wysypka hormonalna pojawila mi się na plecach bó
ja np wczoraj czulam sie swietnie a dzis masakra wymiotuje od rana juz bylam 2 razy plus ciagle odruchy wymiotne duszenie sie mdlosci... nie wiem jak to przetrwac, oby skonczylo sie to szybko... -
Hej dziewczyny, u mnie też nie lekko, mam wrażenie że z czasem mdłości mi się nasilają i też cały dzień trwają. Nie wiedziałam że to tak ciężko będzie. Jesteście w stanie normalnie jeść? Bo mnie od mnóstwa rzeczy odrzuca na kilometr.
No ale trzeba jakoś przetrwać. Ja następną wizytę mam 5 lutego, ciekawe jak będzie. -
nick nieaktualnyMniejsza Mi wrote:Hej dziewczyny, u mnie też nie lekko, mam wrażenie że z czasem mdłości mi się nasilają i też cały dzień trwają. Nie wiedziałam że to tak ciężko będzie. Jesteście w stanie normalnie jeść? Bo mnie od mnóstwa rzeczy odrzuca na kilometr.
No ale trzeba jakoś przetrwać. Ja następną wizytę mam 5 lutego, ciekawe jak będzie.
Hej a ja mam 4 lutego to dzien szybciej juz sie nie moge doczekac mi ostatnio troszke lepiej jest ale to roznie jeden dzien zle drugi dobrze ale zwykle rano i tak wymiotuje a potem lepiej sie robi i duzo jem nie moge czuc glodu -
nick nieaktualny
-
No znowu się zgrałyśmy z tym USG Będziemy mogły porównać wrażenia
Ja dziś zwymiotowałam rano na spacerze z psem (miętę, którą wypiłam przed spacerem), dobrze że nikogo w okolicy nie było bo by pomyśleli że pijana jakaś Ciężki ten pierwszy trymestr, mam nadzieję że szybko się skończy. Mi się jutro zaczyna 3 miesiąc
A jak wam idzie zdrowe odżywianie? Mnie niestety odrzuca na kilometr od wielu zdrowych rzeczy a ciągnie do słodyczy Miałam ograniczyć słodycze w ciąży ale ciężko to idzie na razie.
A i też zauważyłam że lodówka nagle zaczęła podejrzanie brzydko pachniećWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 20:28
-
nick nieaktualny
-